Forumi Horizont
Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=252)
-- Gezuar ditelindjen poetesha e lotit. (epanjohura) (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18488)

Postuar nga Piktor datë 29 Tetor 2011 - 21:23:

Gezuar ditelindjen poetesha e lotit. (epanjohura)

Me kete poezi tenden desha te bej nje urim te veçante per ditelindje.
Gezuar dhe per shume vjet epanjohura.

***Nese***

Nese me sheh te perlotur
Mos u çudit
Kjo eshte perditshmeria
Qe e kam cdo dite!

Nese jam e buzeqeshur
Mos me beso
Kjo eshte nje genjeshter
Se zemra vajto!

Nese ma degjon zerin
Ky nuk eshte kendim
Eshte denesja ime
Thjesht eshte nje vajtim!

Postuar nga RAIMONDI datë 29 Tetor 2011 - 21:54:

Gezuar Ditelindjen E panjohura !

Edhe 100 vjet te tejra plot lumturi e shendet ! ....dhe te behesh e Njohur ...loool hahahahaha

by the way --Poezia per te Panjohuren eshte e bukur

Postuar nga epanjohura datë 30 Tetor 2011 - 00:23:

Piktor dhe RAIMONDI Ju falenderoj shum per urimin,eshte nje befasi e kendshme!
Qofshi faqebardhe!

Postuar nga RAIMONDI datë 30 Tetor 2011 - 00:50:

E Panjohura , si eshte koha sot ne Kosove ?

Se ketu tek une , ne New York City po bije bore dhe koha eshte shume e keqe .

--------Me kete emrin e Panjohura esht enje novelat me te bukura te Stefaqn Cvajg me titull :___Letra e nje te Panjohure__

--Eshte shume novele bukur dhe une e lexoja kur isha adoleshent ne kohe te komunizmit ,por atehere kjo novele ishte e ndaluar

--Me pelqente shume kjo novele e Stefan Cvajgut se fliste per nje te panjohur qe dashuronte nje shkrimtar.Por ai shkrimtari nuk e njifte kete vajzen ----Dhe nje dite kur ky shkrimtari kihste ditelindjen ,Mbushte 50 vjec -- Postieri i solli nje leter me nje tufe me lule ...

-Ky e hapi letren dhe titulli i letres ishte :....Leter e nje te Panjohure ...

----Pastaj teksa lexonte letren ai u prek ,sepse e Panjohura i thoshte ne leter qe:..... dikur kishin bere dashuri bashke , dhe ajo kishte nje femije nga ajo nate qe kishin kaluar bashke .... dhe femija, ate dite qe ky kishte ditelindjen , kishte vdekur ........

-----Ne fakt ajo i dergonte atij gjithmone lule, ne cdo pervjetor te ditelindjes se tij
--Dhe ne leter ajo i thoshte se ate dite qe ata kishin qene bashke ne shtepine e tij (sepse rastisen te jene bashke diten qe ky kishte ditelindjen ) ajo e pyeti
:--Kush ti ka derguar keto lule kaq te bukura ?

--Ai i tha : Mi dergon nje e panjohur ---dhe nga qe keto lule mi dergon nje e Panjohur , ndaj edhe i dua shume ....

..... Pasi Ai e mbaroi se lexuari letren , u ndje keq .U leshua i dermuar ne kolltukun e tij ......I dulej se ishte i rrethuar nga fryma dhe perkujdesi i se Panjohures ....

-

E Panjohura e Forumit tone te uroj te gjesh nje dashuri te mire....

Postuar nga kurt datë 30 Tetor 2011 - 02:50:

Gezuar.
Me pelqeu kjo shprehja "qofshi faqe bardh" kisha kohe pae degjuar:p

Postuar nga Vizioner datë 30 Tetor 2011 - 12:09:

Gezuar Ditelindjen e panjohura!

Te uroj shendet dhe gezime ne jete!

Qofsh gjithmone e lumtur.

Postuar nga cecilia datë 30 Tetor 2011 - 13:34:

Gezuar gjithashtu e panjohura!

Ju uroj gjithe te mirat kudo qe jeni!

Postuar nga epanjohura datë 02 Nëntor 2011 - 12:02:

Ju falenderoj per urimin shum Kurti,Vizioner dhe cecilia...
RAIMONDI!
Sot koha ne Kosove eshte pranvere..
E kam lexua shum here dhe prap kthehem dhe e lexoj,pasi e kam postua te teren ne nje forum tjeter!Edhe njehere flm.

Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.