Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Mbrapa ne Kohe (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17337)

Postuar nga AngelDevil datë 12 Tetor 2009 - 18:44:

Mbrapa ne Kohe

Ne rast se do ishte e mundur te kthenit kohen mbrapsh cfare do te benit ndryshe ne jeten tuaj apo me veten tuaj?

Postuar nga dylan datë 12 Tetor 2009 - 18:49:

nje jete te re me ket mendje qe kam sot te filloja jeten nga e para

Postuar nga BIONDIA datë 12 Tetor 2009 - 21:21:

Sikur ta ktheja kohen mbrapsh sdo ndryshoja asgje sepse po te ndryshoja ateher sdo ishte jeta ime do ishte e dikujt tjeter dhe pse me vuajtje gezime zhgenjime me genjeshtra ...kjo eshte jeta ime dhe sdo doja ta nderroja kurre...

Postuar nga dylan datë 12 Tetor 2009 - 21:39:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Sikur ta ktheja kohen mbrapsh sdo ndryshoja asgje sepse po te ndryshoja ateher sdo ishte jeta ime do ishte e dikujt tjeter dhe pse me vuajtje gezime zhgenjime me genjeshtra ...kjo eshte jeta ime dhe sdo doja ta nderroja kurre...

sdo doje te ndryshje asgje asgje

Postuar nga BIONDIA datë 12 Tetor 2009 - 21:47:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

sdo doje te ndryshje asgje asgje

besoj se e kam shkruar shqip qarte dhe bukur ASGJE ...

Postuar nga dylan datë 12 Tetor 2009 - 21:52:

Talking

Citim:

besoj se e kam shkruar shqip qarte dhe bukur ASGJE ...

he ishte me kuj kjo apo ashtu

Postuar nga cecilia datë 12 Tetor 2009 - 22:54:

Citim:

Jam dakort me ty biondia...Por vetem nje njeri i plote si ty do thoshte e do pranonte realitetin e vet...ashtu sic ka rrjedhur...

Pastaj cecili prej nesh kalon momente te bukura dhe momente te veshtira ne jete..

Te gjitha jane rezervuar per qenien njerzore...nje zhgenjim, nje genjeshter,nje gezim na ben me te rritur...Heres tjeter mundohemi ta kalojme dhimbjen me lehte...

Me kujtohet nje shkrim i nje gazetari te njohur francez i cili shpjegon shume qarte se kur ishte i ri i jepte shume rendesi edhe nje foto-je, nje komenti ne nje magazine apo paraqitjes se tij...kur nje moment kritik te jetes se tij pesoi nje tronditje te madhe ne jeten e tij private (humbjen e vajzes se tij) tha;- tani s'ka me rendesi detaja per mua por thelbi...perpara asaj qe me ndodhi te tjerat jane gjera te vogla...

C'est la Vie.

Postuar nga dylan datë 12 Tetor 2009 - 23:01:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Jam dakort me ty biondia...Por vetem nje njeri i plote si ty do thoshte e do pranonte realitetin e vet...ashtu sic ka rrjedhur...

Pastaj cecili prej nesh kalon momente te bukura dhe momente te veshtira ne jete..

Te gjitha jane rezervuar per qenien njerzore...nje zhgenjim, nje genjeshter,nje gezim na ben me te rritur...Heres tjeter mundohemi ta kalojme dhimbjen me lehte...

Me kujtohet nje shkrim i nje gazetari te njohur francez i cili shpjegon shume qarte se kur ishte i ri i jepte shume rendesi edhe nje foto-je, nje komenti ne nje magazine apo paraqitjes se tij...kur nje moment kritik te jetes se tij pesoi nje tronditje te madhe ne jeten e tij private (humbjen e vajzes se tij) tha;- tani s'ka me rendesi detaja per mua por thelbi...perpara asaj qe me ndodhi te tjerat jane gjera te vogla...

normale ajo qe me gjerat qe kalojme i kemi mesim per jete po sbesoj se cdo njeri nga ne do donte te ndryshonte dicka nga jeta

te jeni te sinqerte sme pelqejne njerezit q enuk shprehen si mendojne fallso

C'est la Vie.

Postuar nga Deb* datë 12 Tetor 2009 - 23:01:

Shume gjera. Mundesisht te kthehesha mbrapsh ne moshen 14.  Aty fillon devijimi nga ajo c'kam deshiruar te behesha ne jete. Jam shume e sigurt qe jeta ime do ishte shume me ndryshe. Me e mire? Nuk mund ta them.

Postuar nga AngelDevil datë 12 Tetor 2009 - 23:01:

Po te ktheja kohen mbrapsh do doja te isha serish femije te strukesha si dikur ne krahet e prinderve te mi me merr malli shume per ate periudhe kohe

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Tetor 2009 - 23:02:

Po te kthehesha mbrapsh ne kohe, nuk do t'i kisha hipur kurre asaj Anije.

Mbase jeta ime do te ishte komplet ndryshe nga c'eshte tani, por do te kisha deshire ta provoja njehere mundesine e nje jete jo te kondicionuar nga te tjeret.

Postuar nga dylan datë 12 Tetor 2009 - 23:02:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Po te ktheja kohen mbrapsh do doja te isha serish femije te strukesha si dikur ne krahet e prinderve te mi me merr malli shume per ate periudhe kohe

sa mire pa probleme mendime krejt e qete

Postuar nga dodgy datë 12 Tetor 2009 - 23:04:

xx

ta kthej koken mbrapa eshte .kurr nuk do largohesha nga shpia ime.kurr kurbet.

Postuar nga AngelDevil datë 12 Tetor 2009 - 23:04:

Po te kthehesha mbrapsh ne kohe do e merrja jeten me easy sdo e jetoja me kaq shume intensitet sic kam bere deri tani

Postuar nga cecilia datë 12 Tetor 2009 - 23:07:

Citim:
Po te kthehesha mbrapsh ne kohe do e merrja jeten me easy sdo e jetoja me kaq shume intensitet sic kam bere deri tani

Keshtu eshte kur je aventuriere.

Postuar nga dylan datë 12 Tetor 2009 - 23:09:

Talking

Citim:

eeeeee keshtu e ka rinia

Postuar nga AngelDevil datë 12 Tetor 2009 - 23:10:

Citim:

eh aventurat e mia

Postuar nga dylan datë 12 Tetor 2009 - 23:11:

Talking

Citim:

eh aventurat e mia

qofshin per atehre thuaj

Postuar nga AngelDevil datë 12 Tetor 2009 - 23:13:

sikur te ktheja mbrapsh kohen do doja 1 cast per te mos ndryshuar te ardhmen time

Postuar nga Deb* datë 12 Tetor 2009 - 23:14:

Citim:

Kurse une te kunderten.

Postuar nga AngelDevil datë 12 Tetor 2009 - 23:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Kurse une te kunderten.

Postuar nga BIONDIA datë 13 Tetor 2009 - 00:31:

Citim:

ah angjel ai eshte malli me i madh dhe me i paster sepse eshte per njeres qe na duan dhe i duam pa interes ...

Postuar nga ksovari datë 22 Tetor 2009 - 12:45:

O moj angel po nga te erdhi kjo teme ne ide se ?????????!

Une as qe guxoj te mendoj te kthej kohen mbrapa se me kushton...

Por sikur te ishte e mundur qe kohen ti bashkoja dh te perqfoja nenen time qe nuk eshte me, ti tregoja si ia kam dal ashtu si ka dashur ajo, dhe ti kerkoja te falur per poshtersite qe i kam bere dikur....

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 03 Prill 2011 - 18:41:

Ah.. Do i degjoja me pak prinderit.
Teper e mbare per te qene une!

Postuar nga lost_soul datë 03 Prill 2011 - 19:12:

Kurse une do thoja, cfare do ndryshonit sot ne jeten tuaj.
Ky eshte shanci i cdo njeriut. Pastaj mos u qani pas 10 apo 20 vjetesh.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 03 Prill 2011 - 19:25:

Sot? Te ndryshosh dicka sot per te qene ok pas 10 vjetesh? E kush ma jep garancine qe ndryshimi qe do bej sot do me shkoje per shtat edhe pas 10-20 vjetesh?

Postuar nga lost_soul datë 03 Prill 2011 - 19:30:

Asnje garanci.
Atehere play it safe. Degjo mamin dhe babin dhe mos u qaj

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 03 Prill 2011 - 19:36:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Asnje garanci.
Atehere play it safe. Degjo mamin dhe babin dhe mos u qaj

Kam reshtur se qari ketu e 10 vjet me pare .

Shanci yt lost, ti do ndryshoje gje?

Postuar nga lost_soul datë 03 Prill 2011 - 19:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday

Kam reshtur se qari ketu e 10 vjet me pare .

Shanci yt lost, ti do ndryshoje gje?

Hajt te trashegohesh

Shancin "by definition", nuk mund ta dish..

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 03 Prill 2011 - 19:42:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Hajt te trashegohesh

Shancin "by definition", nuk mund ta dish..

Ua ne koke tende ishalla!

p.s. Si nuk i re njehere drejtperdrejt o burre i dheut, me i terthorte se femrat!

Postuar nga AngelDevil datë 03 Prill 2011 - 19:54:

sdo kem qene mire kur paskam hap ket temen lool

Postuar nga lost_soul datë 03 Prill 2011 - 20:15:

Eh sa wisdom ka nga kohet e vjetra.

Hey, si perfundim. Do ndryshosh gje, apo je ok?

Postuar nga AngelDevil datë 03 Prill 2011 - 20:33:

para shume vitesh HD kam humbur nje person te dashur per mua ne 1 aksident rrugor ... gjithmone kam fajesuar veten qe pse nuk insistova te mos nisej per ate rruge .... e ne rast se do kthehesha mbrapa ne kohe kete do beja.... kjo eshte pergjigje shume feminore qe gjendet tek gjithesecili nga ne mgjate jam koshiente qe asgje nuk mund te ndryshohet ...gjerat ndodhin e kaq pasojat i jetojme qofshin te keqija apo te bukura

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 03 Prill 2011 - 20:36:

... E qepa.

Postuar nga cupka datë 05 Prill 2011 - 05:33:

Citim:
para shume vitesh HD kam humbur nje person te dashur per mua ne 1 aksident rrugor ... gjithmone kam fajesuar veten qe pse nuk insistova te mos nisej per ate rruge .... e ne rast se do kthehesha mbrapa ne kohe kete do beja.... kjo eshte pergjigje shume feminore qe gjendet tek gjithesecili nga ne mgjate jam koshiente qe asgje nuk mund te ndryshohet ...gjerat ndodhin e kaq pasojat i jetojme qofshin te keqija apo te bukura

Angel - dite shkurti nuk behet dite gjate. Mos e ngarko veten kaq shume, eshte me shume zarar e sja nxjerr dot fundin. Besome.

Une te kisha mundesi te kthehesha ne kohe, s'do e vrija shume mendjen per te kenaqur te tjeret, se c'mendonin te tjeret, e se c'donin te tjeret nga une. Do fokusohesha me shume tek vetja ime, ne der e brenda.

Postuar nga lule datë 05 Prill 2011 - 12:12:

Sbesoj se kam diçka per te ndryshuar. t'pakten kshu mendoj. se jam ne kohe, nese duhet te ndryshoj diçka

po per t'ju pergjigj temes, mbase ..
1- sdo isha ne France, po diku tjeter.
2- do isha pak me tipi but, se kjo qe jam tani.

Postuar nga ksovari datë 06 Prill 2011 - 22:01:

Citim:

Secili nga ne e ka gjykatoren e vet, por, askush nuk e di te ardhmen, nuk e dime se me ke do pime kafene, as me ke drekojme. Po te kthehemi ne kohe prap do e harronim kete qe e jetuam. Askush nuk di kur dhe ke humb dike, dhe large asaj me ndonje plane.

Po te kthehesha ne kohe do doja te kthehesha ku jam tani perseri....
Never don't give up...

Postuar nga lost_soul datë 07 Prill 2011 - 06:59:

Kurre s'nuk mos u c'dorezo!

Postuar nga lule datë 22 Prill 2011 - 03:51:

Po citoj ato që tha cupka

Une te kisha mundesi te kthehesha ne kohe, s'do e vrija shume mendjen per te kenaqur te tjeret, se c'mendonin te tjeret, e se c'donin te tjeret nga une.

me vjen mire, qe ekzistojn akoma *mendje te tilla*.

Mbase po mos isha aq e prer sot .... sdo isha kaq e acaruar keto momente.

Postuar nga al74 datë 01 Maj 2011 - 01:34:

as edhe nje presje nuk do i levizja edhe pse gomarlliqet kane qene me rafte po bereqaves akoma gjalle . do i kthehemi rruges se zotit qe te na ndricoje per ne parajse .

Postuar nga Eria datë 01 Maj 2011 - 03:16:

Do isha nisur per ne Gjermani,qe ne shenjen e pare te keqe dhe s'do rrija te prisja...derisa s'mund te pritej me...

Postuar nga kurt datë 01 Maj 2011 - 03:42:

(sa e bukur kjo goca ne avatrin e erias)

nuk do ktheja kohen prapa aspak, ne pergjithesi kam qene miresable ne femiri, ne adoleshence dhe tani. por ne ket moshe behet truni tolerant me i pjekur dhe gjen humorin aty ku dikur imagjinoje vetvrasjen. dhe kjo e ben jeten interesante, se te bukur nuk mund ta quaj ket fucked up life of mine.

Postuar nga RAIMONDI datë 01 Maj 2011 - 09:03:

Citim:
sdo kem qene mire kur paskam hap ket temen lool

..... do kesh qene me ato ..

Postuar nga RAIMONDI datë 01 Maj 2011 - 09:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo

Ua ne koke tende ishalla!

p.s. Si nuk i re njehere drejtperdrejt o burre i dheut, me i terthorte se femrat!

Po do dreJt per drejt...... i bije une

Postuar nga RAIMONDI datë 01 Maj 2011 - 09:18:

...Interesant .... E ndersa po shikoja kete temen e ne tv po jepej nje kenge tek Saterday night life ...............
,,,,kenga eshte shume e bukur dhe thote :.....All I want to do is to trade this life with something New.........dhe e thoshte me tutje pastaj , qe te filloj nje jete te re ,
te cilen nuk e ka provuar ne kete jete qe ka ....

---------------Sikur e kendonin kete kenge per kete teme -----------Pra sic thote edhe kenga qe njeriu do donte te fillonte nje jete nga e para dhe te shijonte gjerat qe s'i ka shijur ne kete jete , dhe natyrisht te mos beje ato gabime qe ka bere ne kete jete-----
-------Kete do doja te realizoja edhe nqs me jepej mundesia ta filloja jeten serish , ...si nje fillim te ri

Postuar nga cecilia datë 01 Maj 2011 - 16:06:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha al74
as edhe nje presje nuk do i levizja edhe pse gomarlliqet kane qene me rafte po bereqaves akoma gjalle . do i kthehemi rruges se zotit qe te na ndricoje per ne parajse .

Postuar nga Ana1 datë 12 Qershor 2011 - 05:33:

nuk do vija kurre bleach on my hair!

Postuar nga BIONDIA datë 16 Janar 2012 - 20:56:

Re: Mbrapa ne Kohe

Citim:
Ne rast se do ishte e mundur te kthenit kohen mbrapsh cfare do te benit ndryshe ne jeten tuaj apo me veten tuaj?

do kisha degjuar me shume keshillen e dikujt(ne fakt jane disa ) qe nga besimi i tepert s'ke asgje te mire dhe ben mire qe mos afrosh prane vetes njerez te vegjel ne shpirt dhe ne cm ...

Postuar nga Fajtori datë 16 Janar 2012 - 23:59:

Re: Mbrapa ne Kohe

Citim:

Sa pytje e hidhet kjo.

Do kisha evituar galerine qe ka pesuar shembje me pasoje mungese oksigjeni.

Postuar nga AngelDevil datë 18 Janar 2012 - 16:59:

Re: Re: Mbrapa ne Kohe

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Sa pytje e hidhet kjo.

Si vete e zonja

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.