Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Mbrapa ne Kohe (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17337)
Mbrapa ne Kohe
Ne rast se do ishte e mundur te kthenit kohen mbrapsh cfare do te benit ndryshe ne jeten tuaj apo me veten tuaj?
nje jete te re me ket mendje qe kam sot te filloja jeten nga e para
Sikur ta ktheja kohen mbrapsh sdo ndryshoja asgje sepse po te ndryshoja ateher sdo ishte jeta ime do ishte e dikujt tjeter dhe pse me vuajtje gezime zhgenjime me genjeshtra ...kjo eshte jeta ime dhe sdo doja ta nderroja kurre...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Sikur ta ktheja kohen mbrapsh sdo ndryshoja asgje sepse po te ndryshoja ateher sdo ishte jeta ime do ishte e dikujt tjeter dhe pse me vuajtje gezime zhgenjime me genjeshtra ...kjo eshte jeta ime dhe sdo doja ta nderroja kurre...
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
sdo doje te ndryshje asgje asgje
Citim:
besoj se e kam shkruar shqip qarte dhe bukur ASGJE ...
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Jam dakort me ty biondia...Por vetem nje njeri i plote si ty do thoshte e do pranonte realitetin e vet...ashtu sic ka rrjedhur...
Pastaj cecili prej nesh kalon momente te bukura dhe momente te veshtira ne jete..
Te gjitha jane rezervuar per qenien njerzore...nje zhgenjim, nje genjeshter,nje gezim na ben me te rritur...Heres tjeter mundohemi ta kalojme dhimbjen me lehte...
Me kujtohet nje shkrim i nje gazetari te njohur francez i cili shpjegon shume qarte se kur ishte i ri i jepte shume rendesi edhe nje foto-je, nje komenti ne nje magazine apo paraqitjes se tij...kur nje moment kritik te jetes se tij pesoi nje tronditje te madhe ne jeten e tij private (humbjen e vajzes se tij) tha;- tani s'ka me rendesi detaja per mua por thelbi...perpara asaj qe me ndodhi te tjerat jane gjera te vogla...
normale ajo qe me gjerat qe kalojme i kemi mesim per jete po sbesoj se cdo njeri nga ne do donte te ndryshonte dicka nga jeta
te jeni te sinqerte sme pelqejne njerezit q enuk shprehen si mendojne fallso
C'est la Vie.![]()
Shume gjera. Mundesisht te kthehesha mbrapsh ne moshen 14. Aty fillon devijimi nga ajo c'kam deshiruar te behesha ne jete. Jam shume e sigurt qe jeta ime do ishte shume me ndryshe. Me e mire? Nuk mund ta them.
Po te ktheja kohen mbrapsh do doja te isha serish femije te strukesha si dikur ne krahet e prinderve te mi me merr malli shume per ate periudhe kohe
Po te kthehesha mbrapsh ne kohe, nuk do t'i kisha hipur kurre asaj Anije.
Mbase jeta ime do te ishte komplet ndryshe nga c'eshte tani, por do te kisha deshire ta provoja njehere mundesine e nje jete jo te kondicionuar nga te tjeret.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Po te ktheja kohen mbrapsh do doja te isha serish femije te strukesha si dikur ne krahet e prinderve te mi me merr malli shume per ate periudhe kohe![]()
xx
ta kthej koken mbrapa eshte .kurr nuk do largohesha nga shpia ime.kurr kurbet.
Po te kthehesha mbrapsh ne kohe do e merrja jeten me easy sdo e jetoja me kaq shume intensitet sic kam bere deri tani
Citim:
Po te kthehesha mbrapsh ne kohe do e merrja jeten me easy sdo e jetoja me kaq shume intensitet sic kam bere deri tani
Citim:
Keshtu eshte kur je aventuriere.![]()
Citim:
Keshtu eshte kur je aventuriere.![]()
Citim:qofshin per atehre thuaj
eh aventurat e mia![]()
sikur te ktheja mbrapsh kohen do doja 1 cast per te mos ndryshuar te ardhmen time
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Kurse une te kunderten.![]()
Citim:
Po te ktheja kohen mbrapsh do doja te isha serish femije te strukesha si dikur ne krahet e prinderve te mi me merr malli shume per ate periudhe kohe![]()
O moj angel po nga te erdhi kjo teme ne ide se ?????????!
Une as qe guxoj te mendoj te kthej kohen mbrapa se me kushton...
Por sikur te ishte e mundur qe kohen ti bashkoja dh te perqfoja nenen time qe nuk eshte me, ti tregoja si ia kam dal ashtu si ka dashur ajo, dhe ti kerkoja te falur per poshtersite qe i kam bere dikur....
Ah.. Do i degjoja me pak prinderit.
Teper e mbare per te qene une!
Kurse une do thoja, cfare do ndryshonit sot ne jeten tuaj.
Ky eshte shanci i cdo njeriut. Pastaj mos u qani pas 10 apo 20 vjetesh.
Sot? Te ndryshosh dicka sot per te qene ok pas 10 vjetesh? E kush ma jep garancine qe ndryshimi qe do bej sot do me shkoje per shtat edhe pas 10-20 vjetesh?
Asnje garanci.
Atehere play it safe. Degjo mamin dhe babin dhe mos u qaj
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Asnje garanci.
Atehere play it safe. Degjo mamin dhe babin dhe mos u qaj![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Kam reshtur se qari ketu e 10 vjet me pare.
Shanci yt lost, ti do ndryshoje gje?
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Hajt te trashegohesh
Shancin "by definition", nuk mund ta dish..![]()
sdo kem qene mire kur paskam hap ket temen lool
Eh sa wisdom ka nga kohet e vjetra.
Hey, si perfundim. Do ndryshosh gje, apo je ok?
para shume vitesh HD kam humbur nje person te dashur per mua ne 1 aksident rrugor ... gjithmone kam fajesuar veten qe pse nuk insistova te mos nisej per ate rruge .... e ne rast se do kthehesha mbrapa ne kohe kete do beja.... kjo eshte pergjigje shume feminore qe gjendet tek gjithesecili nga ne mgjate jam koshiente qe asgje nuk mund te ndryshohet ...gjerat ndodhin e kaq pasojat i jetojme qofshin te keqija apo te bukura
... E qepa.
Citim:
para shume vitesh HD kam humbur nje person te dashur per mua ne 1 aksident rrugor ... gjithmone kam fajesuar veten qe pse nuk insistova te mos nisej per ate rruge .... e ne rast se do kthehesha mbrapa ne kohe kete do beja.... kjo eshte pergjigje shume feminore qe gjendet tek gjithesecili nga ne mgjate jam koshiente qe asgje nuk mund te ndryshohet ...gjerat ndodhin e kaq pasojat i jetojme qofshin te keqija apo te bukura
Sbesoj se kam diçka per te ndryshuar. t'pakten kshu mendoj. se jam ne kohe, nese duhet te ndryshoj diçka
po per t'ju pergjigj temes, mbase ..
1- sdo isha ne France, po diku tjeter.
2- do isha pak me tipi but, se kjo qe jam tani.
Citim:
Kurre s'nuk mos u c'dorezo!
Po citoj ato që tha cupka
Une te kisha mundesi te kthehesha ne kohe, s'do e vrija shume mendjen per te kenaqur te tjeret, se c'mendonin te tjeret, e se c'donin te tjeret nga une.
me vjen mire, qe ekzistojn akoma *mendje te tilla*.
Mbase po mos isha aq e prer sot .... sdo isha kaq e acaruar keto momente.
as edhe nje presje nuk do i levizja edhe pse gomarlliqet kane qene me rafte po bereqaves akoma gjalle . do i kthehemi rruges se zotit qe te na ndricoje per ne parajse .
Do isha nisur per ne Gjermani,qe ne shenjen e pare te keqe dhe s'do rrija te prisja...derisa s'mund te pritej me...
(sa e bukur kjo goca ne avatrin e erias)
nuk do ktheja kohen prapa aspak, ne pergjithesi kam qene miresable ne femiri, ne adoleshence dhe tani. por ne ket moshe behet truni tolerant me i pjekur dhe gjen humorin aty ku dikur imagjinoje vetvrasjen. dhe kjo e ben jeten interesante, se te bukur nuk mund ta quaj ket fucked up life of mine.
Citim:
sdo kem qene mire kur paskam hap ket temen lool
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Ua ne koke tende ishalla!
p.s. Si nuk i re njehere drejtperdrejt o burre i dheut, me i terthorte se femrat!![]()
...Interesant .... E ndersa po shikoja kete temen e ne tv po jepej nje kenge tek Saterday night life ...............
,,,,kenga eshte shume e bukur dhe thote :.....All I want to do is to trade this life with something New.........dhe e thoshte me tutje pastaj , qe te filloj nje jete te re ,
te cilen nuk e ka provuar ne kete jete qe ka ....
---------------Sikur e kendonin kete kenge per kete teme -----------Pra sic thote edhe kenga qe njeriu do donte te fillonte nje jete nga e para dhe te shijonte gjerat qe s'i ka shijur ne kete jete , dhe natyrisht te mos beje ato gabime qe ka bere ne kete jete-----
-------Kete do doja te realizoja edhe nqs me jepej mundesia ta filloja jeten serish , ...si nje fillim te ri
Citim:
Po citoj ato që tha al74
as edhe nje presje nuk do i levizja edhe pse gomarlliqet kane qene me rafte po bereqaves akoma gjalle . do i kthehemi rruges se zotit qe te na ndricoje per ne parajse .
nuk do vija kurre bleach on my hair!
Re: Mbrapa ne Kohe
Citim:
Ne rast se do ishte e mundur te kthenit kohen mbrapsh cfare do te benit ndryshe ne jeten tuaj apo me veten tuaj?
Re: Mbrapa ne Kohe
Citim:
Re: Re: Mbrapa ne Kohe
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Sa pytje e hidhet kjo.
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.