Forumi Horizont
Trego 9 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Rruga artistike (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=250)
-- 3d Modelling? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9262)

Postuar nga Ervald datë 25 Gusht 2005 - 14:34:

3d Modelling?

Tung shoke dhe shoqe!

Do desha te pyesja.
A ka shqiptare qe merren me 3d modeling or 3d in general?
Dhe po qe e mundur te me jepni ndo nje website ti shikoj.
Une kame 4 vjet qe merrem me 3d Studio Max dhe tani po mbaroj punen(portfolio) qe te gjej nje pune si 3d artist.
www.ervald.com

Postuar nga wydra datë 25 Gusht 2005 - 15:17:

Pershendetje Ervald!

nuk e merr dot me mend sa mu be qejfi qe pashe nje shqiptar qe interesohet me grafiken kompjuterike ne pergjithesi (dhe 3D ne vecanti) Aq me teper qe vdes per karakteret e RPG te tipit fantazy
Fatkeqesisht deri tani je i pari shqiptar qe shoh te merret me keshtu gjerash.... :/

urime dhe suksese, dhe nje lutje do kisha, qe po deshe te postoje ndonje nga punimet e tua ketu (hyra tek faqja jote dhe me pelqyen shume)

Postuar nga Ervald datë 25 Gusht 2005 - 17:03:

Faleminderit shoku/shoqe!

Po postoj dicka ketu.

Postuar nga darke datë 25 Gusht 2005 - 17:38:

Bravo for you Ervald!

I've checked your web page and your work it's amazing. I'm just waiting to see your kastrioti character Congratulations and I wish you the best in your career as illustrator

Tung!

Postuar nga Ervald datë 25 Gusht 2005 - 18:04:

Re: Bravo for you Ervald!

Citim:
Po citoj ato që tha darke
I've checked your web page and your work it's amazing. I'm just waiting to see your kastrioti character Congratulations and I wish you the best in your career as illustrator

Tung!

And i thank you very much.

Postuar nga wydra datë 25 Gusht 2005 - 23:14:

hehe, shoqe shoqe jam

dhe nje lutje personale, po pate deshire vendose ketu dhe ate flamurin me kafka qe kishe renderuar; nga te gjitha versionet e flamurit tone te manipuluar qe kam pare deri tani, mund te them se ky ishte me origjinali dhe me i vecanti (qe i pershtatet me se miri tematikes ne pergjithesi te personazheve te tua)

P.S. mezi po pres te shoh Kastriotin gjithashtu

Postuar nga Ervald datë 26 Gusht 2005 - 12:22:

Flm shoqe hehe

Ky flamur eshte shume i thjeshte.

Po dergoj dhe disa te tjera....

Dhe une me zi po pres te filloj Gjergjin.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 05 Tetor 2005 - 18:09:

Bravo plako. Dhe mua me ke lene pa fjale. Sa keq qe e mesova kaq vone qe je ne Zakynthos. Lagana apo ne Poli? Kam qene per pushime aty por gjalle ne bote se do me shkonte mendja qe dikush nga ne merret me art te tille. Plus qe kur isha une e kisha mendjen te Anglezet dhe Hollandezet aty. Di qe ne Shqiperi ka persona qe punojne me gjera te tilla por shumica jane te punesuar neper kanale si Top Channel, Vision Plus etj. Kam pare disa punime te tyre por besoj se ti ke dicka te vecante vella. Pse nuk e provon njehere shancin ne Shqiperi? Mendoj se me kushtet e ketushme nje dizenjator 3D i afte ne fushen e vet mund te caje ne tregun e punes dhe te krijoje nje mireqenje ekonomike mjaft te larte.

Suksese dhe nje here.
Respekte.

Postuar nga amoxil datë 05 Tetor 2005 - 18:58:

Sa punime intersante.Bravo edhe na sill edhe ca te tjera se na kenaqe.

Trego 9 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.