| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 94 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Kush Tradheton Dhe Kush Dyshon Me Shume (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17230)
Kush Tradheton Dhe Kush Dyshon Me Shume
E pash te arsyes qe te hap kete tem me kete titull sespe shoh se ka shuem diskutime rreth kesaj.
Dhe ju bashk me mua hidhni mendimet e lira qe keni,por, gjithnje per hire te vertetes dhe ne menyr qe mos te jete kohe e humbur por te kemi diqka dobi, se paku keshill.
Re: Kush Tradheton Dhe Kush Dyshon Me Shume
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
E pash te arsyes qe te hap kete tem me kete titull sespe shoh se ka shuem diskutime rreth kesaj.
Dhe ju bashk me mua hidhni mendimet e lira qe keni,por, gjithnje per hire te vertetes dhe ne menyr qe mos te jete kohe e humbur por te kemi diqka dobi, se paku keshill.
Ca mender temash jane keto??????? Ca prisni te nxirrni nga keto lloj temash????????????
Ket vit s'po ben as ndonje vape e madhe ................... .
................... pse na detyroni te biem ndakort me Cedrusin .........
........ .
Tradhetia nuk ka nje gjini te caktuar, as moshe.
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Ca mender temash jane keto??????? Ca prisni te nxirrni nga keto lloj temash????????????
Ket vit s'po ben as ndonje vape e madhe ................... .
Porca troia ................... pse na detyroni te biem ndakort me Cedrusin .........![]()
........ .
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Tradhetia nuk ka nje gjini te caktuar, as moshe.![]()
une tradhtoj dhe une dyshoj me shume 
Citim:
Ndersa "trull" mos u merzit, se une ushtroj art marcial ne mjeshtri te larte.
Ai qe tradheton dyshon sepse e di mire cfare po ben dhe mendon per partnerin ne te njejten menyre. Kush nuk tradheton perse do te dyshoje? Nese do dyshonte atehere do i merrte hakun me te tradhetuar, por perderisa nuk tradhton dmth. nuk mendon se po tradhtohet, pra nuk dyshon....
Ps: edhe un kur e lexova per her te dyt kyt qe kam shkruajtur nuk e mora vesh mir
, por qendron thelbi
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Ai qe tradheton dyshon sepse e di mire cfare po ben dhe mendon per partnerin ne te njejten menyre. Kush nuk tradheton perse do te dyshoje? Nese do dyshonte atehere do i merrte hakun me te tradhetuar, por perderisa nuk tradhton dmth. nuk mendon se po tradhtohet, pra nuk dyshon....
Ps: edhe un kur e lexova per her te dyt kyt qe kam shkruajtur nuk e mora vesh mir, por qendron thelbi
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
fiks si ty mendoj e une po pertoja te shkruja kaq gjate ..... pastaj e dija qe do e shkruaje ti e thashe mos lodhesha :p

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Po ne te dyve gjithmon na puqen........menimet![]()

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
leno mo me shume sflas se prishet...
Citim:
Po citoj ato që tha Ferré$
Femrat dyshojne me shume se meshkujt sepse jane me xheloze.
Sepse meshkujt e shkret s`din se per cilen femer me xhelozu ma par,![]()
![]()
![]()
Kena nji shprehje ne nga Veri - Perendimi i Shqiperise,
""Basi, kujtusi! ""
Dmth, aj qe ban per veten, kujton se ban dhe tjetri.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Sepse meshkujt e shkret s`din se per cilen femer me xhelozu ma par,![]()
![]()
![]()
Kena nji shprehje ne nga Veri - Perendimi i Shqiperise,
""Basi, kujtusi! ""
Dmth, aj qe ban per veten, kujton se ban dhe tjetri.
njke pergjigje te shpejte ktu them qe menshkuj me 100% jane shume me teper xheloze se femrat sidomos te fusesh ktu te shqiperise o cte them jane te tmerreshem nje miredita nje mashkulli thote e puthi ja do fleje sonte me te
deri ktu jane
sthem qe femrat sjane ka nga te ndryshmet une per vete vetem ta shof siper tjetres se veshtire behet
tani kush trallton perseri mashkulli shume me shume se femra
pse thoni mashkulli per cike sex ben tre ore rruge ne kembe e ndersa femra vetem te jet nje e dores 1 se nuk e ka shume problem sexin vjen e fundit
kshu mahskulli du te them qe te trallton per nje sex aty per tre minuta
Se ca ke dasht me than me kete mesazh ti Dylan, as te kam marr vesh hic. Sepaku ven nji pik, apo nji presje kur te ndash mendimet e tua. Te lutem!
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Se ca ke dasht me than me kete mesazh ti Dylan, as te kam marr vesh hic. Sepaku ven nji pik, apo nji presje kur te ndash mendimet e tua. Te lutem!
Eshte per te lene pa fjale
Mbrem nje miku im me telefonoj te pershendetem me te sepse do ik per ne mergim, Isha ne makinen e tij dhe i telefononte vazhdimisht te dashures se tij, vellaut te saj, i shkreti i kerkonte vetem nje takim para se te nisej. Ajo nuk ia mindesonte as 5 minuta, ai u mllefos shume, sa mendova se kjo lidhje mori fund.
Ishte i penduar, i vinte keq qe ky ishte i pari, ne gjendje stresi, kur sakaq ndaloj makinen para nje dyqani te endulimit, e mori numrin dhe e thirri.
Fliste me te sikur te ishin njohur prej kohesh. E pyeta pse kjo nga tash, ai u pergjigj shkurt dua ti hakmerrem per kete qe ma beri, kjo e dyqanit eshte ne ze per .... e mua me konvenon ta shfrytezoj per hakmarrje. U habita, thene te drejtaen nuk kisha fjal,. Heshtjen e prishi celulari. mori ne telefon e dhashura e tij. I arsyetohej se nuk kam asnje mundesi te dal se keta te fshatin flasin, pse nuk erdhe gjate dites...
Ky ishte tanime jashte arsyes dhe sillej vrazhd. E ftova ne shtepin time, ku kishe te shoqen me djalin e vogel, ai punonte me maqinen e saj, dhe nuk ishte ne dijeni çfare halli ka mysafiri yne. Nuk i kerkova sherbim mbasi deshiroja vet ta sherbeja.
I thash nese me lejon te flas, dhe nese nuk ma merr per ters, do te thoja je pak i ngutshem. Nese nuk ka me ndjenja ne mes jush jepi fund, ama jo me prostitukt te hakmerresh, je djal me autoritet, tani ke fituar dhe shtetesi, ke hapur firmen tende. Sikur te mundohesh ta arsyetoje disi se paku ta kutosh se eshte vajze, ka frik.
Ai vetem ofshante. biseduam perafersisht dy ore... it elefonoi prap ajo tashme kisht e arritur ta bind babain qe ti jepte leje.
Kur e percolla me tha vertete e dua dhe perpak e humba fare. Shume vuajte i kam shkaktuar, por nese do Zoti gjate pushimit kur te kthehem dua qe ta fjejoj....
Nuk e di si do jete gjendja ne te ardhmen e ketyre te dyve por nuk kam deshire qe asnjeri te bie pre e tradhetise.
SA LEHTE ESHTE QE RRENOSH DIQKA QE MEZI E KE NDERTUAR
trembe ujkun dhe ruaje kopen
Lista e atyre qe ndahen per arsye te tredhetise eshte ne rritje e siper, per fat te keq, lajm i zi.....
Njerezit ketu ne kete pike nuk dihet pse vin, vetem hyn ne jeten e dikujt ia thyejn zemren, dhe ikin diku tjeter me ritem te shpejtuar, Zoti na ruajt nga kjo..
Cilat jane shkaqet, arsyet. ju lutem, mos hezitoni te ndani mendimet.
Kush me shume e ka fajin, mbi ke bie kjo pesh e fajit,... kush eshte iniciatori kryesor... çfar jane rezultatet?
Re: Eshte per te lene pa fjale
Citim:
Mbrem nje miku im me telefonoj te pershendetem me te sepse do ik per ne mergim, Isha ne makinen e tij dhe i telefononte vazhdimisht te dashures se tij, vellaut te saj, i shkreti i kerkonte vetem nje takim para se te nisej. Ajo nuk ia mindesonte as 5 minuta, ai u mllefos shume, sa mendova se kjo lidhje mori fund.
Ishte i penduar, i vinte keq qe ky ishte i pari, ne gjendje stresi, kur sakaq ndaloj makinen para nje dyqani te endulimit, e mori numrin dhe e thirri.
Fliste me te sikur te ishin njohur prej kohesh. E pyeta pse kjo nga tash, ai u pergjigj shkurt dua ti hakmerrem per kete qe ma beri, kjo e dyqanit eshte ne ze per .... e mua me konvenon ta shfrytezoj per hakmarrje. U habita, thene te drejtaen nuk kisha fjal,. Heshtjen e prishi celulari. mori ne telefon e dhashura e tij. I arsyetohej se nuk kam asnje mundesi te dal se keta te fshatin flasin, pse nuk erdhe gjate dites...
Ky ishte tanime jashte arsyes dhe sillej vrazhd. E ftova ne shtepin time, ku kishe te shoqen me djalin e vogel, ai punonte me maqinen e saj, dhe nuk ishte ne dijeni çfare halli ka mysafiri yne. Nuk i kerkova sherbim mbasi deshiroja vet ta sherbeja.
I thash nese me lejon te flas, dhe nese nuk ma merr per ters, do te thoja je pak i ngutshem. Nese nuk ka me ndjenja ne mes jush jepi fund, ama jo me prostitukt te hakmerresh, je djal me autoritet, tani ke fituar dhe shtetesi, ke hapur firmen tende. Sikur te mundohesh ta arsyetoje disi se paku ta kutosh se eshte vajze, ka frik.
Ai vetem ofshante. biseduam perafersisht dy ore... it elefonoi prap ajo tashme kisht e arritur ta bind babain qe ti jepte leje.
Kur e percolla me tha vertete e dua dhe perpak e humba fare. Shume vuajte i kam shkaktuar, por nese do Zoti gjate pushimit kur te kthehem dua qe ta fjejoj....
Nuk e di si do jete gjendja ne te ardhmen e ketyre te dyve por nuk kam deshire qe asnjeri te bie pre e tradhetise.
SA LEHTE ESHTE QE RRENOSH DIQKA QE MEZI E KE NDERTUAR
Re: Re: Eshte per te lene pa fjale
Citim:
Kjo historia ka ndodhur ne 1946 ???????
Te gjitha temat dalin ne kete pike
E shof ne diskutime, gjithçka sillet rreth mospajtimit mes ***teve, arsyeja e tradhetise ku eshte?!
Pse vije deri te kjo? Ku nis dyshimi? Pse thone kush e ka mizen ne kapuq kcen i pari?...
Ku jeni?
Cila ane ka te drejte te dyshoj me shume... si ti shmangemi kesaj...
Sigurisht qe numri i tradhetuesve eshte ne raportin 50 me 50
nje mashkull nje femer.
Raporti ndryshon ne rastin 1 mashkull me tre femra 
dmth sipas teje kemi femra qe tradhetojne me shume???
sa jane shtu keto kohet e fundit dmth/....
pse te duket cudi ty.... :p
kur tradhtojne meshkujt eshte natyrale e biologjike thone sepse tradhtojne me organe te hemisferit jugor kurse tradhtia e femres eshte me e keqe se behet me organet e hemisferit verior eshte shume e rezikshme moj vajze :p 
Se u ndante edhe tradhetia me hemisfera kete se dija....po gjthsesi jam pionere e shprehjes - Sa te rrosh do te mesosh...
[QUOTE]Po citoj ato që tha AngelDevil
pse te duket cudi ty.... :p
kur tradhtojne meshkujt eshte natyrale e biologjike thone sepse tradhtojne me organe te hemisferit jugor kurse tradhtia e femres eshte me e keqe se behet me organet e hemisferit verior eshte shume e rezikshme moj vajze :p
[/QUOTE
hahah dhe me deshte njeriu mos me shkrujt te bani me zori
per temen spo jap pergjigjeje jemi ba njejte
m'duket se ajo filozofia e fajtorit eshte i vetmi shptetim prej ktyre ankesave...
orgji eshte pergjigjja

UNE DO IA LEJA FAJIN ME SHUME MESHKUJJVE, EDHE PSE KESAJ RADHE ESHTE KUNDER MEJE, POR ASHTU DI ME SHUME RASTE...
mesa di un, meshkujt tradhetojne me femra ose e kunderta.
apo flitet kush masturbohet me shume.
Citim:
Po citoj ato që tha erious
Citim:

Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha Misha
Sigurisht qe numri i tradhetuesve eshte ne raportin 50 me 50
nje mashkull nje femer.
Citim:
Kjo nuk me duket bindese, per vet faktin se iniciatoret dhe shkaktaret per te ardhur deri te tradhetia jane meshkujt, ata ofrojne oferten dhe presin rastin..
Citim:
Pastaj ku eshte ndryshimi nga berja dhe pranimi i ofertes???????

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Ndryshimi eshte se po te mos behet oferta, s'ka si ndodh pranimi.![]()
Citim:
Qe do me thene se ajo nuk pranoi sepse nuk iu kerkua jo se nuk deshi ............Pra ne kete rast nuk kemi tradheti ?????
Atehere ne qofte se femrat jane me pak fajtore per kete arsye .......... terhiqem ........ .
p.s. fillove pune ti me?????

Citim:
Kjo nuk me duket bindese, per vet faktin se iniciatoret dhe shkaktaret per te ardhur deri te tradhetia jane meshkujt, ata ofrojne oferten dhe presin rastin..
Citim:
Nuk mund te kete iniciator po s'pati provokues dhe dihet qe femrat e kane ne gen kete cilesi.
dihet qe gjuajtes jane femrat...meshkujt jane vec gjahu.....
Citim:
Nuk mund te kete iniciator po s'pati provokues dhe dihet qe femrat e kane ne gen kete cilesi.
Citim:
"Vlerat" e femrave qe justifikojne veprimet e meshkujve anojne ne feminizem?
Jo por ajo eshte aq feministe sa e shikon mashkullin si te humbur,te pazote te kap nje femer ...e then ndryshe si trap !
Me pak fjale,do te thoje,qe ne femrat, i leme meshkujt te kuptojne se jane ata qe na gjuajme por faktikisht jemi ne qe vendosim se kush do na gjuaje,mjaftojme ti bejme nje xhest,apo shikim "provokues" dhe trapi i rradhes do i veje nga prapa si zagar....
E kam (shume?) gabim Bris
??
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Jo por ajo eshte aq feministe sa e shikon mashkullin si te humbur,te pazote te kap nje femer ...e then ndryshe si trap !
Me pak fjale,do te thoje,qe ne femrat, i leme meshkujt te kuptojne se jane ata qe na gjuajme por faktikisht jemi ne qe vendosim se kush do na gjuaje,mjaftojme ti bejme nje xhest,apo shikim "provokues" dhe trapi i rradhes do i veje nga prapa si zagar....
E kam (shume?) gabim Bris??
Epo tani....ca femrave ndoshta edhe u pelqen te jene cik..ashtuja ! Varet nga vlerat etiko-morale te secilit,shoqeria.konteksti et etj ! Nga ana tjeter ndoshta ka dhe meshkuj qe duan te gjuhen ...jemi ne 2009-en,bota ecen para
ika une 
Roi je shume e sakte ne kuptimin dhe shpjegimin , nderkohe Briseide je po aq paragjykuese sa vete tema.
Une nuk dhashe nje numer meshkujsh qe nje femer gjuan qe ti te cilesoje ate "te ndershme" apo "kurve" , une thjesht dhashe versionin qe gjithkush ben ne nje zgjedhje. Dhe ketu jemi tek tema "kush tradheton me shume femrat apo meshkujt" dhe dihet qe nje mashkull nuk ka sesi te tradhetoj pa deshiren e nje femre. Dhe ne kete aspekt eshte femra ajo qe zgjedh se me ke do te tradhetoj dhe jo mashkulli....sepse dihet se nese nje femre nuk i pelqen nje mashkull ajo nuk shkon me te, nderkohe qe nje mashkull ben edhe te kunderten e kesaj...mjaft te tradhetoj.
tani se ju doni te lexoni ne menyren qe ju pelqen ju , skam cbej ...por mos harroni se kjo teme me kete titull eshte vete shume paragjykuese dhe per me teper nuk eshte aspak per te nxjerre ne pah virtytet e dikujt....
Une kshu e shoh.
Citim:
Une nuk dhashe nje numer meshkujsh qe nje femer gjuan qe ti te cilesoje ate "te ndershme" apo "kurve" , une thjesht dhashe versionin qe gjithkush ben ne nje zgjedhje. Dhe ketu jemi tek tema "kush tradheton me shume femrat apo meshkujt" dhe dihet qe nje mashkull nuk ka sesi te tradhetoj pa deshiren e nje femre. Dhe ne kete aspekt eshte femra ajo qe zgjedh se me ke do te tradhetoj dhe jo mashkulli....sepse dihet se nese nje femre nuk i pelqen nje mashkull ajo nuk shkon me te, nderkohe qe nje mashkull ben edhe te kunderten e kesaj...mjaft te tradhetoj.
Une kshu e shoh.
| Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 94 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.