Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 94 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- *Mistere* (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18375)

Postuar nga lule datë 08 Qershor 2011 - 17:58:

*Mistere*

S'di nese hyn ne *mistere* apo ne *Buqete Lulesh te fresketa*.. po nje gje eshte e sigurte, jane mendimet qe luhatin , apo prekin nje pjese te shpirtit, qofte dhe per disa momente..lexime mendimesh, si nje fllad qe pershkon trupin..apo si nje ajri qe eshte aq i domosdoshem per shpirtin.

Nje qe eshte e sigurte, keto pjeseza, e tinguj, per mua do mbeten te paharrueshme, dhe *testamentin* e ashtuquajtur ne "thenjza" un po e sjell ne keto faqe..nje dite qe mos jem me ketu, dua te jesh ti qe te vazhdosh me keto mrekulli.
Diçka eshte e sigurte X qe je i paarritshem.

Po e filloj me mrrekullin e fundit:
Shpirtja ime..Lane Moje.

Zeljko Joksimovic- Lane Moje
http://youtu.be/GdAdBRsn0Ok

Postuar nga lule datë 08 Qershor 2011 - 18:02:

Në albumin e Soznickajas

Mister jeni, madame, per mua sa me s'ka.

Me zemer te ftoht' akull, shikim te pervelimshem.

Kush ju dashuron ju, ai eshte budalla,

Por kush s'ju dashuron – me budallai nga te gjithe.

Pushkin

Eshte vertet per te qeshur
se intuita s'me gaboi...hiç, po hiç fare ama .

Postuar nga lule datë 08 Qershor 2011 - 18:05:

Për A.B.

Ç'vargje nxitimthi t'i thur asaj?

Tradhtar t'vertetes, kurre s'i kam dale.

“Je me e bukura!”, them kohe kur s'kam

Dhe kur kam kohe – te njejtat fjale.

Pushkin

Po kur s'ke kohe, do e gjesh ate ?

Postuar nga lule datë 08 Qershor 2011 - 18:07:

Konteshes Galicina

(per oden “Liria”)

Bir i natyres kam qene une,

Lirise nje kenge ia kam kushtuar,

Mbushur plot lavde te pafundme,

Se zemren time ma kish pushtuar.

Fati e solli t'ju njoh nje dite -

Dhe?... I dobet ka lindur i ziu njeri!

Besen ia dhashe vetem lirise...

Te jap zinxhirat, me bej skllav ti!

Pushkin

Postuar nga lule datë 08 Qershor 2011 - 18:11:

Vajza

Te paralajmerova: Ki kujdes nga ajo vajze!

E dija, pa kuptuar, ajo mendjen do te mare.

I pakujdesshmi mik, s'besove ç'te thashe ty:

Kur je prane saj s'sheh tjeter veç ate dhe t'sajet sy.

Fillon te dehet shpresa dhe deshira per tradhti,

Ndersa shpirti merr flake si te ishe prape i ri.

Gjithe embelsine e fatit, gjithe lumturine pastaj,

Perunjshem, dashurisht do t'ia ofrosh asaj.

Por kryeneçja koken menjane kthen, te shperfill.

Sikur te mos jesh aty, s'degjon e s'te sheh hiç.

Pushkin

Sigurisht qe me pelqejne kishe dyshime ti?

Postuar nga lule datë 11 Qershor 2011 - 00:22:

Nje fjale ,nje bisede e vogel dhe merr shume pikpyetje , aq shume , sa t'ben te mendosh, ç'fare udhekryqesh te presin e ç'fare drejtimi, te maresh..?!!!

Pse kto mendime me turbullojne , keto momente, pse kaq tundime?
u desh nje fjale, per t'me bere te kaloj kete situacion!

Te jet nje prove thua?

Pse, pse, pse , pse?!! im tired! oui, nous avons tous notre vie.

Postuar nga lule datë 14 Qershor 2011 - 21:05:

Heshtja, eshte diçka qe e urrej te dikush,, edhe se vet e kam te paevitueshme... dhe te domosdoshme..

Mbase po vjen ora , qe duhet te hesht ..edhe se per shume shkaqe, jam e detyruar mos e bej.

Postuar nga lule datë 17 Qershor 2011 - 12:36:

Pse duhet te bej editim/modifikim ,,apo te bej interesanten .. kur mendimet i kam aq te qarta, edhe kur e di, qe me lexohen ne ajer?!!
s'kam kohe per te humbur jo.

Dhe pak ore, zbulohet diçka teper e rendesishme, gjithashtu dhe tundimi i nje pikepyetje qe me ka stresuar , per shume kohe.

Postuar nga lule datë 25 Qershor 2011 - 19:50:

Mu kujtua biseda jon e fundit.

çuditem, sa ndryshe jan gjerat tani,, mundohem te gjej arsyen, justifikimin apo ndryshimin e pesuar gjate kesaj kohe.

Duhet ti bindem instiktit & intuites time , apo tendes??

Postuar nga lule datë 26 Qershor 2011 - 22:05:

Ja ç'po mendoja tani, pas nje grumbujsh mendimesh qe me verviten ne koke,,,kto momente..e relaksuar ne maximum sot , pas nje dite te bukur ..ndaj besoj edhe ne kthjellesin ne vendimet qe mar.

Te jesh ketu, dmth qe jeton ne boten virtuale, del jashte saj, ( ktu) ke len diçka brenda, nje tip gjurme..se pjesen me te bukur e gjen aty ku do vesh. Ktu lind dhe ndryshimi, midis asaj qe ben, dhe qe te pret...
Te jetosh nje jet reale, eshte Sfide..nese nuk je e realizuar ...te adoptosh nje jete virtuale eshte nje pjes Sfide..se e ke nen kontrroll vet.. ( pa harruar qe ndodh , ndonjeher te ben te vuash, me shume se ne realitet). Grusht i fuqishem, po te cilin arrin ta evitosh, me nje te klikluar ne kryqin e kuq lart..nje her e mire!

Motivuar nga nje moment ( dje dhe sot) ne nje bisede abstrakte e mbushur & plot me hipoteza.

Postuar nga Crazy-love datë 26 Qershor 2011 - 22:27:

Unhappy

kjo bot te mer shpirtin per se gjalli domethen ka raste qe edhe te shkaterron totalisht

Postuar nga lule datë 27 Qershor 2011 - 21:01:

Thumbs down

Jo nese arrin ta menazosh.

Citim:
Po citoj ato që tha Crazy-love
kjo bot te mer shpirtin per se gjalli domethen ka raste qe edhe te shkaterron totalisht

Dhe dita e sotme me ngjalli, deshiren te buzeqesh..se per te qeshur me duhet dhe ca .

Postuar nga Crazy-love datë 28 Qershor 2011 - 17:01:

ka lezet kur ti je per mrekulli. me behet qejfi per ty lule

Postuar nga lule datë 28 Qershor 2011 - 17:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Crazy-love
ka lezet kur ti je per mrekulli. me behet qejfi per ty lule

Thanks Crazy, te uroj te njejten gje edhe ty.

kurajo e sa me pak trishtim.

Postuar nga Crazy-love datë 28 Qershor 2011 - 17:26:

YLL BOTE

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Lule kurajo po po sa e lehte eshte ta thuash kete gje edhe ta perjetosh eshte shum e veshtir por gjithsesi flm Lule te pucc fooooooooooooooooooooolt te kam xhan

Postuar nga lule datë 04 Korrik 2011 - 21:07:

Crazy..vertet kisha nevoj te lexoja fjalen *Kurajo* kto dite.
Uroj qe dhe ty te ket kaluar sadopak merzitja.

Postuar nga Crazy-love datë 05 Korrik 2011 - 01:41:

lule

ne fakt une cdo dite edhe me shum me keq po behem po ishalla do kaloj per mire hajt mo me keq jam sec kam qen

Postuar nga lule datë 05 Korrik 2011 - 21:42:

Me vjen keq ...Crazy.

Kjo kenge me ka perndjek sot gjith diten, me ben te perlotem se me kujtohesh ti...
Tu me manque...ma vie.

Altin Shira -Te keputa porsi nje lule

http://youtu.be/ah1rWfszefw

Postuar nga Crazy-love datë 09 Korrik 2011 - 04:42:

lule

shum e bukur kjo kenga na fute ne toke me ket gjendje qe jam une uffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Postuar nga lule datë 11 Korrik 2011 - 22:07:

Hmm Crazy ..ajo keng, me kujton diçka te kaluar tashme.
megjithse me shfaqet , sikur te ket ndodhur dje.
* c'est le destin* mbase .Bref!

Mos me duaj me...

Mos me duaj me!
Nis me urre
nese do mundesh!
...Dhe qiellin(qielli jam une!)
S’permbyset bota
po ta humbesh!

Mos me perqafo me!
Nuk mund te duash
dy njeheresh!
Dhe ajrin(ajri jam une!)
S’permbyset bota,
po ta shkelesh!

Mos me kujto me!
Nis fshiji puthjet,
po te duash!
Dhe zjarrin(zjarri jam une!)
S’permbyset bota,
po ta shuash!

E solla kete pjesez sepse e gjej shum veten ne kto vargje.
autori i tyre eshte Skender Rusi.

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 15:02:

Gjate udhetimit tim te fundit..

Isha me makin, ne, directionin e aeroportit Pisa..nje trafik i papare nje stress i madh, ora ikte pa kuptuar, e un qe kisha gdhire ter naten duke kercyer, do ngisja dhe makinen me syt gjys te mbyllur...

Edhe 15 km arrita, ato tabelat miniscule, qe si diktoja dhe aq mire...(ndryshe nga ketu, te dalin ne seconden e fundit)..oh dhe pak..shpresoj te kem kohe te bej udhetimin qe mezor e prisja..kaq kohe.

Ne aeroport, me ne fund, fola me nje nga vajzat ku me tregon directionin qe duhet te mar..dhe largohem per ne sallen e pritjes.

Bie telefoni, pergjigjem, flas It, aty prane me afrohet nje mashkull e s'po mi ndante syt...isha pak e acaruar me veten, me gjumin, dhe s'ja kisha qejfin askujt.

Mbaroj telefonin i hedh nje sy,, demek ç'ke?!!

Salve me thote.. i kthej pershendetjen e mar nje reviste Italiane e po lexoja,..dhe 10 min prisja te na lajmeronin per t'mare autobuzin per ne avion.
Ky vazhdonte shihte..( ç'ka ky gomar thashe me vete?!!!)
Me pyet ne Spanje do shkosh?
Po i pergjigjem..me ate italishten time si femi..
Parli bene italianno me tha..
Ah gracie, i pergjigjem mundohemi.
Di dove viene di Francia? .. Si!
Na lajmerojne per t'hyre ne Panel..per t'mar autobuzin.. ky po prapa.

Bie tel..futem ne avion,, na lajmerojn te fikim telefonat...bie zilja..pergjigjem,, me lajmero kur te arrish, ne toke...ok i pergjigjem fr tani.
Ulem..pikerisht ngjitur me mua, ky tipi akoma..zej e qesh me vete..epo pike zez.

Non mi a detto di dove vienne ..me thote. Di franca pra i them..
ça qyteti..waw dashke shum thashe..njihemi gje?

Me ciamo Frederico...e lei??
M... i thashe.
waw?! che bello cognome Italiano..eh!
Je origjin italiane me tha..vjen shpesh ktu... ?..Po i pergjigjem, me shpesh se ne Paris.
Qeshi , ishte king kshu,, si Italianet mo,, dhembet e bukur, vesh bukur, Korrect e me nje çante dore te zez, kpucet i ndrisnin.. po shum llapazan..kto i vura re, vetem disa seconda , dhe pastaj mbyllla syt se po nisje avioni..

Ke frik me tha?!! Aspak thashe..nje here do vdesim....
Qeshte!

Me ça meresh me tha, i tregova. per ç'fare vazhdoja...Ou tha njesoj dmth...

Eh thashe ne kohet qe perjetojm, ky zanat han buk.Qeshte..
Me pyeti per shum gjera te bukura, vende qe donte ti vizitonte..ja tregova..po m'ben te mar direction per ne Franc tha.. Bej si ta ndjej thashe, un jam nis per Spanje, s'jam tu nderru mend..
Sei Cattiva... me bellisima.. E shikova me habi..ok thashe Flm.

S'fola per nje cop her... po me pyeti prap.Jeta sociale si eshte andej..te huajt si sillen..Normale thashe..si ne ç'do vend te botes.

Po ktu?.. Ai si per inat tim, direkt perveç Albanezve dhe Romeneve..qe s'ndryshuan ndonjehere, disi me ndryshe..
Pse thashe ça bejn shqiptaret..??!! E syt po me shkelqenin,,,, por jo nga gzimi po nga zemrimi.... Vjedhin tha,, nuk punojne, asistencat rrin plot..etj etj..

çudi thashe, n France nuk sillen ashtu, perkundrazi...nuk them se jan te gjith njerez ultra,, po ka t'mire e te keqinj,, sikurse dhe Italianet .. Kuptoj tha..ç'do shtet i ri i sapo formuar, kur fillon e njeh boten ndryshon..Shqiptari kurre!
Ah ashtu thashe..Kurre?!!! Po tha..

Sa keq edhe habi, thashe, qe pas 20 vitesh convivence me Ata thashe, degjoj fjale qe i kam degjuar...dikur dikur, çudi,, se kur shoh ne tv,, gjerat duken me ndryshe..
Mbase tha.. ( Mua nervat kaçurrel!)

Me tha, meqe vjen shpesh ne It, do shkembejm adresat, te ftoj ne Peruxha,, pim diçka bashke..?!
Nuk mendon thashe, qe po ben pyetjen e fundit te paren.... ti s'me njeh akoma, s'din nga vij, origjinen time etj etj..

(Lajmerojn qe avioni, po ulet ne Toke per fatin e mire 20 min me shpejt se ç'duhet).

Me tha, kshu do kemi mundi te njihemi, me pelqen tipi jot, dhe sepse s'di pse ndryshove, nga nje moment ne tjetrin...sei arrabiatta con me?? e per il indiriccio?

Njerezit nuk ndryshojn thashe..Si e the dhe vet me pare....Un jam shqiptare..dhe s'kam asgje ndryshe nga ata/ato qe ti ke njohur ketu. Besoj se u kuptuam.

Kjo s'ka t'bej tha..Ti s'me dukesh e tille.......Ja qe jam thashe..

(Heshtje prape, aioni u ul...dyert e mbyllura, po me merrej fryma..dukej aq Simpatik ne fillim, tani complet ndryshe,( un pecco di merda) lool.

Po bente ca levizje te pakontrrolluara , ahahahahaha po me vinte nje e qeshur. Nejse.
Megjithate ishte shum e kendshme tha...ishte kenaqesi qe njoha nje njeri si ti M.
Graccie i thashe, kujdesu per veten..Ciao!

As tel s'me dhe tha..meqe jemi ne Spanje...mbase nje kafe.
Ciao thashe!

Zbrita nga avioni,, i jap nje te puthur personit qe me priste..e vazhdova rrugen ...e shijova pushimet si desha.

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 15:16:

Lule po si si fute nje te shame shqip ti moj goce ne te binte rehat ai po do ket qen noj terrun ai me kete mentalitet qe paska po si sme qellojne mua njeez te tille ne keto udhetime qe bej

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 16:09:

ahahhahaahah bjonde, s'doja tu tregoja e paedukate.

pastaj pak u denua ai? po fillonte te kerkonte shum...e doli pa asgje..po ajo qe me acaroi me shum, ishte se foli pa e dijt se un isha Shqipe..e domosdo, u habit e u ndie keq.

Kaq mjafton po he.

Postuar nga dylan datë 16 Korrik 2011 - 16:14:

dhe une gati po beja nje koment me pare po e lashe lule hahhaha
po mendoja ket paska qen dhe ai si ndonje tip femre e vjeter palkat ato kan qef ti cojne gjerat ashu deri ne themel

ose ai i shkreti si e si te hyn ne bised me ty ska ak gjetur menyr tjeetr kshu qe ka provu

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 16:40:

Po ai kshu amon, qelluam bashke si ne sallen d'attente dhe ne avion ulur...ku e dinte ai se me ke kishte t'bente.
demek çun me shkolle.. te ndihmoj njerez turini atij...po kot nuk thon *shkolla te heq kazmen*.

Pipin amon.. ..imagjino i njejti mentalitet si ktu e kaq vite qe kam jetuar atje...!

Postuar nga sexy_guy datë 16 Korrik 2011 - 17:49:

Pra emri jot ishte M**I hahhahahahahgahahahah :p ja paske nis mir qe nga emri lol

nuk e dinte ai qe ka te bej me lulen ktu

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 17:53:

ene e ka teper....hahahahahahhahah rri urte ti, se te grivaaaaaaaaaaaa.

E po nga s'te shko mendja ty

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 17:57:

Line moj cunin te flasi pse i thua rri urte te na tregoje dicka rreth teje se sdime asgje

Postuar nga sexy_guy datë 16 Korrik 2011 - 18:08:

Bionde kjo esht zog fluturues nuk te le ta kapesh...

kap kete foton qe do hedhi tani ))

Postuar nga al74 datë 16 Korrik 2011 - 18:10:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
ahahhahaahah bjonde, s'doja tu tregoja e paedukate.

pastaj pak u denua ai? po fillonte te kerkonte shum...e doli pa asgje..po ajo qe me acaroi me shum, ishte se foli pa e dijt se un isha Shqipe..e domosdo, u habit e u ndie keq.

Kaq mjafton po he.

ndersa ai foli per shqiptaret e rumunet sepse ne Perugia ( qytet e rrethina) flas , jetojne me vjedhje dhe shperndarje droge. ndoshta nuk ka qene dhe krejt gabim zotnia.

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 18:12:

Sexy, un po prisja foton e bjondes me rroba banjo..
ti thu hidh ti tenden....ok.. ene avash me kto zogjt se na bone me turp

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 18:14:

Re: ****

Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy
Bionde kjo esht zog fluturues nuk te le ta kapesh...

kap kete foton qe do hedhi tani ))

kur hapet sezoni i gjuetise andej nga ju lule mos me bej merak se ngaqe nuk kapesh ndonje gjahtar rrugac mos perdor noj cifte me sacme qe t'me shkosh drejt e ne tigan hahahah ...ku o fotoja se mlat pa bo pune

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 18:15:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

ndersa ai foli per shqiptaret e rumunet sepse ne Perugia ( qytet e rrethina) flas jetojne me vjedhje dhe shperndarje droge. ndoshta nuk ka qene dhe krejt gabim zotnia.

al , e lexove gjith citimin?
ai se dinte nga isha, se dinte dmth qe isha shqiptare..gjithsesi u ndie keq, kur u solla indiferente nga fundi udhetimit.

Mbase shqiptaret sillen ashtu,, po dhe italianet e kan n'maj tgjuhes, se shajn çik shqiptaret.

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 18:16:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

hahahaha ate do e ve ne linje kur te jete shelgu une se jam kam premtuar ...bukur lule me pelqen

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 18:25:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

hahahaha ate do e ve ne linje kur te jete shelgu une se jam kam premtuar ...bukur lule me pelqen

eeeeeeeeee demek t'presim shelgun ne ee?

Postuar nga sexy_guy datë 16 Korrik 2011 - 18:26:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

hahhahahahah dhe un ate po pres foton e biondes qe ta shikosh dhe ti perpara se te besh dhe ca pushime te tjera.

Me ke dal si engjellushe mwahhh

Postuar nga BIONDIA datë 16 Korrik 2011 - 18:31:

Re: ****

Citim:

hahhahahahah dhe un ate po pres foton e biondes qe ta shikosh dhe ti perpara se te besh dhe ca pushime te tjera.

e po pritni ne ick se ja hyn shelgu nga darka dhe gati e kam foton leqe tani qe po mendohem do bej lidhje live nga buza e detit me forumin ishalla nuk o ne linje ndonje antar tjeter nga keto seriozet se kam icik si turp hahahaha...ika se po me pret Orfeu me pi kafen

Postuar nga sexy_guy datë 16 Korrik 2011 - 18:36:

Re: Re: ****

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

e po pritni ne ick se ja hyn shelgu nga darka dhe gati e kam foton leqe tani qe po mendohem do bej lidhje live nga buza e detit me forumin ishalla nuk o ne linje ndonje antar tjeter nga keto seriozet se kam icik si turp hahahaha...ika se po me pret Orfeu me pi kafen

haghahhahahahah hidhe tani e me von kur te vij shelgu e hedh prap ti

kalo bukur

Postuar nga al74 datë 16 Korrik 2011 - 18:37:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

al , e lexove gjith citimin?
ai se dinte nga isha, se dinte dmth qe isha shqiptare..gjithsesi u ndie keq, kur u solla indiferente nga fundi udhetimit.

Mbase shqiptaret sillen ashtu,, po dhe italianet e kan n'maj tgjuhes, se shajn çik shqiptaret.

po pra , qe aty ku i bere pershkrimin e pare e tek pergjigja jote qe ishe nga Franca .
si perfundim ty te pelqeu si tip apo jo se kshu o kollaj me bo te mistershmen kur dikush trego interes.

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 18:46:

Citim:

Me ke dal si engjellushe mwahhh

s'me ka dal lodhja akoma, ti do pushime prap

puci puci, se do dal te mbaroj rrobat,,,ene dushin ..
se ndihme s'te jep ti

Citim:
Po citoj ato që tha al74

po pra , qe aty ku i bere pershkrimin e pare e tek pergjigja jote qe ishe nga Franca .
si perfundim ty te pelqeu si tip apo jo se kshu o kollaj me bo te mistershmen kur dikush trego interes.

derisa para se te sillej ne ate menyre, qe m'dogji dmth,,, mu duk simpatik, si aparence,, po shum llapazan...gjithsesi ita.. i kam pik te dobet, se kam kalu nje pjes t'feminis atje...po natyra rraciste tek ai s'me pelqeu..

Misteri duhet al, se s'çelin petalet per i her apo jo?

Postuar nga Deb* datë 16 Korrik 2011 - 18:47:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

o kollaj me bo te mistershmen kur dikush trego interes.

Me pelqeu kjo shprehja. Eshte e vertete.

Postuar nga al74 datë 16 Korrik 2011 - 18:50:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

se ndihme s'te jep ti

derisa para se te sillej ne ate menyre, qe m'dogji dmth,,, mu duk simpatik, si aparence,, po shum llapazan...gjithsesi ita.. i kam pik te dobet, se kam kalu nje pjes t'feminis atje...po natyra rraciste tek ai s'me pelqeu..

Misteri duhet al, se s'çelin petalet per i her apo jo?

nuk te foli keq per francezet ri .

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 18:51:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

nuk te foli keq per francezet ri .

po un jam shiptare seeeeeeee

edhe se kam nenshtesin franceze,

kjo s'dmth te lejoj kush t'me shaj origjinen time

Postuar nga sexy_guy datë 16 Korrik 2011 - 18:59:

[QUOTE]Po citoj ato që tha lule
[B]

se ndihme s'te jep ti

Puc puc 1 bebuccc :p

Sa mire qe s'jan t'gjitha misterioze, se do i ikte lezeti atyre qe jane .

Postuar nga al74 datë 16 Korrik 2011 - 19:05:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

po un jam shiptare seeeeeeee

edhe se kam nenshtesin franceze,

kjo s'dmth te lejoj kush t'me shaj origjinen time

athere ta kthejm shqip. sikur ti kishe tregu qe ne fillim qe je shqiptare ndoshta kishte marre noj drejtim tjeter muhabeti.
ah mister , mister sa i dobishem
ene i demshem kaiher

me aq sa ke shkru nuk duket qe te sha origjinen. tregon nje te vertete te realitetit ku jeton , dmth. Perugia.
per kuriozitet tatin ai qitet o ne dore te komunisteve te kuq . mire ke bo qe ia ke pre drute shkurt.

Postuar nga cecilia datë 16 Korrik 2011 - 20:42:

O al-o si quhet kur trego treçerekun e jetes tate? Mister e?

Ah, ku eshte ajo Tulipani amon, se ajo po, qe osht icik mister

Se bo gafe m'thu ene ti qe je misterioz se e vrava veten masanej

Postuar nga al74 datë 16 Korrik 2011 - 21:45:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
O al-o si quhet kur trego treçerekun e jetes tate? Mister e?

Ah, ku eshte ajo Tulipani amon, se ajo po, qe osht icik mister

Se bo gafe m'thu ene ti qe je misterioz se e vrava veten masanej

qoftlarg me vra veten . un jom liber i hapem
fleur nuk ma do menja qe o mister thjesht nuk lejo robt me u fut n'thellsi po i le me plusku n'siperfaqe

Postuar nga cecilia datë 16 Korrik 2011 - 21:55:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

qoftlarg me vra veten . un jom liber i hapem
fleur nuk ma do menja qe o mister thjesht nuk lejo robt me u fut n'thellsi po i le me plusku n'siperfaqe

Une pyta ty m'duket. Ashtu doja dhe pergjigjen.S'kam lexu me tutje.

Postuar nga lule datë 16 Korrik 2011 - 22:48:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

athere ta kthejm shqip. sikur ti kishe tregu qe ne fillim qe je shqiptare ndoshta kishte marre noj drejtim tjeter muhabeti.
ah mister , mister sa i dobishem
ene i demshem kaiher

me aq sa ke shkru nuk duket qe te sha origjinen. tregon nje te vertete te realitetit ku jeton , dmth. Perugia.
per kuriozitet tatin ai qitet o ne dore te komunisteve te kuq . mire ke bo qe ia ke pre drute shkurt.

1- ai & un po flisnim per jeten sociale te nje shteti, sepse ka t'bej me diçka qe na pelqente te dyve, si duket..se folem gjate, gjera te bukura, krejt udhtimin....Kur direkt zuri me goj albanin me nje cinizem qe me ndryshoi komplet humorin..

Ne lidhje me t'dyten , al un jam e pandreqshme ne kshu dashuriçka, te betohem, s'me ndreq dikush, qe me njef prej vitesh, e dava nje takim spontan apo Colpo di fulmine qe u duk qarte... Capich?

sa per **fleur nuk ma do menja qe o mister thjesht nuk lejo robt me u fut n'thellsi po i le me plusku n'siperfaqe ** ( ket peshkun se kuptoj ça osht un )??!!!!
sa per vazhdimin ...e ke kuptu taman, un flas per veten time, vetem ne momente delicate, kur ka diçka qe s'me bind apo prek sedren time..pse jo, tek tuk ne momente gzimi.

Pse njeriu duhet patjeter t'hapi zorret neper forume,,, e sidomos te flas ne veten e 3, sa i urrej kto gjona .

p.s Tani nje ndihme dua prej teje..si saher..kete linkun qe do hedh, eshte nje dedikim qe kam mare, dhe un e adhuroj , po s'me hapet linku..te lutem t'me ndihmosh pak.

Postuar nga al74 datë 16 Korrik 2011 - 22:54:

ku linku ? peshku o peshk qe noton ri

mo na e vin veshin ne qe t'prishem temen fleur se ktu ngul rrime se nuk kemi munci me udhtu ...kshuqe do merremi me nonji se s'kemi ca t'bojm. sonte ta zuni ty rota bishtin .

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 94 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.