Forumi Horizont Gjithsej 50 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18189)

Postuar nga Ashley datë 23 Dhjetor 2010 - 04:25:

Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur?

I lumte sduan te jetojne ne varferi dhe ti krijojne kushte sa me te mira femijeve te tyre ne te ardhmen nuk jam fare kundra!!!

Postuar nga amor alucius datë 27 Dhjetor 2010 - 05:09:

Eshte krijuar nje perceptim social ku femrat duhet te bejne bamiresi duke futur ne krevat pabuksin e fshatit. Nese s'eshte pabukes, je femer e keqe dhe materialiste. Nese eshte pabukes, je femer e mire, plot norma dhe vlera, qe pranon nje jete modeste, perkrah nje mashkulli(dhe vjehrre)modeste pasi pabukesia eshte ne korrelacion te drejtperdrejte me ndershmerine ne boten shqiptare.

Tani, pyetja lind: me c'ndjenje duhet te kthehet nje femer ne shtepi duke menduar faktin qe i ati para 30 vjetesh kishte me teper mjete materiale sesa mashkulli metroseksual qe ke ne krah, ne nje meritokraci totale?

Postuar nga AndreaPirelli datë 27 Dhjetor 2010 - 05:10:

Re: Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur?

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
I lumte sduan te jetojne ne varferi dhe ti krijojne kushte sa me te mira femijeve te tyre ne te ardhmen nuk jam fare kundra!!!

Po s'te tha gje njeri me ........................ .

Postuar nga shelgu datë 27 Dhjetor 2010 - 06:24:

Mire do ishte qe edhe femres t'i kishte vdekur gjyshi dhe te kishte lene ca si prona andej nga bregu, ose ndonje qyp me flori do ishte me mire akoma.

Postuar nga Niqua datë 27 Dhjetor 2010 - 09:57:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Eshte krijuar nje perceptim social ku femrat duhet te bejne bamiresi duke futur ne krevat pabuksin e fshatit. Nese s'eshte pabukes, je femer e keqe dhe materialiste. Nese eshte pabukes, je femer e mire, plot norma dhe vlera, qe pranon nje jete modeste, perkrah nje mashkulli(dhe vjehrre)modeste pasi pabukesia eshte ne korrelacion te drejtperdrejte me ndershmerine ne boten shqiptare.

i totally agree..

Postuar nga BIONDIA datë 27 Dhjetor 2010 - 14:09:

Nese ti dashuron nje njeri dhe ky eshte i pasur se gjykoj hic jam e lumtur per ato te ty por nese e njejta gje pra dashuria lind midis dy njeresve qe ska kushte te mira ekonomike por ndihet e plotesuar dhe pa gjera materiale ne shumice pse u dashka me e habit kjo eshte zgjidhja e saj .
Shpresoj qe ne te dyja rastet te dashurohen me te vertet sepse nese do nje njeri vetem per pasurinen do vije nje dite qe do ndihet bosh ne shpirt dhe te mos ndihet si ai zogu ne kafas nje kafaz i arte por perseri ngelet kafaz... dhe nese se do plus i shton dhe varferine shkon drejt vetevrasje .Personalisht preferoj nje qe e dua se pasurine dhe mireqenin me pune mund ta arrij sigurish.

Postuar nga lule datë 27 Dhjetor 2010 - 14:37:

Per nje lidhje vallai e dua..pse t'them jo..se fundja kur thote Bjonde si kan ardhurat koherat..po shkojn ne vetvrasje njerzit nga gjendja ekonomike..pastaj sdo ket harxhime.. po maniake pas lekut sjam..derisa tme punojne duart e mia..e derisa tkem keto mend qe kam..sbesoj se ja kam nevojen askujt ..

Postuar nga Ashley datë 27 Dhjetor 2010 - 16:13:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Per nje lidhje vallai e dua..pse t'them jo..se fundja kur thote Bjonde si kan ardhurat koherat..po shkojn ne vetvrasje njerzit nga gjendja ekonomike..pastaj sdo ket harxhime.. po maniake pas lekut sjam..derisa tme punojne duart e mia..e derisa tkem keto mend qe kam..sbesoj se ja kam nevojen askujt ..
kete mendoj dhe une

Postuar nga Deb* datë 27 Dhjetor 2010 - 18:38:

Jane Gold digger.
Per ato qe e duan vetem per pasurine.

Postuar nga AndreaPirelli datë 27 Dhjetor 2010 - 18:59:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
..po shkojn ne vetvrasje njerzit nga gjendja ekonomike..

Pse moj, buke e djathe me vaj ulliri e damote po hame ........... ene gjalle jemi akoma .................

p.s. vdeksha une per vjehrren e amorit si e do aq shume ................ .

Gjithsej 50 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.