Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kampionati Italian (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=171)
-- Kush mendoni se e rivalizon vertet Juven kete kampionat?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10687)

Postuar nga Isra datë 25 Janar 2006 - 16:53:

Kush mendoni se e rivalizon vertet Juven kete kampionat??

Pershendetje cuna

Duke pare qe beteja e fushes po behet sa vjen e me e forte, si mendoni se Juventusi do kete si rivale te forte deri ne fund te kampionatit??

Inter, meqe e ndjek nga pas, apo Milan, meqe dihet si skuader e paparashikueshme

Ndoshta dhe Fiore me lazion, ndoshta dhe Roma..po ju si thoni??

Postuar nga Art datë 25 Janar 2006 - 19:21:

Pershendetje!

Me vjen mire qe shoh se nje goce njdek kaq me vemendje fudbollin vecanerisht kampionatin italian.Une do thoja se vertet Juventus tani eshte larg megjithat isra do thoja qe kampionati eshte i gjate,po te futesh nje analize Inter koheve te fundit eshte duke luajtur shume bukur dhe ka rezultate te lakmishme,Milan pas disa gabimeve qe beri ka marr veten duke fituar tani Sienen,mirepo ne Kup barazoj me Lazion,them nje qe ka nje ngritje dhe nje ulje ne te njejten kohe gje qe per nje ekip qe pretendon per me shume nuk eshte gje e mire.Juventus po ashtu nuk eshte ne form te mire koheve te fundit si duket sulmuesit e Juves nuk jane ne form te mire.Inter eshte ne form shume te mire dhe prandaj eshte me afer Juves.Mendimi im eshte qe do jete nje betej e madhe deri ne fund te kampionatit mirepo Juventus perseri do marr titullin edhe kete vite.Do te doja te te beja nje permisim isra Fiore tani me eshte lojtare i Fiorentines e jo i Lacios,mbase erdhi nga Valencia.Roma edhe pse pa Kasanon tani me i cili ka kaluar ne rradhet e Real Madritit them qe eshte luajtur shume bukur mbase nuk ka humbje gati 5 ndeshje te fundit rradhazi.Per mua Juventus kete vite perseri kampion.Them qe do jete nje betej e madhe per vendin e 2 ku do te luftojne Inter,Milan dhe mos haroj Fiorentina ku TONI eshte surpriza e kampionatint me 21 gola deri tani.Mendimi im.

Postuar nga Isra datë 25 Janar 2006 - 19:44:

flm art per mendimin tend.
ne fakt kur thashe fiore, kisha per qellim fiorentinen...qe me sa shoh ka ecur perpara...

Une shpresoj qe Interi te luftoje deri ne fund, dhe ku i dihet, rezultati mund te permbyset, ashtu sic kam frike se dhe Milani mund te beje nje salto treshe dhe te dale i dyti.... ku i dihet..(i bej qejfin rokes, me kete rast..)

Une i ndjek rezultatet e ndeshjeve dhe emsionet sportive te italiani, pasi ndeshjet ne pergjithesi skam mundesi ti shoh sepse skam sat+ por digitalb...megjithate...ne pergjithesi nuk me shpetojne golat edhe komentet rreth skuadrave..

Postuar nga oliinter datë 25 Janar 2006 - 22:56:

juventusi eshte bere tashme si nje skuader qe po i bjene baterite.

nga java ne jave ata po demostrojne se po hasin veshtiresi.

kampionati eshte shume i hapur.

Inter dhe Milan jane afer

Postuar nga Art datë 28 Janar 2006 - 22:38:

Pershendetje!

Isra edhe une po pajtohem me mendimin tend ne lidhje me fiorentinen ekip i cili ka per nje ngjitje te mrekullueshme ne tabel per momentin ne Kalcio Lige,edhe pse para dy viteve ka garuar ne C kategorin.Une po ashtu i ndjek te gjitha golat qe realizohen ne te gjitha kampionatet me te forta ne Europ,mirepo nuk me shpeton asnje ndeshje derby.Sa per Juventus shoh qe ka nje kriz ne ne lidhje me realizimin e golit,them qe do e kaloj.Sa per dijeni isra une jam tifoz i Liverpoolit,dhe i ndjek me vemendje kur kam kohe komentet qe po japin te gjithe ne forum ne lidhje me fudbollin.Inter vertet eshte duke bere rremuj vecanerisht ndeshjet e fundit,sa per Milan them qe ndeshjen e fundit tregoj dhembet,me pelqeu shume pasimi i mrekullueshem qe beri Sheva deri tek Kaka me Sienen ky i fundit realizoj golin pa ndonje veshtiresi.Ishte shume e bukur!

Postuar nga Isra datë 30 Janar 2006 - 12:46:

hej miq, ju pershendes!

Eh, ne fakt pata mundesine te ndjek te shtunen, Milan-Sampdoria..dhe dukej hapur qe Milani, eshte duke perjetuar nje periudhe vertet deshperuese ne fushe.
Anceloti, kishte deklaruar se do te hakmerrej kete jave duke kerkuar me ngulm fitoren e javes, meqe kishte humbur javen e kaluar,por ja, qe deshtoi plani i tij....

Hakmarrja e Milanit per domosdoshmerin e fitores, nuk shkoi me tej, sesa nje barazim...
Faji i kujt, i ancelotit apo i organizimit te skuadres...?
Ku eshte ai Milani i famshem, qe donte te shpartallonte LIverpolin.... oopss

nejse, ajo qe me merzitit kesaj jave eshte se Juventus fitoi perseri, dhe sido qe te jete puna, kjo skuader eshte shume para, me fat apo jo, Juve kryeson..fatkeqesisht per mua....

me vjen keq gjithashtu qe nuk munda te shoh..... Interin..

As me thoni si luajti dje Interi???
Jam shume kurioze...

PS.
Arti, persa i perket kampionatit anglez, edhe une jam tifoze e Liverpolit..por rralle e ndjek kete kampionat...megjithate gjithmone me informon babi...

Postuar nga Art datë 03 Shkurt 2006 - 20:13:

Pershendetje

Edhe une pash Milanin mirepo shoh vertet nje kriz tek ky klub i madhe!Sa i perket Interit une po ashtu e pash ndeshjen ishte i fuqishem ne cdo kend,ne mesfush organizoi per mrekulli lojen,ne mbrojtje ishte i pakalueshem,kurse ne sulm organizoi shume akcione per te shenuar me pelqeu shume....sidomos Veron ishte i pakapshem.Sa per Juven Trezegol u zgjua.

P.S.
Isra mos e pyet babin me per lojrat e Premier LIges,provo nje here te shikosh nje ndeshje,cila do qe te jete me deren mbyllur dhe jepi volumin Tv per te ndjere emocion fudbolli nga tifozet anglez! provo nje here.

Postuar nga ero datë 14 Shkurt 2006 - 08:56:

oppaaa juve kampion

Postuar nga Art datë 20 Shkurt 2006 - 17:20:

Jam dakort

Them qe nuk kane konkurenc kete vite pasi fitoj ndaj Inter-it

Postuar nga Isra datë 24 Shkurt 2006 - 13:19:

aha, Interi tashme e humbi kampionatin...edhe pse ajo ndeshja me Juven, pati albitrim jo te mire...
Gjithsesi mora vesh qe Ronaldo do rikthehet tek INTER, keshtu qe, te shohim vitin tjeter..

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.