Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Mendimet tuaja mbi Rregulloren e Forumit! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12600)
Mendimet e juaja mbi Rregulloren e Forumit!
Ketu mund te komentoni Rregulloni e forumit.
Dhe ju kujtoj se Rregullorja nuk eshte bere vetem nga 1 person, por nga i gjithe stafi.
Une nje pyetje kisha: "A zbatohet vertet kjo rregullore, apo disa jane te njerkes dhe disa te nenes"
Une per vete e lexova rregulloren dhe nuk jam kondra me asgje...qe flitet aty...Urime stafit te forumit horizont...
Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha football
Une nje pyetje kisha: "A zbatohet vertet kjo rregullore, apo disa jane te njerkes dhe disa te nenes"
kush ka qene ai qe e ka bere ate rregullore mer aman!!!
pa pike serioziteti
heren tjeter kur te beni rregullore me beni nje ze qe tju ndihmoj se ndryshe u bete armiq me gjithe forumistet(perfshi dhe mua). hahahah
Lidhur me Rregulloren
Administratoret:
Duhet te veprojne ne konsensus te plote me njeri tjetrin dhe te vihen dakort nese njeri prej tyre ve ne diskutim vendimin e tjetrit. Ne rast mosmarreveshjesh mes tyre problemi shqyrtohet me stafin derisa te gjendet nje zgjidhje demokratike e balancuar (ndoshta me sondazh) mes idealeve te secilit dhe nevojave praktike te rastit.
Si shpjegohet qe korrigjojne veprimet e njoni tjetrit?
Ju sugjeroj ta lexoni mire rregulloren dhe madje ta nenshkruaje cdo moderator qe e ka lexuar dhe kuptuar sepse meqe e keni bere edhe publike mbani dhjetefish pergjegjesi per veprimet tuaja ose per sjelljen tuaj ndaj anetareve te thjeshte.
Ndryshe dilni shume te papergjegjshem.
per rrjedhoje kerkoj serisht qe te hiqen te gjitha fyerjet bera personit tim qe i kam denoncuar dhe te ndalohen dhe veprohet ndaj fyerjeve te metejshme te moderatoreve ndaj anetareve dhe jo te gradohen sepse nuk bejne gje tjeter vecse fyejne.
kalofshi mire.
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Lidhur me Rregulloren
Administratoret:
Duhet te veprojne ne konsensus te plote me njeri tjetrin dhe te vihen dakort nese njeri prej tyre ve ne diskutim vendimin e tjetrit. Ne rast mosmarreveshjesh mes tyre problemi shqyrtohet me stafin derisa te gjendet nje zgjidhje demokratike e balancuar (ndoshta me sondazh) mes idealeve te secilit dhe nevojave praktike te rastit.
Ju sugjeroj ta lexoni mire rregulloren dhe madje ta nenshkruaje cdo moderator qe e ka lexuar dhe kuptuar sepse meqe e keni bere edhe publike mbani dhjetefish pergjegjesi per veprimet tuaja ose per sjelljen tuaj ndaj anetareve te thjeshte.
Ndryshe dilni shume te papergjegjshem.
per rrjedhoje kerkoj serisht qe te hiqen te gjitha fyerjet bera personit tim qe i kam denoncuar dhe te ndalohen dhe veprohet ndaj fyerjeve te metejshme te moderatoreve ndaj anetareve dhe jo te gradohen sepse nuk bejne gje tjeter vecse fyejne.
kalofshi mire.
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Lidhur me Rregulloren
Administratoret:
Ju sugjeroj ta lexoni mire rregulloren dhe madje ta nenshkruaje cdo moderator ....
per rrjedhoje kerkoj serisht qe te hiqen te gjitha fyerjet bera personit tim qe i kam denoncuar .
kalofshi mire.
Citim:
Po citoj ato që tha shen_lleshi
Pershenetje Kllodell
Ta mbeshtes plotesisht menimin... ke thone llafe me ven sa se lun topi i karadakit.
Uroj perzemarsisht qe edhe te tjeret ta mshtesin menimin...
Re: Mendimet e juaja mbi Rregulloren e Forumit!
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
ju kujtoj se Rregullorja nuk eshte bere vetem nga 1 person, por nga i gjithe stafi.
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.