Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 » Trego 66 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Femra e vlerëson mashkullin nëse është i duhuri për 3 minuta (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18300)
Femra e vlerëson mashkullin nëse është i duhuri për 3 minuta
Një studim tregon se një femër gjykon për një mashkull nëse është i duhuri apo jo brenda tre minutash.
Nuk mund ta gjykosh një libër nga kopertina. Por me femrat duket se ndodh pikërisht kështu. Një studim tregon se një femër gjykon për një mashkull nëse është i duhuri apo jo brenda tre minutash.
Femrat shohin nëse ai është ambicioz dhe si sillet më të tjerët. Studimi ka përfshirë 3 mijë persona të rritur. Gjithashtu në studim thuhet se femrat nuk e ndërrojnë mendimin e tyre për meshkujt, edhe pse iu është dashur vetëm 180 sekonda për të arritur në përfundim.
Telegrafi
Re: Femra e vlerëson mashkullin nëse është i duhuri për 3 minuta
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Një studim tregon se një femër gjykon për një mashkull nëse është i duhuri apo jo brenda tre minutash.
Nuk mund ta gjykosh një libër nga kopertina. Por me femrat duket se ndodh pikërisht kështu. Një studim tregon se një femër gjykon për një mashkull nëse është i duhuri apo jo brenda tre minutash.
Femrat shohin nëse ai është ambicioz dhe si sillet më të tjerët. Studimi ka përfshirë 3 mijë persona të rritur. Gjithashtu në studim thuhet se femrat nuk e ndërrojnë mendimin e tyre për meshkujt, edhe pse iu është dashur vetëm 180 sekonda për të arritur në përfundim.
Telegrafi
Atehere pse ne shumicen e rasteve lidhen me personin e gabuar?
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Jo kushdo lidhet me personin e gabuar..
Pikerisht ky eshte ndryshimi i asaj t'e duash perfektesin dhe t'jesh me dike per te then se jam .
Kjo e dyta mendoj se ndodh me shpesh.. e para jo gjithmon
...çudi qe spo del ndonje statistike per femrat, se çunat i kemi t'urte ne ket forum te mernim disa mendime..
Citim:
Jo kushdo lidhet me personin e gabuar..
Pikerisht ky eshte ndryshimi i asaj t'e duash perfektesin dhe t'jesh me dike per te then se jam .
Kjo e dyta mendoj se ndodh me shpesh.. e para jo gjithmon
...çudi qe spo del ndonje statistike per femrat, se çunat i kemi t'urte ne ket forum te mernim disa mendime..
Pikerisht ngaqe nuk ndodh, jam ne kerkim te pamundesis dylan aty gjendet ai qe dua ..
Citim:
Pikerisht ngaqe nuk ndodh, jam ne kerkim te pamundesis dylan aty gjendet ai qe dua ..
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
kerko se ske ku shkon pa e gjet
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Gjithsej 7 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 » Trego 66 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.