Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 24 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Ka hup shelgu, hajt se tash po e gjejm. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18682)
Ka hup shelgu, hajt se tash po e gjejm.
Shelgu ka hup si spata pa bisht. 1
2 ka shku dasmor ne darsem. 3
ka ra n'dashni
eshte i zene me vjeljet e stines.
Pergjigjen me te sakte do e shperblejme me drithe zakonisht.
Bobo, piktori paska humb tastjeren
Isha ne vendin e bekuar, ja kshu.
Po qe se shperbleni me mall ne natyre, preferoj mishin...ngjyra s'ka rendesi
Mire si ja kalove.
Sill fakte qe te besojme se nuk te shperblejme as me drithe jo..
ashtu si e do ti medemek.
po ke foto aq me mire.
me shege ne dore rritet kuota.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Mire si ja kalove.
Sill fakte qe te besojme se nuk te shperblejme as me drithe jo..
ashtu si e do ti medemek.
po ke foto aq me mire.
me shege ne dore rritet kuota.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Lere, lere. Hengra edhe pshesh me llalle, jo llalle kose, po llalle te vertete qe del nga tundja e qumshtit. Kishte edhe copa gjalpi qe notonin neper te dhe ja kshu.
O je kabim.
Shalqin na i thomi nej gjeje tjete.
Bostan i themi vendit ku rriten perimet ( si tek Gjylyslani dhe Bostani i Saadiut).
Po ketei emermirit qe ze ti ne goje Korca i thote imonik (theksi ne fund).
Ja kshu
E qe thua ti gjyshja jeme e bente reqel.
Pra qerohen mire keto levozhgat dhe lihen ne uje gelqere per dy a tre dite qe te forcohen. Pastaj pregatitet reqeli. Si e bejne nuk e di se ka do sekrete puna, po ate te gelqeres e di se me ka mbet ne mendje qe me duhej te shkoja ne ndonje shtepi qe ndertohej per ta gjetur
Citim:Lene lene se kam hanger dhe une reçel me lekura bostani, na i thona ishtu.
O je kabim.
Shalqin na i thomi nej gjeje tjete.
Bostan i themi vendit ku rriten perimet ( si tek Gjylyslani dhe Bostani i Saadiut).
Po ketei emermirit qe ze ti ne goje Korca i thote imonik (theksi ne fund).
Ja kshu
E qe thua ti gjyshja jeme e bente reqel.
Pra qerohen mire keto levozhgat dhe lihen ne uje gelqere per dy a tre dite qe te forcohen. Pastaj pregatitet reqeli. Si e bejne nuk e di se ka do sekrete puna, po ate te gelqeres e di se me ka mbet ne mendje qe me duhej te shkoja ne ndonje shtepi qe ndertohej per ta gjetur
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Lene lene se kam hanger dhe une reçel me lekura bostani, na i thona ishtu.
Qe thua ti kjo puna e kengese me theks ne fund nga ana e laberise por edhe per laucet nuk vej doren ne zjarr. Ndryshon data dhe ora, ja degjoje e te pyes?
Data tete ora shtate
niset Biba gjan e gjat
per me shku ne krye t'ares
per me vjedh trangujt e fares.
Strofa e dyte nuk ndryshon pothuajse fare po te vesh re.
Ka dal Tonia tuj vikat
thote Nue Prenga e kam kap
Ec e Tone e na piq kai kafe
se me Biben kam dy llafe.
Ti si thua?
Citim:Mos ke hanger gje tjeter se qameti dy dite te treten duhet te shkosh te doktori.
Lere, lere. Hengra edhe pshesh me llalle, jo llalle kose, po llalle te vertete qe del nga tundja e qumshtit. Kishte edhe copa gjalpi qe notonin neper te dhe ja kshu.
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 24 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.