Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Mendoni se Futbolli ne shqiperi po perparon duke konkuruar me superfuqit te tjera? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3234)

Postuar nga Bebi i Vogel datë 06 Dhjetor 2003 - 00:35:

Thumbs up Mendoni se Futbolli ne shqiperi po perparon duke konkuruar me superfuqit te tjera?

Kerkoj e shume mendimin e sportdasheseve shqiptar?

Postuar nga Amici di Nessuno datë 13 Mars 2005 - 04:43:

As mos te te rreje mendja

As nuk i afrohet dhe nuk kam ndonje shprese te afert. Une jam tifoz i Partizonit, dhe coku e ndjek ca kampionatin shqiptar (nepermjet internetit dhe klubit te fansave te Partizonit). Ne kampionatin shqipetar behen vetem pazarlliqe, dhe niveli eshte skandaloz. Rrofshin lojtaret qe luajne jashte qe kemi mundesi te marrim ndonje fitore apo barazim me kombetaren.

Postuar nga roke datë 05 Tetor 2005 - 12:42:

Re: As mos te te rreje mendja

Citim:
Po citoj ato që tha juve
As nuk i afrohet dhe nuk kam ndonje shprese te afert. Une jam tifoz i Partizonit, dhe coku e ndjek ca kampionatin shqiptar (nepermjet internetit dhe klubit te fansave te Partizonit). Ne kampionatin shqipetar behen vetem pazarlliqe, dhe niveli eshte skandaloz. Rrofshin lojtaret qe luajne jashte qe kemi mundesi te marrim ndonje fitore apo barazim me kombetaren.

ka shume te drejte JUVe per ato qe thote.Edhe une megjithese nga Vlora kam qene qe i vogel dhe kam pasur kenaqesi te ndjekja ndeshjet e Partizanit.Por futbolli ne Shqiperi ndiqet shume nga korrupsionet,dallaveret dhe njeanshmerite.Sepse ne kete kampionatin esotem eshte vene re nje shqetesim i madh pse ekipi i TIRANES ka nje ecuri te dobet dhe shkruhet shume pak per Elbasanin qe eshte ne krye te renditjes.Pse?Ku eshte Tirana ne ballafaqimet e saj neper kupat eUEFA-sHistorikisht me sa mbaj mend disfata ka pasur.Shikoj gazetat sportive shqiptare flasin per Tiranen,Tiranen,Tiranen.Nuk kam asgje kundra ketij ekipit,por na ka care trapin(me falni).Sepse kerkohet shume nga ky ekip se edhe gjendja financiare eshtee tille qe pret edhe rrezultatet,por korrupsioni,dhe amatorizmi i lojtareve,bejne qe te zhgenjehen te gjithe.......
Per futbollin ne Shqiperi do te thoja qe duhet me shume perkujdesje ne zhvillimin ebrezit te ri,qe ne ekipet zinxhire(ku ne fakt ketu eshte dobesia me emadhe) dhe eprse mos te jene edhe ata.Cka me shume Ukrahina,Bullgaria,Rumania.Vende te lindjes jane edhe ato.Te vuajtur si ne.Por mendoj s ekane dicka me shume ne aspektin shpirteror.kane ndjenjen,pasionin,dhe perkushtimin.Sikur ta kishim edhe ne,sic rrame kampionen e fundit te Europes,mund te kishim rrare dhe te seleksiononim fitore me te rendesishme.
U zgjata pak,dhe per tju kthyer edhe nje here temes,mund te them qe kam besim tek ata qe luajne ne Shqiperi se fundja edhe Tare,Bogdani,Strakosha,beqaj etj,etj ketu,ne Shqiperi e hodhen Themelin!

Postuar nga KRUMPENDORF datë 11 Janar 2007 - 00:46:

ca lesh perparimi kemi ne
tani qe ju mbaroi koha dhe tares hasit muratit lkales e haxhit do e kemi fdhe me te veshtire mendoj une
talentet i kemi me pikatore

Postuar nga GENTI_the_KING datë 11 Janar 2007 - 04:25:

e si mund te perparojme ne kur per te luajtur me kombtaren duhet te japesh noi rryshfet ne vend qe te gjejn talentet tone neper bote , federata jone merret me tregtin e fanelles se kombtares.....................

Postuar nga Amici di Nessuno datë 11 Janar 2007 - 05:33:

Bert Xhani i partizanit sipas gazetave sot ka borxhe te medha ndaj shtetit dhe ka mundesi t'i konfiskohen pasurite e klubit. Shpresojme te ndodhe nje gje e tille megjithese nuk kam shume shprese pasi eshte i lidhur me kliken ne fuqi. Do shpetonim nje here e mire nga ai matrapaz i ndyre.

Postuar nga SmoKer datë 29 Janar 2010 - 05:32:

Si mund te perparoj futbolli shqiptar me keta qe po e cojne vetem me thell ne balte, ne nuk kemi nje fushe ku te zhvillojme nje ndeshje nder kombetare , nuk kemi nje ekip qe te mburremi dhe te themi qe Bravoooo xxxxx... perkundrazi bejme tifozllek per ekipet e huaja, nuk

Mesa di un as nje skedine nuk e vendos me ekipet shqiptare dhe nuk ja vlen.

... doni me per belulin ? ne kete nen forum ka me shume tema per ekipet e huaja se per ato tonat.

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Janar 2010 - 06:37:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

Mesa di un as nje skedine nuk e vendos me ekipet shqiptare dhe nuk ja vlen.

.

E vendosin andej nga Azia sa te duash ............ pse si behen leket ??????...............

Postuar nga trojani datë 29 Janar 2010 - 14:27:

Po po. Po perparon.
Sidomos andej nga Vlora dhe Tirana.

Postuar nga KRUMPENDORF datë 24 Maj 2010 - 22:09:

ne vetem hapa mrapa po bejme

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.