Forumi Horizont | Gjithsej 23 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 223 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- filmat me animime (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9476)
filmat me animime
per mendimin tim jane filmat me gallate qe jane bere ndonjehere...jam duke folur per filmat si shrek,ice age,the incredibles,dhe nder me te fundit madagascar...si per temat gallate qe jane bere si per detajet e papara qe i kane dhene...nuk e di sa keni arritur te kapni detaje neper to (psh sa nga ju e kane vene re ate vajzen tek ice age qe ben shenjen me dore tek ajo shpella kur sheh diskun?e njejta shenje qe benin alienet tek star trek...ose ose ate pastruesin qe pastron kalin tek shrek 2 ne momentin qe ndalon tek semafori?ose ate nishanin qe ka ai peshkaqeni tek filmi shark tale(per me teper qe e zerin ja bo robert de niro qe ka nje nishan po ne ate vend )ose ate pinguinin qe ka kremin ne dore qe fut krem tek hunda tek madagaskar,si e kishte ai,skipper me duket,ose ato majmunet qe dehen ne fund te filmit,te sfondi kur po pershendesin luani,xhirafa dhe hipopotamja :p...etj etj...jane gallate fare sepse jane gjera qe nuk i dallon ne pamje te pare por qe kur i sheh disa here te vjen me qesh qe gjen dicka te re ne to.
kush ka vene re ndonje gje,detaje etj ose ka ndonje screen shot nga ato filma besoj se kjo eshte tema e duhur me i thene dhe me i postu.
o.k u pa puna po e filloj vete i pari me nje gje qe vura re (ne sfond te filmit)tek filmi madagaskar....figura eshte kjo ketu dhe pyetja per ato qe e kane pare eshte "pse i bien te fikte njerit prej majmuneve".
nuk eshte e thene qe te gjeni vetem detaje.mund te jepni edhe mendimet tuaja per keto lloj filmash ose te sillni ndonje screenshot qe merrni gjate shikimit te filmit ne PC.
qeka vjetru kjo tema...per ate me siper po ja jap vete pergjigjen...njeri nga ato 2 majmunat i bie te fiket sepse i merr ere sqetulles se vet
po ja paraqes nje nder protagonistat me pafat te fushes se animacionit
edhe mua me pelqejne shume filmat annimati..
te bukura fotot..
macoku me cizme ...kur e kam pa per here te pare tek shkrek 2 skenen kur i vijn ushtaret dhe macoku qe rri keshtu edhe ato qe ndalen te mallengjyer kom qesh me lot
E vertete, ky macoku te keput shpirtin kur i ben ato syte ashtu... te dinin ti benin dhe cunat syte ashtu, s'do kishin ngelur kurre vetem :p :p :p :p :p
Ice age 2 nuk e kam pare akoma, por 1 eshte fantastik, te kthen permbys nga te qeshurat:
-Mani, o mani, pse je kaq i shendoshe ti?
-Nuk jam i shendoshe, jane qimet qe me bejne te dukem ashtu
-Ah, atehere i ke qimet e shendosha
Lere pastaj ajo e folura e Sidit si thuthuq te shkrin fare
uu sa macok i bukul,,une i du shum macoket, i kam xhan shume
te pelqejne macoket?ok,ja ku e ke nje nder me te famshmit...ju prezantoj me garfield ...si ma kercen ate kengen ne televizor mer...e qa fare
aaaaaaaa, ky PO
saa i buuukuuuuuuuuuuuuuuuuuuur
ai daci aty i ka inot minjt
Gjithsej 23 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 223 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.