Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njohja me anëtarët e forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=131)
-- Ditet e fundit te qendrimit te psikonoves ne forum po afrojne (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12298)

Postuar nga RIP Gibbs datë 15 Shtator 2006 - 00:22:

Ditet e fundit te qendrimit te psikonoves ne forum po afrojne

Kam marre nje vendim qe do te largohem nga forumi prandaj e hapa kete teme tju them mirupafshim!

Postuar nga cupka datë 15 Shtator 2006 - 00:29:

aq shpejt na e pive lengun xhanem? megjithese ky forumi eshte ta marresh me leng se mishi ka mbaruar :o
po nga do vec a nuku na thua? ne ndonje forum tjeter?

te fala kush te piesi, adios atehere e ja po te percjell dhe me nje te qeshur

Postuar nga Katilesha datë 15 Shtator 2006 - 16:39:

Re: Ditet e fundit te qendrimit te psikonoves ne forum po afrojne

Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
Kam marre nje vendim qe do te largohem nga forumi prandaj e hapa kete teme tju them mirupafshim!

DIEU...itesh sa kisha vendos me lan internetin..kur aup aty...mxunen syte kete skandaloz temet.....po pse psikonova?pse?...
nuk po me ben as dora dhe as zemra me te than..."Lamtumir"...gjithsesi...kjo eshte zgjidhja jote...

Postuar nga Cindi datë 15 Shtator 2006 - 16:52:

Mireseerdhe se pari ......... you will be back soon. It's all about addiction.
Te gjithe kritikojne, shajne, merziten, largohen, vijne, ikin dhe kthehen serish me te njejtin emer ose me emra te ndryshem, but they are all around. As far as you start the forum, is hard to end and the best thing, is to remain enigme, pa takuar njeri, se takimi prish shume menyren e shprehjes tende ne forum.

Besoj se brenga jote u zbut gjithesesi nepermjet forumit.

Postuar nga RIP Gibbs datë 17 Shtator 2006 - 00:30:

...

Eh pse:

1.Dikush ne forum me njeh dhe kam frike se do me nxjerri identitetin.
2.Po formoj serisht grupin tim keshtu me duhet me shume kohe per te qe te mund te mare pjese te Top Fest ket vit.
3.Kam njohur nje vajze greke dhe duhet me msu i cik greqishten se ajo vdiska per mu.
4.Para se te futesha ketu ne forum kam qene jo mire nga nervat se me vdiq nje kushuri qe e doja shume dhe prandaj u futa, tani jam mire.

Postuar nga Katilesha datë 17 Shtator 2006 - 04:10:

Re: ...

Citim:
Eh pse:

2.Po formoj serisht grupin tim keshtu me duhet me shume kohe per te qe te mund te mare pjese te Top Fest ket vit.
3.Kam njohur nje vajze greke dhe duhet me msu i cik greqishten se ajo vdiska per mu.
4.Para se te futesha ketu ne forum kam qene jo mire nga nervat se me vdiq nje kushuri qe e doja shume dhe prandaj u futa, tani jam mire.

1.s'esht arsye bindese kjo
2.suksese me gr...po...s'po di iktu mxune ngusht
3.eheeeeeeee......don zhuan
4.me vjen keq x kushuririn tat,,,,por ,,,jeta vazhdon....

Postuar nga Katilesha datë 17 Shtator 2006 - 04:13:

Re: ...

Citim:
Eh pse:

naqe shiqohet se e ke "vendos"me ik....s'po te thom gja ...prej ktyne arsyeve vetm nja 2 me binden....

Postuar nga Amstel datë 25 Shtator 2006 - 20:53:

po ti mor plako nuk erdhe akoma ene dashke me ik mire ti e di por sic te tha katilesha ato nuk jane arsye bindese mgjt ti e di vet..gjithe te mirat....

Postuar nga Enya datë 25 Shtator 2006 - 20:59:

Kush ishte Psikonova, s`e ja kam idene fare?!

Tu prifte mbare ngado qe te vesh.

Lamtumire.

Postuar nga Katilesha datë 25 Shtator 2006 - 21:04:

.........

gangoo....psikonova ka qene nje tip sh..interesant....i heshtur......i kuptueshem...........une kam biseduar me gjate me te ...dhe ishte .....djal flori.....por ja qe iku dhe nuk po begenis me hi ma ne forum...nejse.....

psikonova...kalosh mire.....dhe suksese ne rrugen tende....

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.