Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Puna (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12428)

Postuar nga artanhatija datë 11 Tetor 2006 - 01:12:

Puna

puna eshte paaftesia e papunesise.

me keto mendime u zgjova pa pritur nje mengjes dhe e kuptova se kishte ardhur koha per rrevolucion. O shoke THYEJINI ATO TABELAT E VJETRA qe i mbajne njerezit( injorante) . Une qe ju shkruaj kam 5 vjet qe i kam thyer te gjitha tabelat e vjetra si MOS BEJ KETE, MOS BEJ ATE ,MOS, MOS ,MOS E MOS . BOLL . A JENI TE AFTE APO JO?

Postuar nga artanhatija datë 16 Tetor 2006 - 01:47:

Smile ok

OK e kuptova qe ketu asnjeri nuk me kuptoi.

Postuar nga myzeqari datë 16 Tetor 2006 - 14:02:

Po ti dreqi e mori pije nje kafe , haje dhe nje kafshate buke , dhe pastaj ulu te meremi vesh ! U cove direkt nga gjumi dhe ja mbeshtolle pc punen e punes dhe paaftesis , lexo firmen time dhe je xham fare

Postuar nga artanhatija datë 16 Tetor 2006 - 16:08:

Smile xxx

Tema ime ne thelb do te thote se sa te afte ose te pa afte jeni per te punuar, ose me mire

A RRI DOT PA PUNUAR MOR VELLA,

JA DEL DOT PA PUNUAR?

JE I AFTE TE RRISH PA PUNUAR?

une jam i afte te rri pa pune

Qenke i pa afte d.m.th. qe te rrish pa pune.

Postuar nga myzeqari datë 17 Tetor 2006 - 18:48:

Rri tu befsha se i paske te thella ti dhe nuk kam henger as mengjes !

Postuar nga SEXI datë 17 Tetor 2006 - 20:57:

Dikur kam punuar por tani nuk punoj me.Me thene te drejten se si me duket se isha mesuar me pune por po ambjentohem dhe keshtu.Mire eshte jo keq......

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 17 Tetor 2006 - 20:58:

po rrihet dhe pa pune ore    un kam nja  7 muaj  qe shkoj ne pune vetem  1 ore e  1/2 ne  dark..   dhe pjesa tjeter,  flej gjum,  dal etc etc... kalohet  aq bukur sa  se ke iden... jam  shendosh jam ber gjith ky :p..  sna mungon gje.. njelloj eshte  si me pune si pa pune :p:p:p

Postuar nga Mic-Sokoli datë 07 Dhjetor 2006 - 23:37:

Stop revolucionit

Eshte e vertete qe shume tabela duhet te thyhen me perjashtim te asaj te Naimit "Pune dite e pune nate qe te hame buken thate", dhe asaj: "puna eshte nder e cfaredolloj tipi qofte ajo".

Postuar nga kurt datë 13 Janar 2008 - 03:11:

kam kaluar 10 vjet pa pune, por ama ajo qe kam bere per jetesen asht ma e rende se puna per disa tipa. poker. tani qe punoj jeta eshte shume e kollajt dhe boring. une e fillova punen vech tja baj qejfin familjes, po me perpara kisha shume me shume lek kur lozja poker. tani qe po punoj jeta me duket shume e ngadalshme. ma merr mendja se do shkoj prap tek ai profesioni im. jeta duket shume e gjate kur punon njeriu, boring. edhe e kam punen shume te mire!! forget this!!ha ha

Postuar nga Deb* datë 13 Janar 2008 - 04:10:

Re: xxx

Citim:
Po citoj ato që tha artanhatija
Tema ime ne thelb do te thote se sa te afte ose te pa afte jeni per te punuar, ose me mire

A RRI DOT PA PUNUAR MOR VELLA,

JA DEL DOT PA PUNUAR?

JE I AFTE TE RRISH PA PUNUAR?

une jam i afte te rri pa pune

Qenke i pa afte d.m.th. qe te rrish pa pune.

Kam ndenjur vetem 2 vjet pa pune ,kur kam qene shtatzane dhe pas lindjes se djalit .Me kot s'me eshte dukur vetja.Nuk e di por jeta e shtepiakes nuk me pelqen me duket me e lodhshme sepse punon 24 ore dhe nuk ja shikon vleren punes..Dukesh sikur je e harruar nga bota dhe e padobishme ,parazite dhe e le veten shume pas dore.Pushimi ka lezet 1-2 dite me shume kthehet ne dicka monotone.Per ju meshkujt eshte me kollaj se fundja ju nuk merreni me punet e shtepise apo rritjen e femijeve .Jeni me te lire se ne femrat kur vjen puna per tu argetuar.

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.