Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 » Trego 32 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arsimi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=17)
-- sa here e keni lene mesimin per kafe (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14507)
sa here e keni lene mesimin per kafe
shkruani se sa here e keni lene mesimin per te pire kafe me shoqerin.
dhe genjeshtren qe i keni thene zyshes per tju dhene leje???
ehu
si fillim po ju tregoj une.
e kam lene shpesh si domos ato oret e para se s'shtyej dita pa pire nje makjato ne mengjes.
per genjeshtra rralle kam bere se e kam ptur lejen ne xhep.
Re: sa here e keni lene mesimin per kafe
Citim:
Po citoj ato që tha kryeministri sh."A.B
shkruani se sa here e keni lene mesimin per te pire kafe me shoqerin.
dhe genjeshtren qe i keni thene zyshes per tju dhene leje???
O Kryeminister....vetem ne shqiperi te lejne me dal nga shkolla per te pire kafe....se po te dalesh jashte shqiperise jo per kafe s'te lejne por edhe per ne banjo duhet te marresh leje
Ky eshte koncepti i gabuar qe ka shqiperia sepse ben gjithe gjerat ndryshe nga bota.
Sa per temen kam votuar asnjehere...sepse nuk lejohet te dalesh nga shkolla per kafe....
c'do gje ndodhet ne shkolle dhe kur gjithe shkolla ka pushim atehere nxenesit dalin nga klasat per te konsumuar dicka si kafe, patatine, krekers, etj, etj... (ne brendesi te shkolles)
shpesh... se dhe kafja 200 lek ish atehere, te shkreten!
genjeshtra zyshes?!
asiiiiiihere, ohu s'me vinte ndonjehere rradha mua!
pastaj isha tip i urte... furnizoja klasen me raporte... te shkruajtura nga "eksperte" te shkollave te tj!
ueeee, mafie kemi qene, mafie... po tip robin hood-i... bojshim sevape!
MESIMIN PER KAFE E KOM LONE 80% TE VITIT SHKOLLOR
Une te kem lene shkollen???????
Po
Kam qene shembullore deri ne vitin e parafundit,pastaj ...dalje nga mesimi ne shoqerine,udhetime me tren ,ose thjesht merrnim oren e pare per te ngrene mengjes tek bari aty prane.
S'e di pse e benim,thjesht bruciare si thuhet.E forta eshte se nje here me kane zbuluar te shpise bashke me nje profesore griifshe.:o Shyqyr qe me moshen kujtesa zbehet ...(ne kete rast
)
S'e kam cenuar veten gjithsesi,ne shkolle s'kam qene ndonjehere e vemendjes.
ii Bleta tip i urte..s'me besohet
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
shpesh... se dhe kafja 200 lek ish atehere, te shkreten!![]()
genjeshtra zyshes?!
asiiiiiihere, ohu s'me vinte ndonjehere rradha mua!![]()
pastaj isha tip i urte... furnizoja klasen me raporte... te shkruajtura nga "eksperte" te shkollave te tj!![]()
ueeee, mafie kemi qene, mafie... po tip robin hood-i... bojshim sevape!![]()
- me sa kujtoj unë ka pas ca raste që e kom lan kafen përgjys me shku në mësim ............ por kjo ka ndodh rrallë
- se kam qenë nën patronazhin e nxënëses ma të mirë të klasës .. Bletës Shëmbullore .... :p
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
![]()
![]()
- me sa kujtoj unë ka pas ca raste që e kom lan kafen përgjys me shku në mësim ............ por kjo ka ndodh rrallë![]()
![]()
- se kam qenë nën patronazhin e nxënëses ma të mirë të klasës .. Bletës Shëmbullore .... :p![]()
![]()
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 » Trego 32 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.