Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim me pak banalitet. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14711)
te qeshim me pak banalitet.
1:profesori
hyn profesori ne klase.te gjith ngrihen ne kembe ndersa luli nuk ngrihet.
e pyet profesori.he mer lul spo te ngrihet ty kur hy une eeeeee?
jo i tha luli.mua me ngrihet vetem kur hyn profesoresha.
2:vlonjati
nje vlonjat iken ne angli si emigrant.atje regjistrohet si kosovar.
zyra e emigracionit e pyet.c`fare flamuri ka kosova??vlonjati i thote:si tonin.
3:vajzat
dy shoqe vene ne dyqan dhe kerkojne te blejne 2 banane.
shitesi u thote merini kto te treja se jane te fundit.vajzat ngulin kembe
jo duam vetem 2.he u tha shitesi se jane te fundit dhe ua jap me lire
njera i thote shoqes.meri te treja se njeren e hame.
4:bjondet
e dini cfare kane te perbashket nje bjonde dhe nje shishe birre???
e perbashketa eshte se nga qafa e lart jane te dyja bosh fare.
5:ne klase
mesuesja pyet nxenesit.a ka efekt uji ne trupin e njeriut sic ka efekt helmi?
po mesuese,pergjigjet njeri.
ne cfare rast e pyet mesuesja?
kur mbytesh mesuese.
6:morrat
nje dite takohen 2 morra me njeri tjetrin.por kishin nje kohe te gjate pa u pare.
he i thote njeri.nga behesh?ke humbur fare.ka kohe qe ste kam pare.
pergjigjet ky:po ja cte bejme kam 2 vjet i mbyllur ne nje kulete.
c`fare?kaq shume?po cne kaq shume i mbyllur ne nje kulete?
po ja i peregjigjet ky.rashe ne kuleten e nje gjirokastriti.
7:mesuesja beni dhe akullorja.
e con mesuesja benin ne mesim dhe e pyet:
-beni ca numri jane pantallonat njejes apo shume?
-njejes siper ,e shumes poshte i pergjigjet beni
-jo beni ulu 4! pantallonat jane shumes....por me pelqen si mendon
-e mire zyshe,te te bej dhe une nje pyetje
- i thote beni
zyshe jane 3 goca ne nje pastiqeri dhe po hane akullore
njera e lepin me gjuhe,njera e kafshon dhe tjetra e thith fort.
-cila nga kto te treja eshte e martuar?i thote beni
-sigurisht ajo qe thith me forte beni.
jo zyshe gabim.e martuar eshte ajo qe ka unaze.gjithsesi me pelqen se si mendon
Tino.. je i papame
vazhdimi nga pjesa e pare.
8: ne disko
nje vajze vete ne disko.pasi kaloi rreth 30 min ulur ne tavoline.i afrohet nje djale dhe I kerkon per te vallezuar.me fal I thote goca por nuk vallezoj me femije.i pergjigjet djali.a me fal goce se dija qe ishe shtatzene
9:shoqet
Dy shoqe po prisnin urbanin ne stacion.njera udhetonte gjithmone ne urbanin nr:1 ndersa tjetra me urbanin nr:7.pasi priten pak erdhi urbani me nr:17.eh shyqyr thote njera tani do udhetojme te dyja bashke.
10 kalamaj
Burre e grua kane 6 femije dhe babai kaq krenar sa fillon ta therrase te shoqen “Nena e te gjashteve”, gruaja eshte inatosur, por nuk I thote asgje te shoqit. Nje nate dalin me disa miq dhe ne nje fare ore, I shoqi pas nje fare kohe, deshiron te kthehen ne shtepi I therret se shoqes : -Eja shokojme “Nena e te gjashteve”.
Gruaja: -Te marr pallton dhe erdha “Babai i te katerve”
11:xhelozia
Ai: - Paola, kur do pushosh se qenuri xheloze?
Ajo: - Kur te me therrasesh Antonela!
12:I pari
Ai(ne shtrat): - E dashur kam qene une I pari?
Ajo: - Natyrisht, po perse me pyesni te gjithe?
13:ideja
Gruaja te shoqit: “Ka pak kohe qe nje ide me vjen rrotull, ne koke”
I shoqi: “Mos u shqeteso, heret o vone, do vdese nga vetmia…”
14:kalliri
Duke pare televizor i thote burri gruas, hajde moj grua shikoje kete vajze ne televizor si eshte si kukull, jo ti qe me je bere si Autokombanje.
Gruaja e shikoi dhe nuk foli, ne darke ne krevat ai e therriste grua kthehu moj, ajo hic, kthehu moj ta bejme, ajo hic, kthehu se po beja shaka.
Ik ore burre se nuk e ndez Autokombanjen une per nje kalli miser
15:surpriza
Burri (duke u kthyer nga zyra): - E di e dashur, mendoj se nuk duhet te vish ne shfaqe me ate pelicn e vjeter!
Gruaja(e lumturuar): -Oh i dashur…mos me thuaj se me ke bere ndonje surprize!
Burri:- Po, kam blere vetem nje bilete!
16:pijanecet
-Uh, sa kisha pasur dëshirë të martohesha me një vajzë, e cila Çdo mëngjes do të ma sillte kafenë në krevat, thotë një pijanec.
-E unë dëshiroj ta gjej për grua vajzën, e cila Çdo natë do të ma sillte krevatin në kafene, thotë pijaneci tjetër.
vjen nje kopshtar me pastru kopshtin e kishes dhe kishte veshe doreza,,,
prifti nuk i kishte pare me pare dhe e pyet se ca jane ato dhe se ku mund ti bleje...
kopshtari i pergjigjet se mund ti blej ne farmaci dhe se quhen kondome,,,
pas disa ditesh prifti niset ne farmaci dhe i kerkon farmacisstes nje pale kondome, e habitur ajo e pyet se ca mase i do,,, ja,- ia kthen prifti te me ven gjer te berryli ,,,
ateher farmacistja nuk durohet me dhe i thote,,, ate rroben e vishni se jeni prift apo per te mbuluar k....?!
Ora e bjologjia
po zhvillohej ora e bjilogjis dhe beni po bente zhurm mesusja per ta ber te vemencem i thot beni gjej kete gjeagjezen po se gjete e ke detyr stepie thue i thot beni pse lopa e ka syrin me te math se mesusja beni qeshi kete edi se ma kathen babi lopa syrin e ka me te mathe se ty mesuse syrin se i hipen demi njeher ne vit kurse ty mesuse te hipen drejtori dit perdit ne pushimin e gjateeee, ooooh lele veshi te verteten thash se te kam par nga vrima e celsit isha me mirin.
HA_HA_HA
Mire meqenese e nisem me *banalitete* po tregoj dhe une nje:
NJe prift shkon se e therrasin pasi kishte vdekur Sotiri e sipas zakonit duhet te ndihmonte ne larjen e trupit te kufomes__por cfare te shohe kur vete aty Sotirit(ndjese paste) na i kishte mbetur *ne kembe* ai *miku*---si te benin i tille nuk duhej shpene ne dhomen e vajeve menduan tja prisnin e shpejt e shpejt prifti e futi ne xhep.
Vajti ne shtepi:
prifti:--grua me shto per te ngene vdiqa urije shpejt se po vete te laj duart kam lare nje kufome--por me pare shko tek xhepi i xhaketes e me merr kutine e duhanit se jam neveritur aq shume sa nuk duroj dot pa pire nje cigare para buke
gruaja pas pak kthehet e ngysue dhe shume e pikelluar
ajo:--po cfare ishte kjo gjeme u shkreh ne vaj ajo dhe hapi grushtin duke treguar *ate mikun *qe gjeti ne xhepin e te shoqit------si more na paska lene shendene SOTIRI...........................
pse bjondja e merr me vete ne plazh deren e vetures?
per shkak se kur t'i vjene nxeht ta hap dritaren
meqe lejohet edhe pak banalitet po ju tregoj nje te fort, kam degjuar se esht rast i vertet po nuk besoj. nejse...
nje emigrant ishte i sapo fejuar ne shqiperi dhe kthehet mbas disa kohesh, mer te fejuaren dhe dalin shetitje mnbasi u verdallosen neper qytet etj.. etj.. hyn ne nje restorant x te ngren mbasi hengren hipin lart ne hotel dhe marin nje dhom. futen brenda dhe fillojn te bejn dashuri pa e zhveshur mir ky miku i thot e fejuara (zemra perdor hyrjen secondare/ e dyt se jam e fejuar)
ja shikoni kete:
http://www.youtube.com/watch?v=pvbR...0&feature=bz303
... na ishte nji mret dhe blen nji kalë rrace shum të shtrenjtë ... kaluan ca ditë dhe kali rrinte vetëm i mërzitur , i ngrysur
i gjetën nji pelë ... thërritën doktorra , profesora , magjistara .... po kali vazhdonte të rrinte i mërzitur ..... ( jepte shpërblim të modh mreti për atë që bonte kalin me qesh )
Qëllon që kalon andej Lomi ( albanez 124 karatsh ) ...
- Cfar jan gjith kto njerz ktu morjahu ? - pyeti rojen e pallatit .
- ktu ktu ktu puna i thot roja ...
- A të iki ta provoj unë njiher ??
.. e merr roja dhe e con tek stalla .... kalojn 3 minuta dhe dëgjohet ihihihihhhhh , del kali duke qesh me të madhe .
Shkon Lomi ke mreti merr lekët dhe ikën . Kalojn ditë dhe i harxhon Lomi lekët ( jo me dashnoren , jo tu qeras shokët , tu bo qef ) dhe .......... i qëllon prap rruga nga pallati i mretit ... shikon i habitur .. prap njerz në rradhë ..
- Po tani ? - pyet rojen - cfar ka bo vaki ??
- Weeee - thot roja - që ate ditë që ke ikur ti , rri rri kali dhe vetëm qesh me të madhe , i la të gjithë pa gjumë .
- Ka thirr mreti kta njerz se mos e bon nganjoni të pushojë .
- A ta provoj edhe nji her - thot Lomi .
Futet Lomi në stallë ..... kaloujn 10 minuta dhe del kali shum i habitur dhe i mërzitur ...
U habitën gjith njerzit , doktorrat , profesorat .. E thërret mreti Lomin dhe i thotë :
- Do të jap edhe njiher ma shum lekë , por vetëm më trego se cfar i bon ti ktij kali ??
Mendohet icik Lomi dhe i thotë :
- O mret , herën e parë , kur kali ishte i mërzitur ju afrova dhe i thash ke veshi ... Un e kam më të madh se ti :p
Qeshi edhe mreti me të madhe ... - Po ksaj here cfar i the ??
- Asigjo .... ju afrova dhe i thashe - A te kujtohem une ........... dhe .... ja tregova !
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.