Forumi Horizont
Trego 9 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Interneti dhe Shqipëria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=130)
-- CELULARE wireless (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14935)

Postuar nga KRIZA datë 22 Nëntor 2007 - 03:37:

CELULARE wireless

KUSH MUND TE NA NDIMOJE TE NA TREGOJE SE CILET JANE CELULARET ME TE MIRE NE BOTE PER INTERNET ME WIRELESS.

PRES SUGJERIME.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 22 Shkurt 2008 - 22:47:

HTC Jane me te miret por me emrin e tyre veshtire qe ti gjesh. Zakonisht te kjo kompani porosisin Orange, T-Mobile etj etj dhe i nxjerrin me emrat e tyre. Shiko njehere SPV S710 ose SPV S730, jane dy perla qe do ti blija me kenaqsi sikur te ishte cmimi disi me i mire.

Mgjt te faqja Coolsmartphone do gjesh goxha material interesant per ate qe do.

Postuar nga Fajtori datë 23 Shkurt 2008 - 01:52:

iPhone

Ky eshte telefoni qe po ecen me shume ne bote. Hap faqet e internetit normalisht, youtube, google maps, google mail etj. Pa llogaritur qe mban qindra kenge etj etj etj.

Postuar nga A-town datë 02 Prill 2009 - 20:04:

SAMSUNG E 900 PERDORE VETE WIRELESS TEK AI

Postuar nga belga datë 05 Prill 2009 - 12:13:

Citim:
Po citoj ato që tha A-town
SAMSUNG E 900 PERDORE VETE WIRELESS TEK AI

une personalisht nuk mund te te ndihmoj ne kete aspekt te kerkoj ndjese pershendetje belga

Postuar nga Dr_Devil datë 08 Korrik 2009 - 00:23:

Edhe une mendoj se eshte IPhone me i miri. Iphone perdor nje browser te plote (safari) qe i hap faqet normalisht. Kurse shumica e cel te tjere kane nje browser te modifikuar per mobile dhe si pasoje shume faqe interneti kane ndryshime te medha ne pamje.

Postuar nga Fajtori datë 08 Korrik 2009 - 02:23:

Iphone nuk hap flash objects.

Kam ca kohe qe i vij verdalle Samsung INNOV8 por s'ma mbush mendjen. Per gjerat qe hap eshte shume me i mire se iPhone.

Mos harroni kurre se te gjitha produktet Apple jane bere qe te mbajne perdoruesin rob te asaj firme. Kenget nuk i hedh dot ne telefon pa kaluar nga iTunes, filmat i do ne format te veçante, etj. Per mua te gjitha produktet Apple jane per te hedhur ne plehra. Te VETMIN aspekt pozitiv qe kane eshte software. Por çfare duhet software i shpejte kur telefoni nuk fnksionon per gjerat baze. Imagjino qe njerezit kane filluar te shkruajne neper email "Any typo is due to iPhone writing".

Nese ka akoma njerez qe duhet te blejne telefona do i ftoja te evitojne sa me shume produktet touch screen, sepse telefoni eshte nje mjet dore, ku ke nevoje te prekesh butonat. Touch screen do krijojne gjithmone probleme ne shkrim dhe perdorim. Mos u genjeni nga çmimet e larta dhe teknologjite e bukura, sepse nje telefon i keq (me touch screen) redukton deshiren per te komunikuar. Me se shumti te nxin jeten me typo dhe duhet te ndalosh ecjen qe te besh nje numer.

P.s. typo = gabime germash kur shkruan

Postuar nga Sunset datë 13 Korrik 2009 - 22:16:

I have a I-phone and i can say its the best i've tried soo far ....The newest one 32gb its really cool

Postuar nga Piktor datë 15 Shkurt 2013 - 02:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Iphone nuk hap flash objects.

Kam ca kohe qe i vij verdalle Samsung INNOV8 por s'ma mbush mendjen. Per gjerat qe hap eshte shume me i mire se iPhone.

Mos harroni kurre se te gjitha produktet Apple jane bere qe te mbajne perdoruesin rob te asaj firme. Kenget nuk i hedh dot ne telefon pa kaluar nga iTunes, filmat i do ne format te veçante, etj. Per mua te gjitha produktet Apple jane per te hedhur ne plehra. Te VETMIN aspekt pozitiv qe kane eshte software. Por çfare duhet software i shpejte kur telefoni nuk fnksionon per gjerat baze. Imagjino qe njerezit kane filluar te shkruajne neper email "Any typo is due to iPhone writing".

Nese ka akoma njerez qe duhet te blejne telefona do i ftoja te evitojne sa me shume produktet touch screen, sepse telefoni eshte nje mjet dore, ku ke nevoje te prekesh butonat. Touch screen do krijojne gjithmone probleme ne shkrim dhe perdorim. Mos u genjeni nga çmimet e larta dhe teknologjite e bukura, sepse nje telefon i keq (me touch screen) redukton deshiren per te komunikuar. Me se shumti te nxin jeten me typo dhe duhet te ndalosh ecjen qe te besh nje numer.

P.s. typo = gabime germash kur shkruan

Une kam hequr dore nga touch-et telefona. Tash kam nje nokia te thjeshte qe harroj kur e kam karikuar heren e fundit.
Kam nje tablet kinez qe i ka te brendeshmet si ipad dhe identik ne shpjetesi. E kam provuar edhe me 3G eshte mjaft i shpejte.

Trego 9 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.