Forumi Horizont
Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Hidden Tracks - Kenge te fshehura (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16221)

Postuar nga Tulipani datë 20 Korrik 2008 - 20:28:

Question Hidden Tracks - Kenge te fshehura

Quhen "Hidden tracks" sepse zakonisht jane kenge qe bejne pjese neper albume por qe nuk permenden ne listat e tyre e duhet te presesh ca minuta pasi kenget e parashikuara te CD-se te mbarojne e pastaj ti degjosh

Ne shumicen e rasteve degjuesi nese nuk e di, mund ta kete albumin prej vitesh e mos ta mesoje kurre qe ka kenge te fshehura ne te.

Postuar nga Tulipani datë 20 Korrik 2008 - 20:31:

Placebo Hidden track nga Without You I'm Nothing

Une po e filloj me Placebo si fanse e tyre e vjeter

kjo eshte nga albumi i tyre Without You I'm Nothing disa minuta pasi mbaron kenga e fundit Burger queen.

Postuar nga Tulipani datë 20 Korrik 2008 - 20:32:

Placebo - Black Market Blood

Kjo eshte nga Black market music pasi mbaron Peeping Tom.

Postuar nga Tulipani datë 20 Korrik 2008 - 20:36:

Placebo Hidden track nga Placebo Album

Kjo eshte nga albumi i tyre i pare me te njejtin emer. Degjohet ne kengen e fundit, duket sikur kenga mbaron por ne fakt 5 min me vone fillon kjo pjesa instrumentale

Postuar nga briseide datë 20 Korrik 2008 - 21:06:

Kur hapa temen mendova po flisje per kenge te cilat percjellin mesazhe subliminale duke i degjuar on reverse

Po ke te tjera na i sill Tulip s'para i blej CD :p

Postuar nga Tulipani datë 21 Korrik 2008 - 01:01:

Po mire po patet verini dhe ato me mesazhe subliminale, po zakonisht ato metalaret i bejne keto pune e une s'jam shume eksperte.

Kohet e fundit kam hyre dhe une ne rradhen e atyre qe s'po blejne me CD per komoditet se s'kam ku ti ve me, ekonomikisht s'te zbrazin xhepin e pastaj urrej qe se fundmi si vene librin e teksteve albumeve :p por megjithate si thote nje shoku im : muzika e vertete degjohet ne disqet e vjetra jo ne CD ... ok do te ve te tjera.

Postuar nga diabolic datë 21 Korrik 2008 - 01:07:

Re: Hidden Tracks - Kenge te fshehura

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Quhen "Hidden tracks" sepse zakonisht jane kenge qe bejne pjese neper albume por qe nuk permenden ne listat e tyre e duhet te presesh ca minuta pasi kenget e parashikuara te CD-se te mbarojne e pastaj ti degjosh

Ne shumicen e rasteve degjuesi nese nuk e di, mund ta kete albumin prej vitesh e mos ta mesoje kurre qe ka kenge te fshehura ne te.

Cfar donte thoshte autori me keto fjale ?! :p

Po Mire nuk shef hallin tat ti tulpe perse duhet te futesh neer albumet e njerzve , ta ka njeri per taksirat? He me thuaj ti mua tani... :p

Postuar nga briseide datë 08 Maj 2009 - 01:50:

Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.