Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 60 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Eshte e vertete femrat jane subjekt me i lehte drejt nje autoviktimizmi te tepruar?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2949)
Eshte e vertete femrat jane subjekt me i lehte drejt nje autoviktimizmi te tepruar??
Ne fakt kjo pyetje ka disa ore qe po lodh duke reflektuar siper.Marre shkas nga nje situate ne te cilen u ndodha pa dashje dje.Kam konstatuar(dhe ky eshte nje konstatim personal) qe tek femra , ne veçanti tek femrat shqipetare qe behet shpejt prehe e viktimizmit.Doja te dija nga ju anetare te forumit nese eshte vertet keshtu apo thjeshte e kunderta.
Pres pergjigjet tuaja
Pershendetje te gjitheve!
Une besoj se eshte realitet .
Dhe kete e mbeshtes me faktin se femrat jane me te ndjeshme per nga natyra sesa meshkujt, veti e cila i ben me te ekspozuara ndaj gabimeve te kesaj natyre. Por do te thosha se eshte nje realitet per te gjithe boten femerore dhe jo vetem per femrat shqiptare.
Keq me vjen qe eshte ndertuar ne menyre te tille kjo bote, por me vjen dhe mire, sepse nuk me pelqejne femrat me nje karakter burreror .
Pershendetje
Citim:
Citoj Black
Keq me vjen qe eshte ndertuar ne menyre te tille kjo bote, por me vjen dhe mire, sepse nuk me pelqejne femrat me nje karakter burreror .
Ne fakt mendoja qe ishte e kunderta...
Jam dakort me Black nese thote qe femrat jane me pak zemergure,por ama besoj qe meshkujt kete defekt te vogel(gjithmone nese mund ta quaj keshtu)e kompensojne ne forma te tjera.Me akte shume me te renda...
Eh cuna bota eshte e ndertuar keshtu...pastaj ka shume variacion ne rruzullin tokesor,ndaj njeriu mjafton te zgjedhe ate person qe i ka gjerat qe kerkon!
E lehte apo jo?!!
Dhe nje konstatim te fundit:jam e gezuar qe meshkujt shqipetare kane aq shume eksperienca me femra te kombesive te ndryshme,ne kete menyre arrijne te bejne krahasime te tilla... go on guys
Shao,shao
Citim:
Citoj Amor
Eh cuna bota eshte e ndertuar keshtu...pastaj ka shume variacion ne rruzullin tokesor,ndaj njeriu mjafton te zgjedhe ate person qe i ka gjerat qe kerkon!
E lehte apo jo?!!
Dhe nje konstatim te fundit:jam e gezuar qe meshkujt shqipetare kane aq shume eksperienca me femra te kombesive te ndryshme,ne kete menyre arrijne te bejne krahasime te tilla... go on guys
Teme shume e bukur kjo Insomnia...
Per mendimin tim eshte shume e vertete kjo gje,dhe sidomos per femrat shqipetare...Sic e tha edhe Black,qe vajzat jane seks me i dobet,me te ndjeshme,do te shtoja qe femrat shqiptare jane edhe shume mendjelehta...Kjo mund te ndodh per shume faktore,ndoshta ngaqe jemi disi mbrapa dhe duan qe te duken sikur ecin me kohen dhe bihen pre e shume gjerave..Kjo gje ndodh me shume ke ato vajza qe jane akoma ne adoleshence ose qe sapo e kane kaluar ate moshe...Kuptohet qe jo te gjitha,behen edhe perjashtime se fundja PYLL PA DERRA S'KA....
Respekte........
Hëmm
Ne fakt po te qe se do te flisnim per gabimet e meshkujve, do te na duhej qe te mbanim nje vare me vete, por une desha vetem ti pergjigjesha pyetjes direkte te temes.
Sa per eksperiencat qe kane shqiptaret me femrat e huaja, do te ishin me te pakta sikur dhe femrat shqiptare te mos ishin kaq te "emancipuara" .
Shao shao
Citim:
Po citoj ato që tha I pafajshem
Hëmm
Ne fakt po te qe se do te flisnim per gabimet e meshkujve, do te na duhej qe te mbanim nje vare me vete, por une desha vetem ti pergjigjesha pyetjes direkte te temes.
Sa per eksperiencat qe kane shqiptaret me femrat e huaja, do te ishin me te pakta sikur dhe femrat shqiptare te mos ishin kaq te "emancipuara".
Shao shao
c'me thoni per djemte qe jane te ndjeshem ndaj femrave qe viktimizohen? apo mos valle djemte jane shume egocentrike per t'u kujtuar pa i'u terhequr vemedja me lloj lloj menyrash...pse jo dhe me viktimizim...
po meshkujt nuk ju duken sikur jane pak oportuniste me shume sec duhet???
Hahahaa
Tani ose une nuk di te shprehem, ose ti nuk e ke kuptuar .
P.s Vete e kerkove , merre pra dhe nje tjeter shao shao
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 60 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.