Forumi Horizont Gjithsej 26 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Gjuha Shqipe (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=122)
-- Fjale ne shqip qe urreni me shume? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5639)

Postuar nga hirushja datë 15 Korrik 2004 - 04:12:

Fjale ne shqip qe urreni me shume?

Ju ka ndodhur ndonjehere te thoni sa e urrej kete fjale ne shqip?

Mua po dhe njera nga fjalet qe kam me shume inat eshte kur shqiptaret perdorin "Dashnore". E urrej ne kulm.

Po e juaja?

Postuar nga volter datë 15 Korrik 2004 - 04:20:

Thumbs down

Te pagezoj per temen e nderuara hirushe...

Ja edhe mua me ndodh ndonjehere hirushe, thuajse eshte po e njejta me fjalen tende "Dashnor",... Me jep melankoli te pazberthyeshme...

Postuar nga tresh datë 15 Korrik 2004 - 04:24:

Angry

Fjalen NAQE e kam shume inat......nganjehere marr inat edhe njerezit qe e perdorin.....

Postuar nga roke datë 15 Korrik 2004 - 08:53:

Ndersa une urrej shqipen qe flasin fshataret ketu ne amerike.pa diskutim qe e kane te perzier me pak greqisht se nuk u rri shpirti pa greket.te drejte kane,pasi ai ua martoi nenat neper arat e Greqise.

Postuar nga roke datë 15 Korrik 2004 - 09:49:

Moooooooooooos brunke!!!pse s'thua qe qenka prishur e gjithe bota.
Ndersa si fjale urrej kur thone shqiptaret haniiiiiiii:p:p

Postuar nga amor alucius datë 15 Korrik 2004 - 16:06:

Hirushe te njejten fjale urrejme,meshkujt e martuar e perdornin kete per te folur per ndonje budallcke tjeter qe kane gjetur dhe qe e perdornin vetem per seks.Jekkk
Nje fjale tjeter qe urrej ne kulm eshte "lal".

Postuar nga BluE_icE datë 16 Korrik 2004 - 09:36:

te njejten qe ke thene ti hirushe .
dhe shprehjen :me plase shpirtin .

p.s.ah dhe te gjitha llojet e sharjeve ne cdo lloj gjuhe.

Postuar nga hirushja datë 16 Korrik 2004 - 19:50:

Te dashur anetar po ashtu eshte edhe kjo fjala *Lol* qe perdoret shume shpesh kur flet me dike ne msn. Ma shpif por s'mundem te ju them asgje kur e shkruajn.

Kujtohuni per te tjera fljale nese mundeni!!

Postuar nga Sy_jeshilja datë 16 Korrik 2004 - 20:35:

Hirushe .. lol

Hahahah, edhe une e kam shume inat kete fjalen, sidomos per ata qe as kuptimin nuk ua dine , dhe shume here e perdorin ne vend te fjales "lal"

Tani per momentin s'me kujtohet ndonje fjale qe kam inat , kur te me vije do e shkruaj .

Repsekte plako

Postuar nga déjà-vu datë 17 Korrik 2004 - 01:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Insomnus
Hirushe .. lol

Hahahah, edhe une e kam shume inat kete fjalen, sidomos per ata qe as kuptimin nuk ua dine , dhe shume here e perdorin ne vend te fjales "lal"

Tani per momentin s'me kujtohet ndonje fjale qe kam inat , kur te me vije do e shkruaj .

Repsekte plako

O la',lere se po fillova une me shprehjet e zones mbaruam fare.

P.s Nje prove: kur dikush te thoshte ne rruge duke ecur per qejfin tend,me hallet e tua ne koke '' o motra...''

Gjithsej 26 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 254 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.