Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 22 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- *He said, she said* (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=325)
-- hey this is my first article that i'm writting here so if it's not very good ???????? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5826)

Postuar nga kLaP_Ya_HaNzZz datë 12 Gusht 2004 - 18:44:

hey this is my first article that i'm writting here so if it's not very good ????????

How difficult is for males to make a girl for themselfs or for girls to make boys for theyrselfs????????

selina get on the floor ... puts ur hanzzzzzz up puts ur hanzzzzzz up puts ur hanzzzzzz up puts ur hanzzzzzz up puts ur hanzzzzzz up looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Postuar nga suada datë 13 Gusht 2004 - 01:21:

hellooo! hmmm i think that it depends from their personality. some guys are very easy going, can handle a conversation very well. some are really shy. it all depends from the person that u are dealing with. BYE!! HAVE A GREAT DAY!!!!!!!

Postuar nga DMX_feat_2PAC datë 16 Gusht 2004 - 01:40:

Re: hey this is my first article that i'm writting here so if it's not very good ????????

Citim:
Po citoj ato që tha kLaP_Ya_HaNzZz
How difficult is for males to make a girl for themselfs or for girls to make boys for theyrselfs????????

selina get on the floor ... puts ur hanzzzzzz up puts ur hanzzzzzz up puts ur hanzzzzzz up puts ur hanzzzzzz up puts ur hanzzzzzz up looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Klap Ya Hanzzz.....me gjithment qeke femije ti o shoku...e kisha par
amor alous qe te kishte then gjithatoher qe mos hap tema budallenjsh po e paska mir ajo qeke femije ti ore ..ti ben mir te mos shkruash fare se vetem ditke te qeshesh si femije 6 vjec

Postuar nga kLaP_Ya_HaNzZz datë 16 Gusht 2004 - 01:55:

dmx

hey dmxooooooooooooooooo

na merzitet me kete forum ju.... tani qe ta dish ti ajo eshte nje kenge qe ma derguar ajo dhe ja futa njer aty...........

po mire o dmxo ti mendon se bej gjithmon shaka une e.......Une bej shaka me ata qe njoh dhe meqe selinen e njoh mire prandaj e shkruajta...dhe s'eshte ndonje gje Ok. Ti po deshe mos lexo fare se nuk eshte problem....

OK dmx kaq kisha une se skam koh ajde bye

Postuar nga I_don,t_wana_know datë 26 Gusht 2004 - 17:11:

hi all

hey klap u,r one bad boyy i think u want to know why because u,r one good girl f*****c every one here if it is posibbile... ahahah pise

Postuar nga kLaP_Ya_HaNzZz datë 26 Gusht 2004 - 19:03:

i don't wanna know

hahahahhah mojjjjjjjjjjj ti qenkeeeeeeeeee ajde ajde lexo keto qe zihem une me keta hahahhahaha

Postuar nga SeXxXy_EDANA_04 datë 26 Gusht 2004 - 21:15:

klap just be ur self and everyone will love ya

Postuar nga kLaP_Ya_HaNzZz datë 26 Gusht 2004 - 22:45:

heyyyyyy edana

Citim:
Po citoj ato që tha SeXxXy_EDANA_04
klap just be ur self and everyone will love ya

si je edana se po bejm shume pa folur ste kam par fare...apo ka filluar university andej??? dil ndonjer ne chat per pak muhabe rrush..... bye

Postuar nga SeXxXy_EDANA_04 datë 27 Gusht 2004 - 01:44:

hi klap te kam dergo mesazh privat ktu ne forum por ti sme ke kthy pergjigje,nuk futem me ne chat tashti bye

Postuar nga I_don,t_wana_know datë 11 Tetor 2004 - 18:22:

hi edana &klapi

bob cfare dyshjee eee edan &klapi ej pise po citoj pak te modifikuar kete qe te ka shkruajtur edan per u,r self be u,r self only after fuck ahaha is so wonderful to do that u want during the sex but is so beautifull to love that girl that u are fucking ahahaha eshte tekk top lista e budlalleqeve me specc piseee pas synetlliku
t me llapeeeeee ahahaha byeee

_________klapiiii_-__-__-out ________kissssssss UUUU EDANA __MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH____-HAhAHSHSHSHSHklapo mos u bej me nervaa qe puth edanen merrrrr ahahah

Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 22 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.