| Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Meshkujt vs Femrave (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7280)
Meshkujt vs Femrave
Alright , po e hap ket teme ku te ndeshen ne menyre frontale ushtria e meshkujve kunder atyre te femrave 
Femrat kane rast te na e mbushin mendjen neve meshkujve qe ajo thenia famekeqe "Floke gjata mendja pakta" qe i ka persekutuar nder shekuj , eshte jo e drejte dhe ai qe e ka shpikur , ka qene dejshem 
Kurse ne meshkujt , kemi rastin tju tregojme juve femrave se zoti krijoi femren per te perfeksionuar mashkullin , dhe se femra ka qene dhe do jete gjithmone ne sherbim te mashkullit pasi aq mend ka..

Ok pra , filloni luftimet ma ane te teorive kamufluese , mos perdorni arme te nxeta , mos u kapni per flokesh si dhe mos i adresoni njeri-tjetrit emrat e organeve seksuale si dhe funksionet e tyre 
Luftim te mbare
lol
Une qenkam e para???
Ok. Po e filloj me kete

Ja sa te lidhur jane te dy sexet!
Re: Meshkujt vs Femrave
[QUOTE]Po citoj ato që tha Unstoppable
[B]Alright , po e hap ket teme ku te ndeshen ne menyre frontale ushtria e meshkujve kunder atyre te femrave 
Femrat kane rast te na e mbushin mendjen neve meshkujve qe ajo thenia famekeqe "Floke gjata mendja pakta" qe i ka persekutuar nder shekuj , eshte jo e drejte dhe ai qe e ka shpikur , ka qene dejshem 
Mer qe eshte jo e drejte kjo teorija eshte ,ja nje kundershembull sa per te hedhur poshte kete teorine e meshkujve , perse meshkujt duan ti ngjajne femrave dhe lene floket e gjata ,dhe nga nje here ato jo vetem qe lene floket por dhe mjekrrat , musteqet etj etj si e si t'na e marrin ne kthese ne femrave mbi kete teorine e lart permendur.
Une kam floke te gjata fatmiresisht!
Separi , urime per temen MIRI!
Nje gje dua te te shpjegoj per ate thenien"Floke shkurta mendshumta,
e floke gjata mend paka...?!"
E kam degjuar dhe une kete shprehje nga gjyshi im,
por dhe i kam kerkuar shpjegim....
Meqenese ne ate kohe"kanuni i lek Dukagjinit" gjendet kjo shprejhe..
nuk kishin uje dhe sapun te lanin floket,
femrat i prisnin floket,per te mos xene morra,
dhe Shote Galica me floke te shkurta, me kapele dhe pushke,
doli dhe luftoi ne mal,ne krah te meshkujve!
eshte me teper simbol, per te perfeksionuar figuren e mashkullit
kuptohet,pasi femra nuk zinte asnje lloj roli ne shoqeri,
biles a sne cift,
burri ecte para,gruja mrapa,
dhe e thirrnin njani -tjetrin"he ti", "po ti" dmth burrin e tyre...
Dhe dicka tjeter,kam nje thenie per meshkujt flokegjate:
"Flokegjati mendje ngrati, floke shkurti mendje lumi!",, kjo eshte marre
nga kanuni i Helges_shkodrane...mbajeni!
kaq shpjegime po jap!
sidokudo,Mashkulli ka qene eshte dhe ngelet prior!
Femra kurre nuk do arrije te perfaqesoje figuren emashkullit,
asnjehere!
Juve meshkujve ju ka krijuar natyra tere pushtet,
pasi nje fjale e juaja, peshon rende,
kurse nje fjale e femres,rendon...qofte dhe kur ka te drejte,
pasi femer...keshtu na quani akoma....nejse
pashim dhe shendet, nga Helga...
ah sa sherraxhi qe je mo unstoppable
sikur u ftohen gjakrat ketu ne forum dhe s'ka me material per gallate, eee?

Ate shprehjen siper s'e kisha degjuar ndonjehere ne fakt, po dhe sikur t'a kisha degjuar, s'do me shkonte mendja tek femrat vs meshkujt (jo per gje, po i kam dobesi cunat me floke te gjata
)
O Helga, po Shote Galica sikur kishte gershet te gjate moj! Une te pakten keshtu mbaj mend nje fotografi te saj me te shoqin, po mbase ngaterrohem...
Citim:
Po citoj ato që tha wydra
O Helga, po Shote Galica sikur kishte gershet te gjate moj! Une te pakten keshtu mbaj mend nje fotografi te saj me te shoqin, po mbase ngaterrohem... [/B]
Citim:komshije aty ku smban me gota uje hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah
Po citoj ato që tha ksenia
Une qenkam e para???
Ok. Po e filloj me kete
Ja sa te lidhur jane te dy sexet!
:p
Citim:
Po citoj ato që tha wydra
ah sa sherraxhi qe je mo unstoppablesikur u ftohen gjakrat ketu ne forum dhe s'ka me material per gallate, eee?
![]()
Ate shprehjen siper s'e kisha degjuar ndonjehere ne fakt, po dhe sikur t'a kisha degjuar, s'do me shkonte mendja tek femrat vs meshkujt (jo per gje, po i kam dobesi cunat me floke te gjata)
O Helga, po Shote Galica sikur kishte gershet te gjate moj! Une te pakten keshtu mbaj mend nje fotografi te saj me te shoqin, po mbase ngaterrohem...
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Mer qe eshte jo e drejte kjo teorija eshte ,ja nje kundershembull sa per te hedhur poshte kete teorine e meshkujve , perse meshkujt duan ti ngjajne femrave dhe lene floket e gjata ,dhe nga nje here ato jo vetem qe lene floket por dhe mjekrrat , musteqet etj etj si e si t'na e marrin ne kthese ne femrave mbi kete teorine e lart permendur.
, kurse mjekren dhe mustaqet , nuk kam pa najhere ndonji femer qe i ka keto 

hahaha, po e mora me mend, nuk me besohet hic qe ti i mendon vertete keto gjera, thjesht do gallate 

S'ke faj, secili ka menyrat e veta per t'u cliruar nga stresi, edhe ti paske kete menyre, qe hedh mollen e sherrit dhe vezhgon si "vrihen" njerezit duke u munduar t'ju mbushin mendjen njeri tjetrit 
Ajo qe thua, qe meqe tema nuk po u ndizka, tregon qe femrat s'kane argumenta ose s'jane aq te zgjuara sa te gjejne argumenta, nuk qendron per te gjithe
Une per shembull as qe marr mundimin t'i mbush mendjen njerezve per gjera te tilla, po e pati te rrenjosur ne tru, s'e ndryshon ai sikur kembes t'i bie une
Pse do prish une nervat, qe te shofesh gallate ti, eee? 

| Gjithsej 12 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.