Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 » Trego 40 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Gjeja me domethenese dhe me e bukur qe ka bere i/e dashura/i? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=800)
Gjeja me domethenese dhe me e bukur qe ka bere i/e dashura/i?
desha te ju beja nje pyetje(ndoshta e shume perfolur) por ketu siç e dini dhe juve ne forum jemi dhe duhet bere pak bisede!
cila eshte gjeja me e bukur dhe me domethenese qe i dashuri/e dashura ka bere per juve???????????(me shume pikepyetje insomnia sepse kjo eshte pyetja)Mos u kurseni, ju lutem...
bye to all of you,
amor alucius
Po ne qe kemi pasur me shume se nje te dashur qe na ka bere gjera te bukura dhe domethenese mund te marrim pjese ne diskutim????
Po gjerat qe u kemi bere neve atyre ???????????
pershendetje Ami-,
Me behet qejfi per juve qe kaq shume dashuri ju kane gezuar ne jeten tuaj.Por nje gje nuk mund ta le pa te thene: e dashura jote aktuale nuk besoj qe do ishte e gezuar te lexonte qe gjene me domethenese ta ka bere nje ex qe ke pasurKeshtu qe vendose vete nese do te vlente qe te merrje pjese ne bisede ne ate forme!
Sa per ti dhene nje pergjigje te thate pyetjeve tuaja: PO jeni i lejuar
Ju pershendes miqesisht
Ami-t ja paskan shtrenguar
O Ami- po ctu desh me cun ctu desh. Me duket se ta kane shtrenguar , spo te shoh te shkruash per asnjeren.
Sa per vete, flasim me vone.
juli_ny
Virgjeria çfar menimit keni ju
Do doja mendimet tuaja se sot njeriu has ne shum fenomene jetsore
Si mendoni ju duhet te jet gruaja e virgjer apo jo ne aktin e mertses dmth kur te martohet apo nuk vlen virgjeria me ?
ehhhh kohet e vjetera,
Duke pare reagimet ketu me vjen nostalgji per romantiken e shekullit te 19-te...lol
Me duket qe gjerat domethenese ja keni lene po atij shekulli.
wake up people,
amor alucius
mire e the
Wake up people, plotesisht dakort
Hol@
Zakonisht kush hap teme vendos edhe ''gurin e pare ne themel''................................Te pakten keshtu e di une !Nejse ju andej keni forma te tjera
P.s per mua gjeja me domethenese qe ka bere/ben eshte qe me kupton dhe mbeshtet kur kam nevoje..........mua sme duket pak
lool Insomnia,
S'te rrihet rehat as tyE po ate shprehjen e keni juve qe flisni gjuhe romane kurse neve qe flasim gjuhe gjermane veme gurin e fundit...lol
ciao
Ka qene muaji i pare qe u njohem, dhe me thene te drejten une nuk isha shume e sigurt ne dashurine e tij, dhe si pak vlonjate qe jam(dmth kur thone koke labi, e kane thene mire),. praa kisha shume dyshim ne dashurine e tij, dhe po flisnim ne tel .
Per nje moment i them, me do ? Po , thote, shume
Ma provo i them une.Mire tha, cfare do te bej?
Ne kohen qe po flsinim ishte buze detit duke ecur, dhe kishte shume njerez , dhe une i them, dua qe te kapesh njeriun e pare qe do te kaloje prane, dhe ti thuash me ze te larte, E dua sirenen.
Mire thote .Une mendova se sdo ta bente, dhe papritur e degjoj qe i flet dikujt anglisht :Sir, excuse me sir, dhe ai personi qe i thote :Yes? Dhe i dashuri im qe i thote :See, this woman on the phone, i'm in love with her, i love her so much , she's my baby .Per nje sekonde u be heshtje, s'po fliste me njeri ne anen tjeter te telefonit, une po degjoja e habitur, kur papritur ky burri i thote, Let me talk to her, dhe mer telefonin, dhe me thote :Hey girl, this guy is crazy for you! Fillova te qeshja .
Kur e mori ai perseri tel i them , je i cmendur .
Ndoshta nuk eshte shume domethenese, po per momentin u ndjeva shume mire dhe doja ta kisha prane qe ta perqafoja
me falni nese u zgjata, po mu kujtua ndonje rast tjeter , do tua them
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 » Trego 40 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.