Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > Foto nga Shqiperia dhe shqiptaret > - Kartolina te Vjetra Shqiptare - Vlerësimi i Temës: 23 votime, mesatarja 4.70.
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dido
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 03/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 46

I_lire na e hoqe trurin fare,ishte privilegj per mua qe pash ato foto,s'kisha pare me te bukura deri sot.
O sykaltra po ajo vajza nuk eshte e trishte moj eshte vetem kurioze dhe paksa e trembur(ndoshta nga aparati fotografik).Pastj kur thua qe s'rregullojme krevatin mos na fut te gjitheve ne nje thes,se une kam prer dru me shume se njehere e kam bere edhe gjera te tjera.(edhe une vajze jam).

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2004 22:04
dido nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dido Kliko këtu për të kontaktuar me dido (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dido Shto dido në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dido në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re a113.jpg
Ky file është shkarkuar 101 herë.

...

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2006 01:23
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Duke lexuar te 'vizitoret e çastit', me kapi syri kete teme, si duket dikush tjeter po e lexonte.

Thashe ja vlen t'a nxjerr perpara e sidomos tani ne prag festash. Jane vertete kartolina te bukura!

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2011 01:36
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:28 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > Foto nga Shqiperia dhe shqiptaret > - Kartolina te Vjetra Shqiptare -

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar