Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Arsimi > Universiteti i Elbasanit > Kontaktoni ketu ish- studente te Elbasanit
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Ej ku kan humbur ata qe studionin ne elbasan? Pse kaq pak paskan qene ? Aha nejse nejse kush me njeh e di se kush jam dhe sme shkruan kastile se sdo merren me mua

ne elbasan kam bere dy vjet te jurisikut,pastaje hodha ne tirane.pedagoget ne fakt kane qene shume te korruptuar dhe sidomos ato asistentet ca goca qe me llangjoseshin me ato buzekuqerat pa shije fare.Por shpetova se u transferova.megjithate kam respekt per ca studente te asaj kohe qe me rastisi te njihem sidomos me ca goca fierake qe rrinin ne konviktin jo shume larg universitetit

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2006 09:30
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

HI!
Jam dhe une ish-studente e UE-se.kam studimet ne 2000-in. do kisha shume deshire te komunikoja neprmjet ketij forumi me ish-studente te ketyre viteve.
Pershendetje.

Mesazh i vjetër 26 Shkurt 2007 01:58
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tonia
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/05/2003
Vendbanimi: Shqipëri
Mesazhe: 190

Pershendetje
Per cfare ke studiuar ne Elbasan se ndoshta njihemi

Mesazh i vjetër 21 Mars 2007 20:30
Tonia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tonia Kliko këtu për të kontaktuar me Tonia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tonia Shto Tonia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tonia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Pershendetje Tonia.
Une kam studjuar per Ekonomik dega Administrim biznes ne vitin 2001 - 2002.
Nuk e di por po qe elbasanllie ka shume mundesi te njihemi,sidomos po te jesh simpatike te njoh se sben :p :p :p :p :p

Gjithe te mirat...

Mesazh i vjetër 21 Mars 2007 23:49
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tonia
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/05/2003
Vendbanimi: Shqipëri
Mesazhe: 190

Bravo diabolic, qenkerke i shkathet ti. Per nje vit e paske mbaruar shkollen? Shume mire.

Them se nuk me njeh me shume se si fytyre

Mesazh i vjetër 23 Mars 2007 16:08
Tonia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tonia Kliko këtu për të kontaktuar me Tonia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tonia Shto Tonia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tonia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Hahahaha jo jo se kam mbaruar shkollen per nje vit.Por e lash ekonomikun dhe vazhdoj shkollen ne itali prandaj kam bere nje vit (me sakt kam bere po nejse).
Sna the ishe elbasanllie apo jo dhe se cfar dege ke bere ne elbasan ? Nuk po te pyes per moshen se gjoja nuk pyetet :p :p

Gjithe te mirat...

Mesazh i vjetër 23 Mars 2007 16:34
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jay
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/12/2005
Vendbanimi: Next to my Baby!
Mesazhe: 253

E pranoni edhe nje tjeter nga universiteti i elbasanit une e kam mbaruar ne 2000 edhe jam nga elbasani

Mesazh i vjetër 24 Janar 2010 08:46
jay nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jay Kliko këtu për të kontaktuar me jay (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jay't! Kërko mesazhe të tjera nga: jay Shto jay në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jay në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:46 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Arsimi > Universiteti i Elbasanit > Kontaktoni ketu ish- studente te Elbasanit

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar