shelgu
-
Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928
|
Citim: Po citoj ato që tha cupka
nuk je per tu zene bese per gje se ti je ai/ajo qe deri dje hiqeshe si femer e tani na hiqesh si mashkull, thoje qe je nga vlora e tani na doli nga veriu megjithate une te besoj per kete receten kondra te vjelles. Lumadhi ti, cdo mengjes kete pune ke ha hithra per te ndaluar reaksionin qe te jep pasqyra sa here shikohesh. Eh mor Qiedrus mor Qiedrus, shyqyr zotit per njerez si ty.
Pse me thua Qiedrus me, apo te te them edhe une Qiupke?
hahaha, me dhjeve me ate punen e pasqires, posi. Qe thua ti qiupke une pasqiren e kam thyer me kohe dhe perdor lugen per te pare qimet e mjekses ne mengjes.
E di si eshte kjo pune? Luga eshte konkave nga njera ane dhe cdo gje te duket e madhe atje. ka qe shohin te jtera gjera ne kete lloj pasqire, une per vete e perdor per te rrojtur se te tjerat i pranoj siq m'i ka dhene mena natyre, te medha te vogla, si te jene, maft qe te punojne.
E qe thua ti qiupke, kjo luga po ta ferkosh mire ben edhe per te shkulur qimet e vetllave dhe ca gjerave te tjera, vetem duhet ferkuar mire qe te ndricoje.
Meqe jemi tek pasqira, ka shume mjete te tjera rrethanore qe robi i perdor me raste. Ja psh bitha e tiganit eshte shume e mire per kete gje. Por ti mund te perdoresh edhe bithen e tengjeres po te duash. Kini ne shtepi ene bakerri nga ato qe bente artistikja? E, ja ato jane te mira shume, por edhe ato duhen ferkuar me nanje gje te leshte. Ti meqe nuk e perdor me kete pallton qe ke pe leshi, ferkoje, ferkoje sa te ndrite dhe ke gati nje pasqire te mire...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|