Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Sporte të tjera > A i perkisni fushes se sportit?
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
heathcliff
i larguar.

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: brenda vuajtes.
Mesazhe: 555

A i perkisni fushes se sportit?

persh....

po tregohem i drejtperdrejte,
duke qene se jam nje student, kam nje detyre kursi ku me duhet te intervistoj nje sportist, ose nje person qe ka lidhje me sportin (jo tifoz), dhe mendova, pse mos te gjej dike ketu ne f.h.
ne fakt pyetjet nuk jane shum, as te gjata nuk jan, por duhet qe te jepni dhe ca info, personal, si > identitetin e vertete, titujt, arritjet, e gjera te tjera me te pergjithshme....
nese je nje sportist/e dhe nuk e ke bezdi ti pergjigjesh ca pyetjeve, sigurisht ne M.P (konfidenca e plote) atehere mjafton te me tregoni se si mund tu kontaktoj....
flm per bashkpunimin....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Prill 2007 02:47
heathcliff nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të heathcliff Kliko këtu për të kontaktuar me heathcliff (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: heathcliff Shto heathcliff në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto heathcliff në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Re: A i perkisni fushes se sportit?

Citim:
Po citoj ato që tha heathcliff
persh....

po tregohem i drejtperdrejte,
duke qene se jam nje student, kam nje detyre kursi ku me duhet te intervistoj nje sportist, ose nje person qe ka lidhje me sportin (jo tifoz), dhe mendova, pse mos te gjej dike ketu ne f.h.
ne fakt pyetjet nuk jane shum, as te gjata nuk jan, por duhet qe te jepni dhe ca info, personal, si > identitetin e vertete, titujt, arritjet, e gjera te tjera me te pergjithshme....
nese je nje sportist/e dhe nuk e ke bezdi ti pergjigjesh ca pyetjeve, sigurisht ne M.P (konfidenca e plote) atehere mjafton te me tregoni se si mund tu kontaktoj....
flm per bashkpunimin....

...........

Hahahahaaa  .... sa kam qeshur heathcliff................edhe une kam kerkuar ndihme  per motivimin...por jo live ,por prapa kuintave :p.......

Shikoni forumista edhe une kam te njejten detyre ,keshtu qe na ndihmoni plzzzzzzzzzzz..........Bacioneeeeeeeeee 

Mesazh i vjetër 03 Prill 2007 15:47
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
njeni
dikush

Regjistruar: 10/12/2006
Vendbanimi: united states of shkodra
Mesazhe: 1582

hahahhahahahahahahaha

pershendetje ju dy lart..................

po ju duke e pasur sportistin ne toke shkoni e kerkoni ne qiell...................

pran Q.T mund te gjeni nje sportist qe ka marre disa medalje dhe ka 16 vjet eksperienc sportive....................

per sqarime te me tejshme mund te me kontaktoni ne numrin e tel........... ose ne adresen e e-mail....................

me respekt NJENI...........

Mesazh i vjetër 04 Prill 2007 12:20
njeni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të njeni Kliko këtu për të kontaktuar me njeni (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: njeni Shto njeni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto njeni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
heathcliff
i larguar.

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: brenda vuajtes.
Mesazhe: 555

flm shum...
neser na ke aty ...

Mesazh i vjetër 04 Prill 2007 15:55
heathcliff nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të heathcliff Kliko këtu për të kontaktuar me heathcliff (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: heathcliff Shto heathcliff në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto heathcliff në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
el-Nino
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 06/02/2007
Vendbanimi: KL
Mesazhe: 436

Karate

une per karate jam..po te ben pune ky sport me co nje mesazh  privat dhe meremi vesht per pyetjet qe keni!

rrespekte a.m

Mesazh i vjetër 04 Prill 2007 20:22
el-Nino nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të el-Nino Kliko këtu për të kontaktuar me el-Nino (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: el-Nino Shto el-Nino në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto el-Nino në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Sporte të tjera > A i perkisni fushes se sportit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar