Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > A bejne per njeri tjetrin metalaret?
A bejne per njeri tjetrin metalaret?
Ky sondazh është i mbyllur.
po 8 88.89%
jo 1 11.11%
Gjithsej: 9 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 26 Maj 2007, ora 19:25  (360 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy

Nuk prish pune jo...
Per mua bile ben mire qe ta lesh hapur temen...
diskutimet jane gjithmone konstruktive.
sidomos si ne kete rast kur nuk mund te shfaqesh forcen fizike.

ke te drejte kur thua qe themi gjera per te cilat pendohemi...
por e rendesishme eshte te pranosh nje trapllik ... dhe ta ulesh hunden...
nqs e ndjen se duhet bere...
kjo gje te con perpara... te ve ne paqe me veten tende dhe ne rregull me te tjeret...

ideja ime... nese dikush ka ndonje gje per te replikuar... you'll be welcomed!

Peace!

Ok e rendesisshme eshte te merremi vesh e mos degjenerojme se kam mendimin se kur nuk thuhen gjerat ne sy personit ( se rasti jone eshte i vecante ) por shkruhen keqkuptohen shume shpejt ... pastaj une jam gjithmone e mendimit se muzika duhet ti bashkoje njerezit por dhe po nuk i bashkoi te pakten mos i ndaje ... nejse nese Psikonova do ta mbylle ose ta modifikoje mund te me thote.

Se u zgjata ca si shume ... ia kalofshit mire

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Korrik 2007 02:17
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Ok e rendesisshme eshte te merremi vesh e mos degjenerojme se kam mendimin se kur nuk thuhen gjerat ne sy personit ( se rasti jone eshte i vecante ) por shkruhen keqkuptohen shume shpejt ... pastaj une jam gjithmone e mendimit se muzika duhet ti bashkoje njerezit por dhe po nuk i bashkoi te pakten mos i ndaje ... nejse nese Psikonova do ta mbylle ose ta modifikoje mund te me thote.

Se u zgjata ca si shume ... ia kalofshit mire

...pe mu mbylle se kom problem fare....megjithate edhe une kam nje te ardhme si artist......pasi kam fpormuar grupin tim muzikor...........keshtu qe....mos u mburr shum ti bad_crazy_girl......ok........dhe shko futi i kos frutash se u be vone......ok......sa per paqen....jam sqaru.....i here......nuk ka....

Mesazh i vjetër 23 Korrik 2007 18:48
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Lightbulb

Tema mbyllet dhe me miratimin e anetarit qe e hapi Psikonova.

Mesazh i vjetër 23 Korrik 2007 19:09
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:48 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > A bejne per njeri tjetrin metalaret?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar