Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > pse????????
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
white_rappers
Anetar i ri

Regjistruar: 13/06/2005
Vendbanimi: athina
Mesazhe: 21

pse????????

pse degjoni kenge?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Korrik 2005 17:41
white_rappers nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të white_rappers Kliko këtu për të kontaktuar me white_rappers (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: white_rappers Shto white_rappers në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto white_rappers në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
white_rappers
Anetar i ri

Regjistruar: 13/06/2005
Vendbanimi: athina
Mesazhe: 21

sepse!!!!!!!!

kenget te shplodhin.
te japin fuqi.

Mesazh i vjetër 01 Korrik 2005 17:43
white_rappers nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të white_rappers Kliko këtu për të kontaktuar me white_rappers (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: white_rappers Shto white_rappers në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto white_rappers në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

se jane clodhese,ose kur jane ritmike te ngrejne moralin(nese jam e merzitur)

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2006 14:35
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
skunkanansie
?!

Regjistruar: 22/01/2006
Vendbanimi: ?!
Mesazhe: 651

Sepse nuk mund te jetoj pa kengen....!

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 05:26
skunkanansie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skunkanansie Kliko këtu për të kontaktuar me skunkanansie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skunkanansie Shto skunkanansie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skunkanansie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nirvana
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 26/07/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 35

Sepse jam rritur ne nje familje qe me ka edukuar me dashurine per muziken, sepse kam nje rreth miqesor qe degjon muzike shume te mire, sepse bej pjese ne nje rreth artistesh te cilet merren gjithashtu me muzike....sepse puna ime eshte muzika, sepse pasioni im eshte muzika, sepse koha ime e lire eshte muzika, sepse dashuria ime eshte muzika....shume arsye apo jo?

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2006 19:41
Nirvana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nirvana Kliko këtu për të kontaktuar me Nirvana (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Nirvana Shto Nirvana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nirvana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

...

nuk edi thjesht ashtu me vjen. po nuk degjova Rock ka te ngjare te me ndaloje gjaku neper vena.

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2006 00:04
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:50 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > pse????????

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar