Tulipani
< ArtHolic >
Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717
|
Citim: Po citoj ato që tha roke
Patjeter qe nuk e kam shkruar une.Kjo ishte nje oipinion i shkeputur nga gazeta Sporti Shqiptar.Dhe sa per Ambrozinin,per ate ndeshje ishte fenomeni i ndeshjes,madje i cilesuar dhe nga gazetate njohura italiane"FENOMENI ishte AMBROZINI"
Pastaj per MILANIN jam gjithmone realist sepse ehste nga te paket ekipe qe shfaq klas,kenaqesi,ego,lufte,peshen e fanelles,emocion,argetim,ethe,gjithcka.Eshte nje nga ekipet qe te vjen qejf ta shohesh,ke qejf ti shohesh historine,lojtaret,duke filluar qe nga legjenda,flamuri i ekipit,PAOLO MALDINI.Eshte nje nga te vetmit ekipe qe mendon per spektaklin dhe lojtaret rrine me deshire per te luajtur e fituar.Eshte nje nga ekipet qe kampionet dine te kombinohen me njeri-tjetrin.Mose shiko kete vit sepse NJESH nuk ka dhe ska per te patur,por kurdohere MILANI ka pasur te njetat synime,MAJAT E FUTBOLLIT BOTEROR.
Duro dhe pak dhe shiko sezonin tjeter ku lufta do kete luftetare te vertete me ardhjene Juventusit.
FORZA MILAN!
Hahahaha...s'flet fare si tifoz ...per Maldinin te mbeshtes komplet, rralle kam pare lojtar te tille,megjithe moshen.....ka ruajtur rendiment te shkelqyer. Po mendoja mos ndoshta duhet ta terheqin dhe numrin e tij kur te lere futbollin? Une them se po...kur e bene per Baresin-n, pse mos e bejne dhe per te?!!!