dhoma666
djale i mire,,,,,,
Regjistruar: 20/01/2007
Vendbanimi: duke shaluar,,,instiktet....
Mesazhe: 325
|
Gezuar Pavarsine Kosove
pervec faktit te gezueshem qe ne shqiptaret fituam nje dicka te madhe,,,,,,,,,ketu ne forum shoh se ka nje skepticizem per flamurin.,,,, qe te vleresosh apo dhe te gjykosh nje problem do te thote te kesh nje njohje te argumentuar te problemit dhe nje njohje shume objektive te shkaqeve qe kene sjelle ne kete gjendje problemin. Ky flamur qe ka Kosova sot eshte nje imponim nga kushtet qe ka politika nderkombetare dhe vetem mendimi i DBD me duket i argumentuar , largpames dhe i drejte. Une jetoj ne kufi me Kosoven dhe kam shume kontakte me ta. Ata njohin flamurin shqiptare dhe kane arketip per kete flamur me shqiponje dhe me sfond te kuq....... por ata e dine shume mire qe nuk e kane fituar lirine te vetem dhe kane nje gjykates nderkombetar qe po ua mbron kete liri dhe jane te detyruar qe te pranojne disa kushte......... ata jane shqiptare..... jane krenar per kete dhe jane te vetedijshem qe kane nje flamur sic kane nje hero ne qender te Prishtines.identik me ate qe kemi ne tirane....... cdo liri ka koston e saj dhe per Kosoven ka dhe koston e ndryshimit te flamurit........ mua ajo qe me cuditi ishte heshtja qe u mbulua shqiperia nga kosovaret ne diten e pavarsise por edhe kjo mund te kuptohet me kriteret e qe kane qe kane imponuar kete flamur .........shpresoj te kem dhene nje mendim qe te tjeret te mos e marrin si mospajtim me idete e tyre,,,,,,,,,,,,,
GEZUAR EDHE NJE HERE PAQVARSINE KOSOVE