Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > dalim per kafe?
Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

dalim per kafe?

Dalim. Per kafe, gjithmone
Vetem per Klube s'jam.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2011 22:51
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

As une s'jam per klube, kam frike nga erresira. U zgjat dita, kur do mblidhemi njehere te lozim topa-gropa?

Mesazh i vjetër 28 Prill 2012 16:37
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

vdes per jet nate

Mesazh i vjetër 28 Prill 2012 20:35
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Arbin
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/03/2010
Vendbanimi: Ne endrrat e vajzave
Mesazhe: 64

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
vdes per jet nate

a vjen po te ftoj une?

Mesazh i vjetër 29 Prill 2012 12:55
Arbin nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Arbin Kliko këtu për të kontaktuar me Arbin (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Arbin Shto Arbin në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Arbin në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha Arbin

a vjen po te ftoj une?

varet ca tipi je a ja vlen

Mesazh i vjetër 29 Prill 2012 19:46
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 21 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > dalim per kafe?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar