Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Kendi Rinor > **Me C'fare e Kaloni Kohen e Lire ..? C'fare keni si Hobby ..??** Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
el-Nino
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 06/02/2007
Vendbanimi: KL
Mesazhe: 436

ping pong, badmington, pishine, futboll, karate, gym, xhiro, lexoj, internet...kto me vijne per momentin :p ...

p.s tani qe jam me pushime

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 22 Prill 2007 08:41
el-Nino nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të el-Nino Kliko këtu për të kontaktuar me el-Nino (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: el-Nino Shto el-Nino në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto el-Nino në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Une sot po e kaloj duke lexuar forumin eshte e vrenjtur koha dhe nuk me behet te shkoje me ndonje vend pastaj kam per te studiuar

Kohen e lire e kam kaluar ne gym shumicen e kohes ... me pelqen, me cliron nga te gjitha streset e dites dhe me ndihmon te kem me shume energji gjate gjithe dites.

Mesazh i vjetr 03 Tetor 2007 03:21
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

une flej gjume shumicen e dites por kur jam zgjuar golf golf golf gjithe diten. naten?! varet! filma, internet,humor,discovery chanel, pubs, poker, por kohet e fundit preferoj te bej steakes on the grill. etj etj etjetj etj = asgje!

Mesazh i vjetr 14 Mars 2008 14:43
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
strellci
jasht *****i

Regjistruar: 19/09/2008
Vendbanimi: not verified
Mesazhe: 61

para se te regjistrohesha ne forum kohen e lir e kaloja para tv ndersa tani kohen e lir e kaloj ne forum

Mesazh i vjetr 06 Tetor 2008 19:23
strellci nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të strellci Kërko mesazhe të tjera nga: strellci Shto strellci në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto strellci në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

varet.. kam hobi te ndryshem..

Mesazh i vjetr 16 Dhjetor 2010 00:00
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Sikur mos te ishte ky dreq interneti sdo kishin te mbaruar hobet e deshrirat po ce do na i preu gjysmen se spo them te gjitha pc-ja jon spo na le me marr frym

vetem tani kur me mendoj dua te hapem ne 10tra vende te jem e gjithanshme me shoqeri te ndryshme ku ke kohe te besh dicka tjeter apo ndjekesh hobe

Mesazh i vjetr 16 Dhjetor 2010 01:09
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Kendi Rinor > **Me C'fare e Kaloni Kohen e Lire ..? C'fare keni si Hobby ..??**

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar