Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re e prozes > Ne varrimin e endrrave te mia!
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
studente22
Anetar i ri

Regjistruar: 07/11/2005
Vendbanimi: greqi
Mesazhe: 7

Unhappy

Mbyll syte!

Mbyll syte je aty me mua. Te kerkoj ne jeten time je serish aty dhe me buzeqesh. Endrra ime e gjate dhe e bukur mos u kthe asnjehere ne makth. Kam frike pa ty. Qendro me mua dhe pasi te me puth agimi.

Modifikuar nga iliriusa datë 07/11/2005 ora 11:48

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2005 02:04
studente22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të studente22 Kliko këtu për të kontaktuar me studente22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: studente22 Shto studente22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto studente22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
studente22
Anetar i ri

ty qe smunda kurre te te thoja sa te doja!

je aty?valle me degjon teksa zgjohem dhe trembem nga mungesa jote?me degjon teksa klith neper enderr emrin tend?me ndien kur perpelitem ne carcafet e bardhe duke kerkuar vetem pak ngrohtesi te trupit tend?me ndien kur zgjohem dhe kerkoj puthjet e tua?kur vdes per nje perqafim te shpirtit tend?kur mednoj s edhe jeten do jepja per te te pasur prane?valle me ndien me degjon kur qaj nga mos prezenca jote?vete dua te di dhe pastaj me ler te fle shpirt.me ler te zhytem perseri ne endrren me te bukur qe kam pare.ti ishe aty me mua dhe me ne fund te thoja sa te dua.me ler te fle shpirt sepse ndosha vetem ne enderr do mund te te them te dua.

Mesazh i vjetër 08 Nëntor 2005 17:06
studente22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të studente22 Kliko këtu për të kontaktuar me studente22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: studente22 Shto studente22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto studente22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Te kam zili qe je e dashuruar dhe konsideroje veten me fat qe te ka cikur zemren dashuria per nje qenie njerezore...

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2005 03:58
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
studente22
Anetar i ri

mbreme!

mbreme me qendroje prane.ah sikur ta dije se cfare ndieva ne momentin kur duart e tua pa dashje preken te miat.as tani sarrij ta kuptoj.ishte rastesi,pakujdesi apo deshira jote ajo prekja?ti me kerkove falje.me kerkove falje.me kerkove falje pa e ditur se ato duar i doja shuem prane.doja te vdisja ne perqafimin e tyre zemra ime.me kerkove falje pa e ditur se je gjithcka pe rmua.u largove ne nje moment dhe pastaj me qendrove perballe.me shikoje fshehtasi dhe uen po i trembesha veshtrimit tend.i trembesha sepse me shikon syte e tu qe kaq shume i doja po qe sgjeja kurajon te te thoja cndieja.ai veshtrim me dukej sikur me thoshte.
e di cndien,pse sma thua?ps e ende s eke marre kurajon?sdija cte pergjigjesha.ndoshat kisha dhe frike nga ajo pergjigje shpirt.kisha tfrike

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2005 12:49
Sabian
Bukuran

Regjistruar: 15/08/2005
Vendbanimi: Rrugeve
Mesazhe: 66

copeza te bukura, por ama sjell edhe te tjera

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2005 17:23
Sabian nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sabian Kliko këtu për të kontaktuar me Sabian (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sabian Shto Sabian në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sabian në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
studente22
Anetar i ri

kam frike

kam frike te te them te dua sepse me duekt s edo te humb.sdua te bie ne carkun tend.kam frike ms luan me mua.kam frike se si pranon ndjenjat e mia,sme pranon mua.

Mesazh i vjetër 15 Nëntor 2005 01:39
studente22
Anetar i ri

ne varrimin e endrrave te mia!

qendroj e heshtur ne nje cep te dhomes dhe sedi pse mendja me shkoi serish te ty.ke shume dite qe je larguar po ndiej se ende dua te di cben.pse o vrasesh endrrash me le vetem?mashtrim ishte dashuria jote?mashtrim ishte ajo qe ndieje?pse u talle me zemren time?cte kisha bere qe i meritoj te gjitha keto dhimbje?dikur me thoje te dua kurse tani une smund tu besoj me fjaleve te askujt.me bere ti ta humb besimin tek njerezit.te doja shume madje dhe ende te dua kurse ti me ktheve krahet dhe ste vinte keq se si une po i varrosja endrrat e mia.ishin te vetmet qe skishin faj dhe nderkohe shpirti im po u bente varrimin sepse ti i tradhetove dhe ato rane ne betejen e loteve.i shikoja dhe smund te beja asgje per ti ringjallur sepse ne te njejtyen kohe kerkoja forca per te ringjallur veten time.dhe ti thjesht qeshje me buzeqeshjen hipokrite qe te shoqeroi per shume dite me rradhe ne fund dhe gezoheshe qe skisha me force te ringjlallja shpirtin tim.
tani kerkoj vetem nga zoti force te qendroj ne kembe dhe te me bej te besoj serish ne dashuri.eshte e veshtire sepse u mashtrova ne menyren me magjike.neser ne krahun tend do jete dikush i veshur me fustanin e bardhe.per sa nete me rradhe e kam enderruar ate vend.kurse tani se kam zili ate te pafajshme qe po merr neper kembe.jam e sigurt se si munde te me mashtrosh mua do vije dita te mashtrosh dhe ate.dua vetem te di dicka.
do mundesh te flesh i qete neteve?
do te leri te qete kuja ime?lotet emi do mundesh valle ti harrosh?do mundesh te harrosh qe te doja shume dhe qe me bere te vuaj?
do mundesh te harrosh *dhuraten*qe me bere?
shpresoj vetem qe te gjendet dikush ne kete bote te te bej te provosh vetem 1%te asaj dhimbjeje qe ndieva.te jesh i sigurt qe sdo ta durosh.
se shpejti varrimit te endrrave te mia do ti vije fundi dhe zoti do me japi force ti rezistoj plagosjes qe me dhe.te jesh i sigurt.do dij te mbijetoj dhe do jem e lumtur per endrrat e mia dhe jo me per ty.
lamtumire engjelli im vrases!

Modifikuar nga studente22 datë 29/11/2005 ora 16:25

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2005 15:12
studente22
Anetar i ri

ti sdi te duash!

ti sdi te duash.di vetem te mashtrosh.di vetem te genjesh dhe te qeshesh kur te tjeret vuajne.di vetem te te besh te vusah.di vetem te ecesh ne gjakun e endrrave.di vetem te mashtrosh ate qe te do.je nje gjarper i fshehur ne lekuren e njeriut dhe di vetem te helmosh kedo qe te do.ti sje engjell sic me bere te besoj.je nje i derguar i djallit qe do vetem te besh te tjeret te vuajne.ti sid te duash.5te duash do te thote te japesh gjithcka sic bera une kurse ti me shperbleve me tradheti.
dikur me the sdi te bej gje per ate qe ndije thelle ne zemer dhe pse te kisha treguar te kunderten.
tani dua te te tregoj qe di te them lamtumire.

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2005 15:48
Ora tani: 14:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re e prozes > Ne varrimin e endrrave te mia!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar