Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > Lote dhe mall........
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Army_Girl
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 12/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 34

Lote dhe mall........

E dashur ......

Si gjithmone me mungon shume , por sot e ndjej edhe me shume mungesen tende , sepse oqeani po kendonte per mua dhe ajo ishte melodia jone. Pothuaj te ndjej prane , ndersa po shkruaj kete leter dhe mund te nuhas aromen e luleve te egra qe me sjellin ne mend imazhin tend. Por , ne kete cast gjera te tilla nuk me japin kenaqesi . Vizitat e tua jane rralluar dhe ndonjere ndihem sikur pjesa me e madhe e asaj qe jam dalengadale po me largohet.
Megjithate po perpiqem. Naten , kur ndodhem vetem , te therras ty dhe kur dhimbja me mbyt , duket sikur ti e gjen menyren per te ardhur tek une. Mbreme te pashe ne enderr tek rrije ne skele prane plazhit. Floket t'i merrte era , ndersa syte pasqyronin dritetn e venitur te diellit ne perendim. Mbetem pa mend tek te shoh te mbeshtetsh ne parmak. Sa e bukur , mendoj teksa nuk ia shqis syte atij imazhi qe nuk e gjej tek askush tjeter.Ngadale filloj te vij drejt teje dhe kur ti kthehesh me ne fund nga une , ve re se te gjithe po te shohin ty. " E njeh ate"? , me peshperisin me xhelozi dhe ndersa ti me buzeqesh une u pergjigjem thjesht: - " Me mire se shpirtin tim."
Ndaloj kur jam prane teje dhe te marr ne krah. Me qan zemra per kete cast , me shume se per cdo gje tjeter. Kjo eshte arsyeja ime per te jetuar dhe , kur ma kthen perqafimin , i dorezohem plotesisht atij casti, edhe nje here ne paqe.
Ngre doren dhe te prek lehte ne faqe , ti perkul koken dhe mbyll syte. Duart i kam te ashpra , ndersa lekura jote eshte e bute. Per nje cast e pyes veten a do te kthehesh perseri , por sigurisht ti nuk do te kthehesh. Kurre nuk do te kthehesh , jane pikerisht keto caste , qe me bejne te kuptoj , se kush eshte qellimi im ne jete...
Jam ketu per te adhuruar , per te mbajtur ne krah , per te te mbrojtur. jam ketu per te mesuar nga ty dhe te marr dashurine tende ne kembim. Jam ketu , sepse nuk ka vend tjeter , ku duhet te jem.
Por , ath , si gjithmone , mjegulla fillon te dendesohet, ndersa ne qendrojme prane njeri-tjetrit. Eshte nje mjergull e larget qe vjen nga horizonti. E ndjej dhe frikesohem , teksa afrohet. Ngadale zvarritet duke mbuluar te gjithe boten e duke krijuar nje gardh rreth e rrotull, derisa te mos mbese gje tjeter vec ne te dyve.
Ndiej qe fyti illon te me shtrengoje dhe syte me mbyten nga lotet , sepse e di se erdhi koha qe te shkosh. Shikimi qe me fal ne ato caste me shpon ne zemer. E ndjej trishtimin tend dhe vetmine time. Dhimbja ne zemer qe ka qene e platitur per pak kohe, behet me e forte , nderkohe qe ti me leshon . Ti hap krahet dhe ecen pas neper mjergull , sepse eshte vendi yt dhe jo imi. Digjem nga deshira per te ecur prane teje , por pergjigja jote e vetme eshte tundja e kokes. Te dy e dime qe kjo eshte e pamundur.

Te shoh me zemer te thyer , ndersa ngadale humbet larg . Me duket vetja i tendosur , per te kuptuar kete cast , dhe gjithcka rreth teje. Por shpejt , imazhi yt venitet dhe mjegulla kthehet pas ne strehezen e saj te larget.Ndjehem i vetmuar ... Nuk dua t'ia di se cfare mendojne te tjeret. Ul koken dhe qaj, qaj, qaj... e qaj....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2006 07:15
Army_Girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Army_Girl Kliko këtu për të kontaktuar me Army_Girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Army_Girl Shto Army_Girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Army_Girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Thumbs up

Sa trishtim me solli kjo leter e shkruar nga juve Army!
Uroj qe lotet tuaj te kene vetem embelsi kujtimi dhe malli te behet fllad
e te ledhatoje fytyren e saj(TIJ)....
Me falni per nderhyrjen ,por pasi ju lexova-s`rrija dot pa shkruar!

Respekte,PARIS(A)

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2006 08:00
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Army_Girl
Anetar i regjistruar

E dashura ime!

Ku je ? Vazhdoj te pyes veten , sa here qe ulem i vetmuar ne erresiren e shtepise ku u detyruam te ndaheshim.
Nuk e kam marre kurre pergjigjen e kesaj pyetje edhe pse jam perpjekur shume here ta marr me mend. Ndoshta eshte e thjeshte , por mendja ime nuk do ta pranoje dhe ankthi vazhdon te me breje gjate gjithe kohes qe jam zgjuar. Pa ty ndihem i humbur. Shpirti im ka vdekur dhe une jam kthyer ne nje endacak pa strehe , ne nje zog qe fluturon kuturu. jane te gjitha keto se bashku dhe njekohesisht, asnjera prej tyre. e dashur , kjo eshte jeta ime pa ty. Pres te me tregosh se si te jetoj perseri.
Perpiqem te kujtoj kohet e bukura qe kemi jetuar bashke. Ne ato kohe une provova lumturine e vertete. Shpesh pyes veten a ndodh gjithmone keshtu me dy njerez qe dashurohen? Nuk e di , por nese jeta ime qe kur ti u largove eshte nje tregues , mendoj se e di pergjigjen. Qe sot e tutje e di se do te jem i vetem .
S'bej tjeter vetem mendoj per ty , enderroj per ty, te sjell ne mendje , sa here kam nevoje per ty. Kjo eshte gjithcka qe mund te beje , por nuk me mjafton. Asnjhere nuk ka per te qene e mjaftueshme dhe kete e di, por cfare mund te beje tjeter? Nese do te ishe tani ketu me mua , do te ma tregoje ti , por as kete mundesi nuk e kam me . Gjithmone dije t'i gjeje fjalet per te me lehtesuar dhimbjet. Gjithmone e dije se si te me beje te ndjehesha me mire.
A mund ta dish se si ndjehem pa ty? Kur enderroj , me pelqen te besoj se ti e di. Para se te lidheshim , kam bere nje jete te pa kuptim , pa arsye. E di qe ne nje fare menyre cdo hap , te cilin kam bere qe kur kam mesuar te eci , ka qene nje hap drejt teje. Ka qene shkruar qe ne te ishim bashke.
Por tani tek jam i vetem ne shtepi , kam arritur ne perfundimin se fati mund ta lendoj njeriun po aq sa edhe mund ta bekoj. Tani pyes veten perse nga gjithe njerezit qe kam dashur me shume ne kete bote , m'u desh te beja dashuri me ate , i cili m'u rembye kaq shpejt.

Mesazh i vjetër 05 Mars 2006 23:43
Army_Girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Army_Girl Kliko këtu për të kontaktuar me Army_Girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Army_Girl Shto Army_Girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Army_Girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Army_Girl
Anetar i regjistruar

..... Pa ty ne krah , ndiej nje boshesi ne shpirt. E gjej veten duke kerkuar neper turma njerezish fytyren tende.... E di qe eshte e pamundur , por nuk mund ta permbaj dot veten. Kerkimi yt eshte dicka qe nuk do te mbaroje kurre, por ai eshte i denuar te deshtoje perjetesisht. Kishim folur bashke per ate qe mund te ndodhte , po te detyroheshim te ndaheshim nga rrethanat , por nuk mundem ta mbaj premtimin qe te kam bere ate nate. Me vjen keq e dashur por nuk do te kete asnje tjeter qe do te te zevendesoj ty.Fjalet qe t'i kam thene me peshperime , ishin nje marrezi dhe kete duhet ta kisha kuptuar qe ath. Ti dhe vetem ti ke qene e vetmja qe kam dashur dhe tani qe je larguar nuk kam deshire te gjej tjeter. derisa vdekja te na bashkoje perseri , i thame nj-tj , dhe kam arritur ne perfundimin se fjalet do te tingellojne , derisa te vije me ne fund dita , kur edhe une do te largohem nga kjo bote.

..........

Mesazh i vjetër 05 Mars 2006 23:49
Ora tani: 17:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Letra dashurie > Lote dhe mall........

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar