Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Arkiva e Informatikes > ju lutem me ndihmoni
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
northwest
derri do plumb

Regjistruar: 28/04/2006
Vendbanimi: mbrapa PC tende :)
Mesazhe: 362

ju lutem me ndihmoni

E kam vizituar shum here kete forum per gjerat qe me interesonin dhe e pash qe mund te mar disa info nga antaret e tjer,si fillim ju pergezoj per mirmajtjen e ketij forumi,e shikoj qe shum forume te tjera kan mar per kot ose kan dal ne (pencion)nga shkrimet e pakontrolluara,na falni qe u zgjata,tani pyetja ime eshte se kush mund tme japi disa info se si mund ti fus ato filmimet qe kam ber me familjen ne DVD,te gjitha filmimet i kam me miniDVD ,dhe dua ti fus ne nje DVD regulare qe ti dergoj ne shqiperi,jam munduar me nero dhe spata sukses,pra dhe njeher arita ti save ne PC po nuk mund ti vej dot ne DVD,flm

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Prill 2006 20:51
northwest nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të northwest Kërko mesazhe të tjera nga: northwest Shto northwest në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto northwest në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

Realisht ka shume programe qe mund te djegin dvd video. Nje nga keto eshte Cyberlink MakeDVD 2 . Per te shkarkuar programin ja ku e gjen:

http://rapidshare.de/files/19013813/CyberLink_MakeDVD_2_Multilingual.part1.exe
http://rapidshare.de/files/19007539/CyberLink_MakeDVD_2_Multilingual.part2.rar

Fajelat jane te ruajtur ne Rapidshare. Supozoj se mund ta dish sesi shkarkohet me rapidshare, dhe po nuk dite, vete siti te tregon sesi.

Gjithashtu, tek PC World, ke mundesi te gjesh info per dvd video: http://search.pcworld.com/query.html?col=all&inthe=315360000&ws=0&nh=10&rf=0&lk=1&qm=0&st=1&rq=0&ql=a&si=0&dt=an&ht=0&la=en&fl0=&op0=&qt=burning+dvd+video

Mesazh i vjetër 29 Prill 2006 04:11
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
northwest
derri do plumb

Flm per infon,do ta provoj,dhe po pata ndo nje veshtiresi do ju them se ku kam ngecur ,flm perseri...

Mesazh i vjetër 29 Prill 2006 09:20
northwest nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të northwest Kërko mesazhe të tjera nga: northwest Shto northwest në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto northwest në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings është moderator/e në këtë nën-forum   Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

OK, une perdor Pinnacle Studio dhe do me falesh qe nuk kam links per momentin por besoj se do gjesh kollaj ne internet. Dhe me Nero Vision Express duhet te funksionoje, mbase PC jot ka ndonje prob...

Respekte.

Mesazh i vjetër 02 Maj 2006 11:57
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
northwest
derri do plumb

Talking

Kjo PC qe kam do nje çekiç te madh dhe ti hy ku te mundem,eshte ber si kafaz gardelinash,kam futur lloj lloj gjerash dhe tani me ben numra per te futur vidiot qe kam ber me commcorderin,eh bela,me duket se erdhi koha per nje PC tjeter ose ta riinstaloj nga e para Win XP,çuna flm per ndihmen qe me dhat,nuk do heq dore deri sa tja arij ti fus ne DVD dhe ti nis ne Shqiperi,(kot sthon shqipe kok derr)o do dali e imja o ska

Mesazh i vjetër 03 Maj 2006 07:41
Ora tani: 00:52 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Arkiva e Informatikes > ju lutem me ndihmoni

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar