Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Mesazhe dashurie > Na ishte njehere... Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 3.00.
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Na ishte njehere...

Ketu mund te dergoni mesazhe dashurie qe ju kane derguar me pare te dashurat apo te dashurit tuaj.

Na ishte njehere...

Modifikuar nga lorie datë 05/02/2005 ora 10:48

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Janar 2004 21:27
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

une kam vetem nji... :(

Une te them te verteten nuk u vuna me kerku ne e-mail e ne kujtesen e PC.
Me ndolli qe po kerkoja neper raftat me dokumenta disa fatura te pageses se telefonit e gjeta kopje te nji letre qe kisha nise,e mund te thona se eshte si nji tip propozimi.
Me falni po eshte e shkruar ne anglisht edhe eshte hera e fundit qe ne nji forum qe shkruhet shqip une do te shprehem ne anglisht

Baby
You look so sexy
You are all that i need
When I look into your eyes
All I see is beauty
You hawe feed with the love that…
I can’ not forget.
I wonder how my life will be without you,
because your mean so much to me
you are so carring
so loving and shaning baby,
the taste of your lips is sweden than….
honey
and the feeling of your breast is
like the cold due in the morning
your voice is like the sound,
at that beautifull birds that sings in the morning time
you are so shamming as the morning Rose
It is my greatest pleasure to know you
and have you
as my girl

ciao 3SH

ps.ka kohe qe kam nderru gjuhe ne shprehjen e ndjenjave te mia

Mesazh i vjetër 14 Janar 2004 17:09
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SUNBELOVED
Tequila`Spirit

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: my house, house of sun
Mesazhe: 389

bluza

para ca kohesh pata nje bluze ... te ngrohte, te bukur qe e vishja perdite qe e pelqeja aq shume.... me pelqente sepse me mbante ngrohe edhe kishte ate lloj ngrohtesie qe asgje tjeter nuk ma falte, them me pelqente sepse nqs nuk do me pelqente nuk mund ta mbaja sidoqofte e pelqeja ... nuk e di pse mu kujtua bluza ime sonte tashme kam kohe qe nuk e vesh ...nuk e vesh sepse tashme ka dale jashte mode, beh eshte konsumuar, tashme kam nje bluze te re po e dua serish bluzen time te vjeter, jo ne prizmin e te veshures me shume po thjesht kujtoj me kenaqesi ate ngrohtesi te embel qe me jepte bluza ime. do doja qe edhe me njerezit qe kam prane te ndahesha po ashtu si me bluzen time bte bardhe nje konsumim raporti duke kujtuar me embelsi ngohtesine qe vetem nje bluze di te fali....

Mesazh i vjetër 15 Janar 2004 03:09
SUNBELOVED nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SUNBELOVED Kliko këtu për të kontaktuar me SUNBELOVED (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SUNBELOVED Shto SUNBELOVED në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SUNBELOVED në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

mundesisht

me shume mesazhe dashurie.

cdo mesazh qe s'percjell dashuri do fshihet

lexim te kendshem

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 29 Shkurt 2004 19:31
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
axl
Anetar i ri

Regjistruar: 03/06/2004
Vendbanimi: shkoder
Mesazhe: 10

Ishe nje MISTER...

Asnjehere nuk mund ta merrja me mend,qofte edhe nje grime,tere te panjohuren,tere misterin e atij shpirti te fshehur pas atyre dy syve qe dikur me veshtronin,te kthjellet,si uji,sikur nuk kane poshte tyre asnje te fshehte,asnje mister.Ti ishe nje shpirt qe fliste me goje,ti ishe nje shpirt qe me hidhje nje e nga nje mendimet,shpresat,ndjenjat,por m.gj.t perseri qendroje larg meje,me larg sesa jane yjet ne qiell.E gjithe kjo,a nuk te duket e cuditshme?Ndenjem aq kohe bashke,por ti ishe nje Mister deri sa u zhduke. ....Une jam nje univers i gjalle dhe i perjetshem.

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2004 03:58
axl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të axl Kërko mesazhe të tjera nga: axl Shto axl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto axl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

.....ti smund te me kuptosh,dikur te urreja, ishe i vetmi njeri qe nuk donja ta shihnja kurre,te urreja me gjithe forcen tim, tani...se di....ti sme beson,te dashuroj aq marrezisht dhe aq qmendurisht sa me duket se po me kalbet zemra perbrenda nga vetmia... megjithate qe te me besosh do te bej nje gje qe se kam bere per askend tjeter...do te te jap te lexosh ditarin tim...te gjithin

Mesazh i vjetër 20 Mars 2005 09:46
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Fillimi i dashurise sone!

"Nuk dua te te humb!
Te lutem me jep adresen tende te re,te te shkruaj!
Je fantastike!
me dashuri....XXXX"

Mesazh i vjetër 23 Mars 2005 11:24
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Mesazhe dashurie > Na ishte njehere...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar