Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Sporte të tjera > Boks > Mike Tyson
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Mike Tyson

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re _38826959_tyson300.jpg
Ky file është shkarkuar 95 herë.

Ndeshja mes Mike Tyson dhe Clifford Etienne, e cila ishte anulluar ka mundësi që të zhvillohet tha Shelley Finkel, menaxheri ish-kampionit të peshave të rënda.

Ndeshja u anullua në fillim të javës kur 36-vjeçari Tyson u ankua se vuante nga gripi dhe nga stomaku.

Kjo lëvizje hedh një re dyshimi mbi ndeshjen e lajmëruar për këtë verë me kampionin aktual të peshave të rënda Lennox Lewis.

Menaxheri i Tyson tha se ky i fundit kishte kërkuar që ndeshja të zhvillohej ashtu siç qe parashikuar. Por ka njoftime se në kampin e Tyson ekziston frika se ish-kampioni i përfolur për sjelljet e tij të bujshme mund të përsërisë ndonjë nga çuditë e tij. Të hënën Tyson humbi fluturimin nga Las Vegasi për në Memfis.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Shkurt 2004 02:49
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547

Majk Tajsoni në ring më 30 gusht

Boksieri amerikan Majk Tajson dhe britaniku Deni Uilliams do të ngjiten në ring për t'u ndeshur mes tyre më 30 gusht, në Kentaki. Afrimi i datës së zhvillimit të këtij takimi ka bërë që të rritet më tej tensioni mes dy boksierëve. "Tajsonin e hekurt" do ta presë në ring në Luisvil të Kentakit boksieri britanik Deni Uilliams, i cili shprehet: "Deri më sot nuk e kam shprehur plotësisht potencialin tim si boksier, por mendoj se këtë herë gjërat do të jenë ndryshe. Dua të tregoj në ring sesa vlej, duke përdorur të gjithë arsenalin tim për të mposhtur Tajsonin."

Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2004 14:20
qershor13 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qershor13 Kliko këtu për të kontaktuar me qershor13 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qershor13 Shto qershor13 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qershor13 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Sporte të tjera > Boks > Mike Tyson

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen