Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Poezi dashurie > -mesazhe-
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Re: SOT

Citim:
Po citoj ato që tha brighton beach
Sot do doja te isha me ty
te te thoja se sa shume te dua ,
jam shum larg dhe me lot ne sy
sa e pa fat paska qene kjo bot per mua .

Sot ty tjetri po te shijon
zemren time ma ben cop ,
mos qaj ti shpirt pse po vajton
gjithe ato premtime qe i dhame , te gjithe shkuan kot .

Sot eshte ditelindja jote
sa shume gjera kisha me te thene ,
sot do te isha me i lumturi e kesaj bote
por dashuria jone nuk paska qene e thene .

Shume origjinale. Me pelqeu!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Janar 2006 13:13
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia

PA kuptim???
Po normal qe vargjet thurren per ata qe jane ne gjendje te kuptojne...
Shejtone, eshte problemi yt qe s'kupton se vargjet jane shume kuptimplote...

mbase eshte dhe problemi im, por ja ti per shembull qe e ke kuptuar kete poezi a nuk e shpjegon dhe neve rresht me rresht e pike me presje?

Roke, e kupton ti kete poezine vella, se une si bie me te?

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 21:05
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
brighton beach
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 08/01/2006
Vendbanimi: england
Mesazhe: 102

Re: Re: SOT

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia

Shume origjinale. Me pelqeu!!!

thanks lal gjith te mirat

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 23:36
brighton beach nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të brighton beach Kliko këtu për të kontaktuar me brighton beach (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: brighton beach Shto brighton beach në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto brighton beach në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Sot nuk po mundem te dua me,
ndoshta u lodha se dashuruari vetem ty,
ndoshta kurre s`te desha,
ndoshta do te te dua deri ne perjetesi!

Shejto!
Kjo poezi tregon nje moment konfuziteti te personit qe e ka shkruar...
Poeti ndihet i lodhur nga mardhenia dashurore dhe kerkon shpetim prej saj pasi veren qe ajo po e shkaterron...(kjo ndodh zakonisht me dashurite e pamundura qe kthehen ne obsesion).
Por gjithashtu ai ka edhe frike te "shpetoje" prej saj sepse tashme ajo (dashuria) ka kapur me kthetrat e saj cdo pjese qelize te trupit...DAshuria per poetin eshte kthyer si oksigjeni pa te cilin humanet nuk mbijetojne dot...
Une te pakten keshtu e kuptoj por me mire mund te jepte nje OK te pershkrimit autorja e kesaj poezie...
Eh...Cmu kujtua lenda e letersise ne gjimnaz kur ishim te detyruar te pershkruanim cdo rresht...

p.s.Per sa i perket pikave dhe presjeve po deshe mund te te jap nje adrese shkolleje fillore afer lagjes sime

Mesazh i vjetër 27 Janar 2006 12:50
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja

mbase eshte dhe problemi im, por ja ti per shembull qe e ke kuptuar kete poezi a nuk e shpjegon dhe neve rresht me rresht e pike me presje?

Roke, e kupton ti kete poezine vella, se une si bie me te?

me duhet ta kundoj ne fillim,pastaj te jap verdiktin.Por ne keto momente edhe plaku im te shkruaje poezi s'kam nerva ta lexoj
...por le te pyesim Mimoza Ahmeti,mbas e ajo kupton ndonje gje:p:p

Mesazh i vjetër 29 Prill 2006 09:25
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Poezi dashurie > -mesazhe-

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar