Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > Vizatime te shpejta ne fletore
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

Citim:
Po citoj ato që tha Ervald

NUk po them te vesh ne universitet po kur ke kohe te vesh te mesosh stile qe nuk i di.

aty ke te drejte, dhe une kur kam kohe perpiqem te mesoj gjera, pergjithesisht duke lexuar tutoriale te ndryshme nga interneti, kur kerkon gjen gjera interesante

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 16:27
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervald
Anetar i ri

Regjistruar: 25/08/2005
Vendbanimi: Zakynthos(Greece), Shqiptar(Gramsh)
Mesazhe: 16

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

aty ke te drejte, dhe une kur kam kohe perpiqem te mesoj gjera, pergjithesisht duke lexuar tutoriale te ndryshme nga interneti, kur kerkon gjen gjera interesante

Ahh sa per tutoriale, provo te besh me te mirat, ska gje qe nuk e ben ekzakt si ajo po, po e perserite prape dhe disa here do shikosh qe do e besh me te mire se ajo.

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2005 16:33
Ervald nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervald Kliko këtu për të kontaktuar me Ervald (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ervald't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ervald Shto Ervald në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervald në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervald
Anetar i ri

Hi again.

Here is a portrait i have made lately. With pencil.

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2005 15:04
Ervald nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervald Kliko këtu për të kontaktuar me Ervald (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ervald't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ervald Shto Ervald në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervald në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

Ervaldi, ky portreti i fundit me pelqeu jashte mase, stili im i preferuar eshte pikerisht realizmi Mezi po pres te shoh punime te tjera nga ty

Mesazh i vjetër 23 Shtator 2005 02:52
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervald
Anetar i ri

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
Ervaldi, ky portreti i fundit me pelqeu jashte mase, stili im i preferuar eshte pikerisht realizmi Mezi po pres te shoh punime te tjera nga ty

Thank you!

Do mundohem te bej me ne kohen e lire.

Mesazh i vjetër 23 Shtator 2005 11:49
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Ervald vizatoni bukur , si dhe disa shqiptare te tjere qe kam pas rast te takoheshim ne ishull , ata fatkeqsisht e derdhnin talentin e tyre duke vizatuar per te huajt ne ruget e Laganas , Argasit dhe Cilivise!
Arti eshte nje gje shume e bukur edhe paguhet , por shume me teper nga pagesa qe mernin artistat neper ruget e qendrave turistike !
Te uroj gjithe te mirat

ps. Mi bej te fala Njonjove

Mesazh i vjetër 23 Shtator 2005 12:50
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervald
Anetar i ri

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Ervald vizatoni bukur , si dhe disa shqiptare te tjere qe kam pas rast te takoheshim ne ishull , ata fatkeqsisht e derdhnin talentin e tyre duke vizatuar per te huajt ne ruget e Laganas , Argasit dhe Cilivise!
Arti eshte nje gje shume e bukur edhe paguhet , por shume me teper nga pagesa qe mernin artistat neper ruget e qendrave turistike !
Te uroj gjithe te mirat

ps. Mi bej te fala Njonjove

hahahahah man

thanks, hmmm kam dhe une xhaxhain qe punon ne lagana cdo behar.

Njonjot ketu jan te gjithe hehehe. Po mire ti kush je, se mos te njoh?

Mesazh i vjetër 23 Shtator 2005 14:11
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Ervald, te gjitha punimet tuaja ishin te bukura.
Personalisht preferoj portretin e fundit..., ishte fantastik!
Urime dhe fat kudo!

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 12:20
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > Vizatime te shpejta ne fletore

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar