IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750
|
Wai Chan & Petrit Kola
Ju lutem a mund te na jepni pak informacion rreth partise qe keni krijuar,sepse ndoshta do te behemi me ju dhe do te inkurajojme miqte,shoket dhe te njohurit tane t'ju perkrahin ne inisiativen tuaj, e cila vlen per tu pershendetur.Do t'i lutesha edhe zonjushes analiste,e cila nuk na vjen dot simbas oreksit te gjitheve sepse nuk mundet,t'ju bente nje favor dhe t'ju lejonte te na jepnit more details about your organization apo jeni dy vete sepse te krijosh nje parti duhen ne mos qofsha i gabuar 300 anetar dhe te rregjistrohesh ne gjykate dhe te marresh aprovimin ose vendimin e saj. Per sa i perket shqiptareve kete radhe midis dy te keqiave zgjodhen ate qe eshte me pak e keqe sepse nuk kishte ndonje parti tjeter qe t'ju mbushte mendjen per zgjidhje me te mira per situaten mbytese te krijuar.Une per nje muaj nuk kam patur mundesi ta ndjek forumin dhe nuk kam dijeni per krijimin e partise tuaj,prandaj nqse keni mundesi na informoni.Me respekt IQVLORA