Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > fotot e femijeve tane....
Gjithsej 18 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shkodrani_1980
vezhgues

Regjistruar: 06/12/2006
Vendbanimi: stamboll
Mesazhe: 65

fotot e femijeve tane....

po mendoja se nje rubrike mungonte dhe se do te ishte shume e bukur te ishte. meqe anetaret e ketij forumi po behen te gjithe prinder do te ishte e mira te nisnin foto ketu dhe do te dilte dicka vertet e bukur. (ku i dihet plasin dhe krushqite ketu pastaj...)

persa i perket vetes sime me duhet edhe shume kohe derisa te hedhe nje hap te tille pasi jam akoma ne periudhen e beqarise.

por sigurisht kur te vije ajo dite (kuptohet me deshiren e Zotit) patjeter qe dhe une do te nise foto te tilla ketu.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Korrik 2008 18:31
shkodrani_1980 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shkodrani_1980 Kliko këtu për të kontaktuar me shkodrani_1980 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të shkodrani_1980't! Kërko mesazhe të tjera nga: shkodrani_1980 Shto shkodrani_1980 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shkodrani_1980 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Krenaria ime..per sa kohe nuk jam ne burg :p

dhe i vogli i papermbajtshem

Mesazh i vjetër 05 Maj 2009 02:13
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

shume te mire qenkan i pac me jete.

Mesazh i vjetër 05 Maj 2009 02:17
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Tenkju!

Mesazh i vjetër 05 Maj 2009 02:35
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

al74 me jete te gjate djemte, qenkan shume te mire.
Dhe ate fjalen tjeter qe ke shkruajtur, as qe duhet ta permendesh fare...se femijet kane nevoje per baben dhe per prindin.

Glak ky eshte po ai nip apo tjeter?

Mesazh i vjetër 05 Maj 2009 03:54
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

shum te bukur femijet al74, marshalla me jete te gjate...
glaukus marshalla nipi... po kur do bejm bum edhe ne mor djal se te gjithe shoket edhe ata me te ri se une jane bere me femije...:p

Mesazh i vjetër 05 Maj 2009 04:16
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- s'ka ardh akoma ora Kurto  ,pastaj aty eshte martesa , un kam hall per vete se mos merzitem shpejt  dhe nuk kam si tja boj pastaj hahahahah  ( boj shaka )

- po ai eshte Lela , tani eshte 2 vjeç e gjysem .

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 05 Maj 2009 04:48
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

une mendova se mos kishin fabriku nje tjeter

Mesazh i vjetër 05 Maj 2009 04:49
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re görüntü0046.jpg
Ky file është shkarkuar 104 herë.

Ja dhe bukuroshi mamit qe s'do lej femer pa mare n'qafe kur te rritet...

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 15:40
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re n1549022216_792.jpg
Ky file është shkarkuar 111 herë.

femija im qe ska lind akoma lool

Modifikuar nga AngelDevil datë 21/05/2009 ora 16:05

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 15:42
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 18 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > fotot e femijeve tane....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar