Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Citjanet(tumanet)
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citjanet(tumanet)

Gjate levizjeve per ne pune,por edhe kur kam shkuar per shoping si ne lagje ashtu edhe ne Central London kam pare vajza apo nuse te reja qe mbajne veshur nje lloj fustani ose fundi qe eshte tamam si citjanet qe mbanin plakat shqiptare te brezit te pare por edhe me pare.Mos valle moda e citjaneve qe e tregonte vajzen apo gruan si thes po vjen perseri?
A mban ndonjera prej vajzave apo nuseve ketu ne forum kesisoj veshje?
Respekt per nenat dhe vajzat shqiptare!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2008 18:39
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

E pra shoke te dashur kjo eshte prove qe Shqiperia nuk na qenkerka mbrapa kohes, por ne fakt i bie te keqe qene gjithmone largpamese ne fashion.
O burra, duhet cuar selami ne Shqiperi te hapen syndyqet e te ajrosen citjanet.

Vlora, i kam pare dhe une ketej nga Manhattan dhe te vetmin shpjegim qe kam eshte se te gjitha modelet e llojet e stileve jane perdorur e tani nuk kane c'te sajojne me dhe riqarkullojne ato te hershmet. Sado 'stylish' e 'retro' te quhen nga kritiket e modes, per mua do ngelen gjithmone citjane ose me shqipce fare, brekushka.

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2008 19:14
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Lum si ju qe jetoni ne qytete .......... dhe te medhaja ....... ca nuk shikoni.
Ketu te une .... moda tani eshte ..... cimze bore, patallona bore, xhup bore, ........ nje Tim Hortons ne dore ........ duke belbezuar nen ze O Canada (hymni) ............ .

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2008 19:48
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Koli_tr
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/11/2008
Vendbanimi: nuk e di
Mesazhe: 109

o turllo paj zotin ku e ke gjet kte emer

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2008 20:06
Koli_tr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Koli_tr Kliko këtu për të kontaktuar me Koli_tr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Koli_tr Shto Koli_tr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Koli_tr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

S'ke ndeshur ndonjehere ndonje rob me emrin Turi??????????????

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2008 20:18
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Re: Citjanet(tumanet)

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Gjate levizjeve per ne pune,por edhe kur kam shkuar per shoping si ne lagje ashtu edhe ne Central London kam pare vajza apo nuse te reja qe mbajne veshur nje lloj fustani ose fundi qe eshte tamam si citjanet qe mbanin plakat shqiptare te brezit te pare por edhe me pare.Mos valle moda e citjaneve qe e tregonte vajzen apo gruan si thes po vjen perseri?
A mban ndonjera prej vajzave apo nuseve ketu ne forum kesisoj veshje?
Respekt per nenat dhe vajzat shqiptare!

Une s'e di ekzaktesisht se per cfare e ke fjalen ti por nese e ke fjalen per ato pantallonat super te gjera, ne lin, qe lidhen ne fund me nje si litar e poashtu ne bel, une kam nje version te modernizuar te tyre. Me pelqejne goxha biles; femrat kryesisht i perdorin per te theksuar pjesen e siperme te trupit(sidomos belin). Natyrisht nese je dy pellembe mbi toke dhe i vesh s'do japesh figure, aq me pak kur ke trup te keq.
Sdq jane fantastike per ne pranvere me nje kanatjere te ngushte, nje pale pantofle dhe del per qejfin tend te shetisesh bregut te detit(apo ne park)

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2008 23:17
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Re: Re: Citjanet(tumanet)

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Natyrisht nese je dy pellembe mbi toke dhe i vesh s'do japesh figure, aq me pak kur ke trup te keq.

Ehh sa nga kina qe i bie .............. ahhhhh po ..... eshte per Kolin, anetarin e ri, qe nuk e di akoma qe je e gjate ......... sorry.

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2008 23:36
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Re: Re: Citjanet(tumanet)

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Une s'e di ekzaktesisht se per cfare e ke fjalen ti por nese e ke fjalen per ato pantallonat super te gjera, ne lin, qe lidhen ne fund me nje si litar e poashtu ne bel, une kam nje version te modernizuar te tyre. Me pelqejne goxha biles; femrat kryesisht i perdorin per te theksuar pjesen e siperme te trupit(sidomos belin). Natyrisht nese je dy pellembe mbi toke dhe i vesh s'do japesh figure, aq me pak kur ke trup te keq.
Sdq jane fantastike per ne pranvere me nje kanatjere te ngushte, nje pale pantofle dhe del per qejfin tend te shetisesh bregut te detit(apo ne park)

Nqs e kuptova mire IQvlor-en,ai e ka fjalen per nje pale "pantallona" qe tegeli i tyre vjen tek gjuri,jane shume te gjera nga mesi dhe afersisht gjurit,aty poshte vijne dhe ngushtohen...Ne i quanim benevreke...kurse keto qe thua ti amore jane shume te rehatshme...CIAO

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2008 00:16
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Turtull: Mos m'u lut shume xhanem se gati po me mbush mendjen te t'i jap nja 10 cm... Prape, dhe me 10cm me pak, do isha shume e gjate me standardet e tua te gjatesise

Cecilia: ah,jo, ato me litar ne gjunj s'i kam, ato qe kam une e kane 'ushkurin' ne kavilje

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2008 00:18
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Kam ja 2 pale kete vere kur qesh ne Londer i bleva dhe me te vertet jane shume komode por keto lloj pantallonash o citjanesh kane qene  keto 4 vitet e fundit ne mode .... turll po te jap ne une 10 cm shpresojne qe te dalim

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2008 01:19
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Citjanet(tumanet)

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar