Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Ne dhe astrologjia...
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Ne dhe astrologjia...

Kohet e fundit ne cdo gazete qe blej ose reviste femrash, ne faqen e fundit ndodhet shpesh parashikimi i humorit tone, me ane te horoskopit.

Personalisht nuk jam shume e lidhur mbas horoskopit dhe rralle me ndodh te pyes njerzit se cfare shenje jane. Por kam miq qe i besojne shume dhe numri i tyre shtohet dita dites...

Ne fakt sipas disa miqve te mi kurjoziteti dhe terheqia per astrologjine zgjat tashme qe prej 5000 vitesh para J.K. E aktualisht 60% e njerezve i besojne karaktereve te shenjave.

Nganjehere pyes veten, cfare kerkojne njerzit kur lexojne horoskopin ose cfare duan te din, kur me pyesin se cfare shenje jam?!!!
A ka ky fenomen ndonje rrezik?
Nje nga shoqet e mia me te ngushta e cila eshte shume e lidhur me astrologjine, dhe lexon cdo liber qe parashikon, dite, javen muajin dhe vitin qe do kaloj , me telefonon dhe me thote shpesh qe te kem kujdes nga kjo ose ajo gje...

Mendoni ju, nese kemi lindur ne kete ore apo tjetren, jemi kjo ose ajo shenje, ndikohemi nga ky ose ai platet, jemi keto qe jemi???

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2008 19:50
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

personalisht su besoj fare ketyre gjerave dhe me habisin ata qe i besojne. me qellon te qendroj me persona qe i lexojne keto oroskope dhe degjoj edhe komentet e tyre "Me jep Leggo-n te lexoj oroskopin se ky i Metro-s dhe i City-t nuk po me pelqeka"
ka nga ata qe u besojne shume ketyre gjerave dhe mjafton dicka qe te ndodhe dhe direkt "ma kishte thon oroskopi qe do ndodhte".
sipas oroskopit ekzistojne 12 tipe njerezish.
pastaj tipike jane ato parashikimet " sot do te ndodhi dicka e vecante" (shpreson robi qe te thyeje ate monotonine e perditshme kshu qe edhe i kafe shtese gjo e vecante do jete) ose ose "kujdes me jeten e perditshme" (flmn eeeee) ose ose "ana financiare do jete e lekundur" (kriza boterore ne kulmit ) etj etj...ene hajd e tu mbushesh mendjen robve qe oroskopi ska te drejte pas ketyne shkrimeve

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2008 20:20
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Agata pergezime per temen.
Besoj se egziston nje lidhje ose efekt, megjithse personalisht nuk e ndjek horoskopin apo gjera qe kane te bejne me te, por kurre nuk kam pasur mendimin qe nuk jane te verteta.
Problemi qendron apo shqetsues mund te behet kur keto shenja behen udhe rrefyes per jeten tone kur nuk bejme asnje hap pa konsultuar shenjat dhe behemi totalisht dipendente(te varur) nga keto gjera.
Per mua thone se kam lindur me fat jo dt 7 jo dit e marte jo ne mengjes e ne mars e shume gjera te tjera, kur pershkoj jeten qe kam bere sot them vertet qe jam me fat qe jam i gjalle por jo qe jeta ime ka qene e tille ose fatlume.

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2008 20:30
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Ne njerezit rrotullohu rrotullohu po ne nje vend dalim e dmth perhere tek kerkimi i dickaje qe te na jape siguri, qe te na e beje te panjohuren sa me te pranueshme e pse jo te parashikueshme.
Ndoshta ndonjeri ketu qe beson ne zot mund te mos jete dakort por dhe astrologjine nuk e shikoj shume ndryshe, fundja arsyet pse i reziston dhe sot e kesaj dite ne shume pikepamje jane te njejtat me ato te feve.

Agata ka gjera me te rrezikshme se horoskopi, sepse ne njerezit jemi krijesat me vulnerabel qe mund te ekzistojne

ps. personalisht e lexoj dhe sinqerisht s'kam pse te besoj me pak horoskopin se sa gjerat qe shkruhen tek faqet e tjera

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2008 01:12
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Sot ne nje diskutim me nje shoqen time e cila kerkonte opinionin tim mbi krehjen e flokeve te saj!

Ajo - Te pelqejne floket e mia sot?
Une - Po, te kam thene qe keshtu i ke shume mire, ti e di qe floket me onde jane shume sensuale dhe mua me pelqejne shume!
Ajo - Eeeeeh per sensualitet pastaj ne te peshores dallohemi...
Dhe duke buzeqeshur kerkonte aprovimin e te pranishmeve te tjere...!

Une - ahaaaaaa tani po... ec pra... fillo ligjero mbi yjet... henen... e planetet qe ndikojne ne sensualitetin tend!

Dhe aq duhej per te ndezur nje debat per gjithe ate kohe mbi shenjat astrologjike dhe percaktimet karakteriale te cdo personi!!!

Maaaaaaaahhh!

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2008 19:45
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Sot ne nje diskutim me nje shoqen time e cila kerkonte opinionin tim mbi krehjen e flokeve te saj!

Ajo - Eeeeeh per sensualitet pastaj ne te peshores dallohemi... 

Gjergj besome se ajo te ka genjyer pjeserisht:p sepse ne te peshores pervec sensualitetit dallohemi edhe per shume gjera te tjera me te thella:p

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2008 14:22
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati

Gjergj besome se ajo te ka genjyer pjeserisht:p sepse ne te peshores pervec sensualitetit dallohemi edhe per shume gjera te tjera me te thella:p

Ja tjetra... pupupupuuuuu me mbyten peshoret

Mesazh i vjetër 27 Tetor 2008 20:06
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti

Ajo - Te pelqejne floket e mia sot?
Une - Po, te kam thene qe keshtu i ke shume mire, ti e di qe floket me onde jane shume sensuale dhe mua me pelqejne shume!

E ke nisur shume mire pergjigjen .......... po kujdes ... se je zgjatur ne detaje te panevojshme ........ Mjafton aprovimi dhe aq, sepse neser mund t'i kete pa onde .... dhe ti duhet perseri t'i pelqesh ..............

p.s. Ahhhhh si e kane horrorskopin Akrepat ......... !!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 27 Tetor 2008 22:34
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Po citoj ato që tha turll

E ke nisur shume mire pergjigjen .......... po kujdes ... se je zgjatur ne detaje te panevojshme ........ Mjafton aprovimi dhe aq, sepse neser mund t'i kete pa onde .... dhe ti duhet perseri t'i pelqesh ..............

p.s. Ahhhhh si e kane horrorskopin Akrepat ......... !!!!!!!!!!!!!

Eshte thjesht nje shoqe... e cila per me teper nuk me zgjon ndonje deshire erotike ... sipas peshores sime...!

Po le ti mbaje me onde me vlla...! Une s'do rri te ndryshoj preferencat e mia sahere qe nderrojne model te flokeve ato...!

Ah edhe nje precizim, duhet ta bej patjeter se pastaj ndodhin keq-kuptime...!
Jo cilesdo mund ti shkojne floket me onde... sikurse te shtrira, kacurrele, bionde, brune etj...!
Varet... kombinimi me linjat e fytyres, trupit etj...

Meqe jemi mbi astrologjine...! Une jam i shenjes se demit! :p Keni ndonje gje per demat!? :p

Mesazh i vjetër 27 Tetor 2008 23:21
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Agata ka gjera me te rrezikshme se horoskopi, sepse ne njerezit jemi krijesat me vulnerabel qe mund te ekzistojne

Jam plotesisht dakort me ju Tulipani.
Ne fakt mendimi im ka shkuar larg duke menduar njerez vertet te varuar nga kjo, e kur flas per rrezik, kam parasysh, edukimin e femijeve nga disa prinder...
Personalisht njoh dike qe thote se femija e saj do kete suksese ne fushen e artit se ka lindur ne kete filan date, dhe ka harxhuar shume energji qe femija e saj te mesoj nje vegel muzikore...
E cfare eshte me e keqja, kam degjuar se kjo gje mund te ndikoj ne te ardhmen tek disa punesues te cilet do ti zgjedhin punetoret e tyre duke u bazuar tek data e viti i lindjes... e kjo sinqerisht me duket pak e rrezikshme...

Modifikuar nga agata datë 02/11/2008 ora 03:26

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2008 03:17
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Ne dhe astrologjia...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar