IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750
|
Faleminderit vajza,jeni shume te mira!
Dje
Sapo u kthye nga shkolla la canten dhe shkoi ne garden,duke besuar se mos picirikja e tij e vogel kish dale ku ish fshehur dhe do ta ndiqte mbas sa here e shikonte djalin.Me erdhi keq per te.Nuk me kish shkuar kurre ne mend se ai ish kaq i dashuruar mbas asaj krijese te vogel ardhur nga vendlindja jone Shqiperia.Syte e tij mbushur me lot dje me kane prekur.Ne te treve na mungon vertet ajo kafshe zvaranike, e cila trembej kur e merrnim nga akuariumi pa uje ku qendronte.Picirukja baby hapte kembet e saj te vogla per tu mbrojtur duke kujtuar se do te rrezohej.Sa e leshoja ne toke ne garden ajo e lumtur fillonte te ecte rreth e rrotull gardenit,duke keputur ndonje gjethe te njome prej barishteve e lakrave qe rriten ne kopesht.Kur lodhej ose kish vape ajo strukej ne ndonje cep,poshte ndonje barishteje dhe ja fuste gjumit.Ajo priste ta merrte ai qe ishte lidhur me te ta perkedhelte e ajo te nxiirrte komplet koken ne ''shenje falenderimi''.
Djali vazhdon te jete i deshperuar,sepse ka frike se mos ajo po vuan ne duar te huaja. .U mundova perseri t'ja heq mendjen duke i thene se kur te shkojme ne Shqiperi do t'i siguroja te bente qitje reale me pushke,sepse i pelqejne armet.Me pistolete nuk duame tha,sepse vertete beri qitje me pistolete,atje ku gjeti edhe piciruken.Dua qitje me karabine mod 56 dhe AK 47 me tha.Ja premtova.Keto dreq arme ai i njeh nga PS3.Per hubjen e little turtle jam fajesuar une ,bile gruaja ka dy dite qe me flet maja-maja.Hej dreq.Kur kthehemi nga puna une beje kafe per vete dhe per te.Keto dy dite me ka thene qe nuk i pihet,keshtu edhe une nuk e shijoj kafen e mbasdites.
Tulipan nuk te merzitem qe me ironi,por me dashamiresi me kritikon!
Te lutem ndiq keto realitete qe po te tregoj me sinqeritet.
Dje dola qellimisht ne garden dhe po shikoja gjoja per te gjetur piciruken.Kthehem menjehere,por cte shoh nje thengjill ne dritaren ngjitur me murin e shtepise time po hapte dhembet duke pare nga une.Me ate shikim ai donte te thoshte-kerko ti kerko se une ja kam gjetur vendin.
Po te jape shembuj per te te mbushur mendjen ne ligesine dhe pisllekun dhe injorancen e tyre.Jane afrikane.E jema eshte si tip priftereshe.Mblidhen kryesisht te rinj dhe falen duke bere tamam si cakenj me te thrrura te pakuptueshme me ze te larte per rreth dy here ne dite me nga 1 ore.Vetem se nuk ndezin zjarr si ne dokumentaret qe ne kemi pare ne TV.Hane si qente dhe here mbas here i flakin mbeturinat e ushqimit qe hane edhe ne kopeshtin tim.Kane tre qen te medhenj sa tre kuaj te cilet kryejne jashtqitjen ne gardenin e tyre(qe eshte ngjitur me timin) dhe nuk i pastrojne.Po te dalesh jashte vjne ere e qelbur.Deren me te cilen dalim ne garden dhe dritaret e shtepise nuk i hapim dot,sepse mizat e grumbulluara nga dogs shit na hyjne brenda ambjenteve te shtepise.Pra deres se tyre bejne ushtrime me shtanga duke hedhur lloj lloj pislleqesh pa u merakosur fare se besdisin te tjeret.me e keqja eshte se ata qe falen rrijne bashke me djemte e gjitopnes sime javge.Keta hale qe falen jane te gjithe hajduter e drogdealer.Fucking their pray!Si njeri normal e kam takuar nenen e ketyre gabelve dhe i kam thene :''Te lutem pastro gardenin nga dogs shit,sepse po rrijme mbyllur brenda e nuk hapim as dyer e as dritare nga mizat qe grumbullohen nga papastertite e qenve tuaj''.Ajo me thote qe une jam nje prind i vetem dhe nuk me degjojne.Po une apo fqinjet e tjere nuk ua kemi borxh te durojme kete gjendje.Pra i akm dale borxhit tri here.Ajo vet nuk i pastron,sepse eshte prifteresne.Edhe fqinji tjeter eshte nje portugez qe ka qen,por e mbane drite kopeshtin dhe qenin.Pra e kemi ne mes te dy familjet.Shtepia eshte detached house.Jam vene ne pozite.Po t'i raportoj nuk diskutohet qe ua tregojne qefin me ligj,i cili nuk i fal keta funderina.Une jam prind dhe mendoj per djemte e mij qe vijne shume here edhe ne oret e vona te nates e nga keta felliqesira pret cdo gje.
Nuk me ka ndodhur ndonjehere keshtu ne keto 10 vjet qe banoj ketu.Eshte nje proekupacion e kokecarje per mua.
Tulipan, tani gjykome mua per ato qe ju me kritikoni.Imagjinojeni situaten time si prind ju lutem.Une ju tregova me zemren ne dore nje hall te till.Nqse me tregon ndonje zgjidhje do te te falenderoja!
Respekte