Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme
Gjithsej 15 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

Jam ne dileme

E dashura me te cilen kam 10 vjet rapore shume intesive dhe pa asnje hije dyshimi gjer ne ate cast, me befasoi pa pritur. Ne aparatin e saj fotografik e gjeta te fotografuar me nje koleg te punes se saj. Fotoja mu duk me shume afinitet dhe shume puq, per thjesht dy kolege pune, pa gje me shume mes tyre. Fotoja eshte bere tani se fundi ne nje eskursion ne Stamboll, me kolektivin e punes. E pyet akush ishte ai person, dhe me tha thjesht emrin e tij, te cilin e kisha te degjuar per problemet e punes se sajq ei diskutojme shpesh. Shtoj se me te kam diference ne moshe, une jam i martuar ajo jo. Po edhe personi mashkull ne foto ka statusin tim ne moshe dhe ne aspektin civil. Jam ne dileme me veten. C'me keshilloni, si e spjegoni kete gje?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Prill 2009 16:21
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Nuk shikoj ndonje gje per tu habitur ne çdo drejtim ta marresh.

Se pari jeni ne kushte te ndryshme sociale, ti i martuar ajo jo. Per me teper raporti juaj zgjat prej shume kohesh dhe eshte normale (dhe po te ishit martuar bashke) qe me kohen pakesohen gjerat qe mund te zbuloni tek njeri tjetri dhe do terhiqeni nga njerez te rinj. Kete besoj e kupton dhe vete perderisa ke nje raport paralel me martesen.

Keshtu qe, ne daç te kete diçka e dashura jote me kolegun, ne daç jo, mua me duket diçka normale. Ndoshta ty nuk te duket dhe per kete po shkruan ketu, por nese habitesh se ajo deshiron te nderroje mashkull, atehere pretendon nje raport eskluziv me te. Dhe besoj dhe ajo do pretendonte te njejten gje.

Thene kjo, nuk mendoj se po te kishit raport eskluziv (qofte dhe po te ndaheshe nga gruaja per tu vene me te dashuren) do zgjidhte ndonje gje. Pretendimet jane nje gje, realiteti eshte tjeter. Ne realitet njerezit mund te lodhen me njeri tjetrin sido qe te jete puna. Madje ajo sot mund te ishte gruaja jote dhe prape te kishte ekzakt te njejten terheqje per kolegun.

Sidoqofte informacionet qe dhe nuk tregojne diçka nga ana e saj, por ndjenjen e xhelozise dhe dyshimit nga ana jote. Nga eksperiencat e jetes mund te them se eshte e kote te qenit xheloz. Femra di gjithmone ta fshehe mire ndjenjen e saj per nje mashkull tjeter. Po ashtu di dhe te menjanoje ty nese nuk te do me. Dhe xhelozia e tepert e mashkullit nuk ben gje tjeter veçse ta binde me shume per se pertej atij mashkulli ekziston nje horizont tjeter.

Mesazh i vjetër 28 Prill 2009 17:07
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Re: Jam ne dileme

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
E dashura me te cilen kam 10 vjet rapore shume intesive dhe pa asnje hije dyshimi gjer ne ate cast, me befasoi pa pritur. Ne aparatin e saj fotografik e gjeta te fotografuar me nje koleg te punes se saj. Fotoja mu duk me shume afinitet dhe shume puq, per thjesht dy kolege pune, pa gje me shume mes tyre. Fotoja eshte bere tani se fundi ne nje eskursion ne Stamboll, me kolektivin e punes. E pyet akush ishte ai person, dhe me tha thjesht emrin e tij, te cilin e kisha te degjuar per problemet e punes se sajq ei diskutojme shpesh. Shtoj se me te kam diference ne moshe, une jam i martuar ajo jo. Po edhe personi mashkull ne foto ka statusin tim ne moshe dhe ne aspektin civil. Jam ne dileme me veten. C'me keshilloni, si e spjegoni kete gje?

Po kjo qenka nje alamet femre me perspektive; sa ne krahet e nje burri te martuar, sa ne tjetrin. Ehh ca te ben mendja... Femer e re, me jeten perpara, me mundesine per te pasur nje mashkull te sajin,...shkon e etikon veten si "dashnore" me meshkuj qe e perdorin si nje prostitute. Bahhhh...

Ajo duket qe s'ta paska shume durimin ty: ne nje lidhje normale partnerja t'i pergjigjet partnerit me diçka te tipit"shok pune" nese e sheh ne nje foto te tille do fuste lidhjen ne krize. Pastaj te kishte pase minimumin e deshires per te mos demtuar lidhjen qe keni, s'do e kishte lene foton ne nje vend ku ajo duhet ta dije qe ti mund ta gjesh. Shkurt hesapi, nje forme per te dobesuar maredheniet me ty.

Keshilla qe mund te te jap eshte shih ate grua e hiq duar nga dashnoret nese mendon qe do te kesh nje jete me te. E serish nese do te ndryshosh femer duke u divorcuar, nje femer qe pranon te jete ne nje lidhje me nje mashkull te martuar eshte e dobet, s'ka respekt per veten e as per te ardhmen e saje. Natyrisht as ti s'ke dhene ndonje prove respekti apo ndonje prove vlere ose norme te theksuar.

Persa i perket xhelozise mbeshtes ate qe tha dikush mesiper: xhelozia eshte e pakuptimte kur di qe pala tjeter eshte shume mire e afte te arrije qellimet nese e fut ne mendje. Je ti ai qe del i demtuar pasi je ti ai qe ben skena xhelozie, qe fillon dhe e kontrollon,...duke vene ne avantazh ate tjetrin qe eshte ne fillimet e tija ohhh sa me romantike.

Modifikuar nga amor alucius datë 28/04/2009 ora 19:28

Mesazh i vjetër 28 Prill 2009 19:17
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Mos u shqeteso kot sepse nese ka duruar 10 vjet te kete nje raport paralel pa kerkuar asgje tjeter nga ty tregon qe ska pse te tradhetoje me njeri qe eshte ne te njejten pozite si ti ne cdo aspekt ...ndoshta po te ishte beqar do mendoja se donte te bente nje familje te kishte nje jete si ajo qe ke ti por per te njejtat kushte nuk besoj sepse po te donte do e kishte bere me kohe e me vakt e sdo kishte lan fotot qe ti shikoje ......ndoshta cuditerisht gjendem ne nje mendje me fajtorin kesaj here .
Te pranosh qe je e dyta/i dyti ne jeten e dikujt nuk eshte nje gje e mire ndoshta kjo foto te ben te kujtosh sesi eshte ndiere ajo ne kete 10 vite me nje dileme "cin do me shume mua apo ate......shpresojme qe kjo dileme te mos te prishi humorin tend dhe ne ambientin familjar nese ka femije se nganjeher gjerat dhe pse jane paralele vjen nje moment qe bashkohen dhe bahen lamsh ne te vetmit qe vuajne per gabimet tona jane femijet ....

Mesazh i vjetër 28 Prill 2009 19:19
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Absurde: domethene, ti burre i martuar dyshon dashnoren se po ta dredh dhe mbi te gjitha kjo gje te prek, te indinjon?

Turll

Mesazh i vjetër 28 Prill 2009 21:28
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Sikur te lini njerezit e lire pa futur paragjykime si t'ju teket do mesonit shume me teper nga bota dhe nga shoqeria ku jetoni. Dhe po te mesonit ca do ishit te pergatitur per te ardhmen.

Qe te mos hap debate te tjera po e le me kaq. Edhe po te hapeshin s'do kishin lidhje me temen.

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 00:14
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Mendimet serioze jepen per tema serioze ............
Tjetri mesazhi i pare qe shkruan ........ hap nje teme qe une nuk e marr vesh ca lidhje ka me psikollogjine .......... ene te tjeret qe e marrin seriozisht ...... i kthejne ene pergjijge .......... mahhhh ............

p.s. me nuhatje them se Ranieri ne qershor ben valinxhet ...... po i erdhi ndonje oferte nga anglia ........... po jo tek ish gruaja, dashnore e re me duket ....... po thashetheme jane .... .

Mua tema me duket shume serjoze Turll.
Mund shume mire ti pershtatet nen forumit te diskutime shoqerore ashtu sikur mund ti pertatet edhe psikologjise. Me vjen vertet keq qe nje mashkull me shkolle sikurse ju jep nje pergjigje te tille.
Nuk me ben pershtypje, cfare eshte treguar me aq guxim nga Briganti, aq sa me ben pershtypje reagimi disave ketu.
Nga paragjykimet qe i bejme njeri-tjetrit, ky forum eshte kthyer ne nje fole chit-chatesh ku nuk marim me asgje.

Modifikuar nga agata datë 29/04/2009 ora 01:01

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 00:53
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Kurse une jam ne dileme per nje pastrim apo jo te mesazheve jashte teme.

Do ju lutesha qe t'i permbaheni temes.

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 01:05
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Mua tema me duket shume serjoze Turll.
Me vjen vertet keq qe nje mashkull me shkolle sikurse ju jep nje pergjigje te tille.

Ndoshta fakti qe kam dy klase shkolle me ben te dalloje trollin nga seriozia ........
Ndoshta ngaqe kam dy klase shkolle, nuk shfrytezoj rastin qe te tregoj emancipimin tim dhe t'u jap mend te tjereve vend e pa vend. Me duket normale qe te tjeret t'i dine disa gjera bazike.

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 02:13
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Kurse une jam ne dileme per nje pastrim apo jo te mesazheve jashte teme.

Do ju lutesha qe t'i permbaheni temes.

Sikur te kishe lon ate postimin e Glaukusit ta lexojshim edhe ne fukarenjte .......... .

Mesazh i vjetër 29 Prill 2009 02:15
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar