Simona
Keshilltare e ''NR''

Regjistruar: 15/10/2005
Vendbanimi: Ne Seline Roze
Mesazhe: 330
|
Kush tha se nuk eshte si me pare,s'eshte vertete, besoj se pa e provuar vete asnjeri smund te flasi,une spo flas se ska lezet te mburrem ketu, une jam e lumtur dhe falenderoj zotin , zoti ju falte te gjitheve dashuri dhe harmoni ne martese,duhet ti besh yzmetin cdo gjeje,ka shume pune aty,dy vete behen nje,nuk eshte kollaj,por ka dhe lezetin e vet,merr jeta kuptim total,te ishte ashtu ,,,,varri i dashurise,,, njerezit nuk ishin martuar kurre me.
Ka dhe nga ato qe deshtojne ne martese,une ate gje e besoj si thjesht moment i gabuar ne jete dhe thjeshte mund ta ndryshosh momentin, you move on.,ska qene per ty,njerzit martohen prap dhe gjejne paqe,ose bashkejetojne psh ,per mu dhe bashkejetesa martese pa letra eshte,jo hoxhe po hoxhali si i thone.
Cdo moment ne jete ka kuptimin e vet ,shijen e vet,rendesine e vet, bukurine e vet, ,,,,,ka kohen e vet!