joli
Anetar i ri

Regjistruar: 14/02/2003
Vendbanimi: C-N
Mesazhe: 11
|
Duhet bere nje krim per hatrin e prinderve apo te te dashurit?
Teoria qe para 40 diteve nuk eshte nje qenie, eshte vetem sa per tu ngushelluar qe nuk po ben nje krim. Ndersa per mendimin tim nqs nje vajze eshte e vendosur qe ta mbaje femijen ska njeri qe ta ndaloje.
Njoh 2-3 vajza te pamartuara dhe qe kane femije te mrekullushem.Eshte e vertete qe i kane rritur me veshtiresi,por kjo nuk i ka ndaluar qe ti rrisin. Nuk thashe qe eshte fushe me lule rritja e nje femije.une kam femije vete, dhe e di shume mire,cdo te thote te rrisesh nje femije. Kurre nuk do te pendohem qe kam lindur nje femije dhe jo sepse jam e realizuar si femer, por sepse te jep gezim dhe lumturi ne rritjen e tij. Dhe te tregon ne cdo moment qe ka nevoje per ty dhe dashurine tende. Sado e re te jesh jeta te meson gjithcka.
Jam dakort vetem me mendimin qe te mbetesh shtatzanne nje moshe te re nuk eshte mire. Por kjo eshte me teper inkonshtience,(se mbaj mend si perktehet kjo fjale ne shqip). Eshte e vertete qe nje nje femer ne moshen 15-16 vjec eshte akoma nje femije por pse te beje abort, kur fare mire mund ta japi femijen per adoptim, nese nuk e do dhe i duket nje pengese aq e madhe. Sa njerez qe nuk kane femije nuk do te donin te adoptonin nje femije. Dhe sa te tjere qe per hir te nje gabimi, dhe per hir te nje aborti nuk kane mundur te kene me kurre femije.Prandaj mendohuni shume mire,aborti nuk eshte e vetmja zgjidhje.
pershendetje

Modifikuar nga joli datë 02/03/2003 ora 04:51
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|