Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Cila do ishte e vetmja ne jeten tuaj?!
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Cila do ishte e vetmja ne jeten tuaj?!

Nietzsche ka thene qe jeta nuk ka kuptim pa muzike. life is senseless without music.

nese do merrni nje denim te tille qe gjithe jetes tuaj lejoheni te degjoni vetem vetem nje kenge ose melodi!!! cilen do zgjedhni?!?!

ne ket teme kam deshire qe te postohet vetem nje kenge ose melodi nga cdo antar, dhe te maten mire se nuk mund te nderroni mendjen...!!

po filloj une i pari, meqe ket nuk e kam pare ose degjuar ndonjehere te postuar nga dikush tjeter ktu me pare ndjehem pak i lirshem qe nuk po ia marrr kujt te preferuaren e tyre:p shume nejrz kane preferenca te njejta kur vjen tek muzika e bukur natyrisht, dhe kuptohet...

meqe kam vite qe e degjoj me shume se asnje kenge apo melodi tjeter jam mese i sigurt qe kjo do ishte zgjedhja ime...

Modifikuar nga kurt datë 16/02/2009 ora 20:03

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2009 19:49
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Mozart - Concerto No. 23 For Piano and Orchestra, Adagio

Modifikuar nga Tulipani datë 16/02/2009 ora 21:13

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2009 19:51
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Me kujtove nje skene nga filmi The Shawshank Redemption, protagonisti eshte i burgosur e megjithate i thote shokeve qe ne izolim i kish bere shoqeri muzika ... ate qe ke brenda nuk arrin dot ta marri askush e muzika eshte nje nga keto.

Shume e sikletshme kjo tema s'jam ne gjendje te pergjigjem ose ose sikur s'dua ta tregoj

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2009 21:22
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Shume e sikletshme kjo tema s'jam ne gjendje te pergjigjem ose ose sikur s'dua ta tregoj

hehe! faktikisht kam pershtypjen qe te kuptoj pak a shume tulipani prandaj e hapa temen ne vec se eshte melodia qe kam degjuar me shume se cdo gje tjeter ne jeten time, dmth eshte nje cike me personale se cdo kenge apo muzik tjeter qe egsiston.

para se t'a postoja ne temen "cila kenge te perfaqson ty sot", thashe me vete nuk mundem ta tregoj, vetem ta postoj si cdo kenge tjeter kte ktu:p meqe per shume vite kjo eshte melodia qe kam kaluar dite, nete, jave, qe most t'them muaj rresht duke degjuar vetem kte, asgje tjeter! dhe akoma ngelet me e preferuara per mua...ever!

nese dikush poston te tyren ktu, do jete dicka me personale se nicku/emri apo firma e tyre ktu, nese jo! gjithashtu kuptohet...:p

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2009 04:10
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Me kujtove nje skene nga filmi The Shawshank Redemption, protagonisti eshte i burgosur e megjithate i thote shokeve qe ne izolim i kish bere shoqeri muzika ... ate qe ke brenda nuk arrin dot ta marri askush e muzika eshte nje nga keto.

athere kurt te sugjeroj te ndryshosh titullin e temes,meqe ne shpirtin e tulipanit eshte veshtire te depertosh dhe te shtrish tentakulat

formuloje keshtu...

Sikur nje dite ti bie damllja kesaj toke,cilat do te ishin ato 3kenge qe do te merrnit me vete
ne nje planet tjeter psh ne mars????

mbase tulit i shpeton nje kenge, te pakten
vetem nje:p

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2009 04:31
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

jo jo vetem nje. sic e theksoj tuli se kjo e ben me te sikletshme te zgjedhesh nje kenge/muzike qe te perfaqson ne cdo nivel, kur je i gezuar, kur je me depressione, kur je i qete, kur je i rrevoltuar, kur nuk te kap gjumi, kur ke fjet gjume boll, etj etj etj, dmth vetem me nje...:p

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2009 15:19
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Fakti qe ska postuar njeri tjeter kenge ketu dmth dicka ka ...

po he se ndonjehere e kam vene ne forum po skam vene tellallin :p

Ari sa per tentakulat e kam difekt nga lindja

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2009 19:53
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Une nuk kam ndonje kenge pa te cilen..sdo beja dot...
Madje ne kohe,periudha,humore te ndyshme kam dhe preferenca te ndryshme....
Por nuk vecoj dot asnje...

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2009 20:38
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

hehehe, e kam theksuar nese merrni nje DENIM ne jete, cilen do zgjellni te vetmen kenge qe mund te lejoheni t'a degjoni gjthe jetes....

o njerz!! ky eshte denim dhe nuk e keni luksin te mendoni dhe te rreagoni si te llastuar.... paskam bere mire me ket teme! ndoshta duhet te rrekomandoj kushtetuten qe te behet ligj, dhe kjo te perdoret si ndeshkim kunder shume njerzve...

hahahah tuli me bere me qesh ai rreshti i pare i postimit tend eshte nje rreagim origjinal dhe i lezetshem...

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2009 06:48
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Kur isha e vogel me dhuruarn nje karion qe kur hapej fillonte melodia e Beethovenit - Per Elisa....
Ishte nje nga kenget e para te jetes sime, dhe sa here e degjoj dhe sot, me rikthen ne ate boten e bukur femijerore....pa djallezi, plot dashuri, harmoni dhe paqe.

Nuk lodhem kurre se degjuari kete muzike.

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2009 17:52
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Cila do ishte e vetmja ne jeten tuaj?!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar