Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Nje dashuri te perjeteshme apo pasurine qe keni enderruar?
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Bebi i Vogel
StreetRacer

Regjistruar: 02/01/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 11

Thumbs up

Ke Admironi me Shume Nje Dashuri Te perjetcme apo Pasurin qe enderroni?

Kerkoj mendimin e te gjithve anetarve se ke deshironi me shume te keni nje dashuri te perjetcme edhe gezim apo pasurin qe enderroni????

Se njeriu njeher dashuron
por lotet nga syckat
per nje kujtes ai i leshon
se enderra vazhdon
por nje dit kur zdo te adhurosh

StreetRacer Zero Gravity

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2003 08:35
Bebi i Vogel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bebi i Vogel Kliko këtu për të kontaktuar me Bebi i Vogel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bebi i Vogel Shto Bebi i Vogel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bebi i Vogel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Cool

Une do preferoja nje dashuri te perjetshme, sepse nese tani per tani kam tere parate qe kam enderruar por s'kam asnje dashuri atehere s'mund te jesh i/e lumtur komplet. Dhe pastaj siç thone, parate ikin e vijne por nje dashurie ashtu se gjen dot 2 here jo per gje :-P.

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 02:16
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SweetAlbGirl
U * N * I * Q * U * E

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Somewhere in US...
Mesazhe: 39

Sic tha edhe Vlonjatja, parate njehere i ke, nje here nuk i ke (i harron ndonjehere) Po nje dashuri te perjetshme eshte shume e veshtire te harrohet. Une do te zgjidhja te kisha nje dashuri te perjetshme gjithashtu.

I am Incomplete

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 05:53
SweetAlbGirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SweetAlbGirl Kliko këtu për të kontaktuar me SweetAlbGirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SweetAlbGirl Shto SweetAlbGirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SweetAlbGirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
seni
KOORDINATOR I LSI

Regjistruar: 09/01/2003
Vendbanimi: ROME ITALIA
Mesazhe: 50

per ju

une vete do te thoja se per mua do te ishte me mire te qeshja ne nje kasolle te vjeter dhe te vdisja prej urrie sesa te qaja ne nje vile luksi te fala seni

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2003 21:28
seni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të seni Kliko këtu për të kontaktuar me seni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të seni't! Kërko mesazhe të tjera nga: seni Shto seni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto seni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Atehere...i bashkohem totalisht mendimit te parafolesit.Te kesh para nuk do thote te jesh forcerisht i lumtur.Do preferoja te jetoja ne nje kasolle tere jeten sesa te jetoja pa njeriun me te cilin do lidhe jeten!

Persa i perket lumturise dhe pasurise do tregoj nje ngjarje te vogel(ma ka treguar im ate,eshte e perjetuar realisht)
Nga puna qe ben/bente i duhej te udhetonte shume ne nje dite i ka rastisur te drekonte dhe darkonte ne dy familje te ndryshme.
Njera teper e pasur,nje jete luksuoze dhe ne te tyren dhe nje pritje te denje POR nuk kishin en asnje forme harmonine te cilen e kishte ajo familja e varfer.Ajo familja e varfer nuk kishte pothuajse asgje,por im ate vendosi te vente vetem per te mos i fyer mbas tere atyre ftesave:na ulen ne stola tha afer zjarrit duke ngrene ferlike,por gezimi qe kishin ne te prituren dhe ne gjerat qe benin ndryshonte cdo gje.

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2003 22:14
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zeshkania
Studente.

Regjistruar: 12/04/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 74

Talking

Ju pershendes te gjitheve. Edhe une bashkohem me mendimin tuaj. Nuk e di a e kini degjuar ate shprehjen:

-You maried dhe monkey for the money, but when the money is gone, you got stuck with the monkey.

gjithmone ne mendje e zemer do te te mbaj

Mesazh i vjetër 18 Gusht 2003 00:28
Zeshkania nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zeshkania Kërko mesazhe të tjera nga: Zeshkania Shto Zeshkania në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zeshkania në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

Une enderroj nje dashuri te perjetshme sepse e di qe do ishte shume bukur por ne realitet lakmoj me shume parate dhe perpiqem te mos bie brenda me ndonje vajze

Mesazh i vjetër 18 Gusht 2003 01:54
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JamCelik
Aurvandil the Bold

Regjistruar: 05/08/2003
Vendbanimi: Jutland
Mesazhe: 179

Pyetja me e mire eshte a ka dashuri te perjetshme????????

Pasurine po te jeshe i zoti e nderton po ate te shkreten dashuri te perjetshme e gjen dot??????? Dashurine e gjen po te "perjetshme"..... se besoj se egziston

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2003 16:25
JamCelik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JamCelik Kliko këtu për të kontaktuar me JamCelik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JamCelik Shto JamCelik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JamCelik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lakanderi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 30/07/2003
Vendbanimi: kulle e hirit
Mesazhe: 71

ME MIRE ME TY DHE FUKARA,
SESA PA TY DHE I PASUR...

Dashurine e perjetshme !!!

Pa u menduar fare !

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2003 17:18
Lakanderi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lakanderi Kliko këtu për të kontaktuar me Lakanderi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lakanderi Shto Lakanderi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lakanderi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
CIA inteligence
Business Student

Regjistruar: 09/04/2003
Vendbanimi: England
Mesazhe: 3

Thumbs up

Per ty do te kujtohem
sa here te qesh dhe te qaj
Per ty do te ri te mendohem
gjithmone ne mendje e zemer do te te mbaj.

This is the best quote that i have read in a long time, i have to say its very touching................
all the best
ervini]

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2004 06:13
CIA inteligence nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të CIA inteligence Kliko këtu për të kontaktuar me CIA inteligence (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të CIA inteligence't! Kërko mesazhe të tjera nga: CIA inteligence Shto CIA inteligence në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto CIA inteligence në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Nje dashuri te perjeteshme apo pasurine qe keni enderruar?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar